Superuser Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, loukas-1 είπε Μάλλον κεί στην Γερμαν΄΄ια έχουν ξεχάσει και να διαβάζουν. 270 τον μήνα όχι την εβδομάδα. Έλα ρε ξουραφι για να το λες εσυ έτσι θα ειναι ευχαριστω που με έβαλες στην θέση μου 1
EuphangeL Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, Superuser είπε Έλα ρε ξουραφι για να το λες εσυ έτσι θα ειναι ευχαριστω που με έβαλες στην θέση μου Τζάμπα ασχολείσαι με τους βαλκάνιους 1 1
tzoxanias Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, papajohnnnn είπε Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Ειδικα το παλικαρι πιο πανω που ανεφερε οτι κανουν διακανονισμους σε χρέη 500 ευρω. Πραγματικα δεν της ανεφερε τιποτα τετοιο ο υπαλληλος. Ητανε μου λεει απολυτος και καθετος. Ε ρε γλεντια που θα εχουμε αυριο στη δεη!!! Χιλια ευχαριστω!!!!!!!!! Στη ΔΕΗ μου φάινεται ειναι τελειως τραγικοι... ειδικα μεσα στο χειμωνα... ισως αν μπορεις να αποδειξεις πως για κοινωνικους λογους δε μπορει να πληρωνει τους λογαριασμους; Τι δουλεια κανει η κοπελα σου; Αν θες απαντας αλλα περιπου τι κλαδος.... ωστε να το παρουσιασεις στον υπαλληλο της ΔΕΗ;
margaritagr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Και οου να δεις τι θα γίνει μολις παει η δεη στον ιδιωτη, δεύτερος λογταριασμος απλήρωτος κατω οι διακοπτες. Που είναι και το σωστό Εδώ σου λεει 13 μήνες δε πλήρωνε κι είχε κανονικότατα ρεύμα και εκπλήσσεται που το έκοψαν ενα χρόνο μετά. Που το έχετε δει το τσάμπα ρε σεις??? Ο άλλος λεει πως το έκοψαν μέσα στο χειμώνα. Ε τους παλιανθρωπους δεν ήξεραν να το πηγαίνουν με την εποχή! Μ αυτά και μ αυτά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, άλλοι δε πληρώνουν ρεύμα άλλοι δε πληρώνουν νερά , άλλοι κλέβουν ρεύμα και μετά όταν (ή μάλλον αν) πέσει ο πέλεκυς φωνάζουνε για... το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας λες κι ειναι καμία ΜΚΟ να μοιράζει υπηρεσίες τσάμπα. 12 4
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Με 270 ευρώ το μήνα συντηρεί σπίτι μόνη της; Ή απλά φεσώνει όποιον μιλάει ελληνικά; Δεν ρωτάω ειρωνικα... 1 2
papajohnnnn Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, margaritagr είπε Εδώ σου λεει 13 μήνες δε πλήρωνε κι είχε κανονικότατα ρεύμα και εκπλήσσεται που το έκοψαν ενα χρόνο μετά. Που το έχετε δει το τσάμπα ρε σεις??? Ο άλλος λεει πως το έκοψαν μέσα στο χειμώνα. Ε τους παλιανθρωπους δεν ήξεραν να το πηγαίνουν με την εποχή! Μ αυτά και μ αυτά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, άλλοι δε πληρώνουν ρεύμα άλλοι δε πληρώνουν νερά , άλλοι κλέβουν ρεύμα και μετά όταν (ή μάλλον αν) πέσει ο πέλεκυς φωνάζουνε για... το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας λες κι ειναι καμία ΜΚΟ να μοιράζει υπηρεσίες τσάμπα. Δεν ειμαστε φιλε μου Σαουδικη Αραβια να μας παρεχουνε τσαμπα το ρευμα, τι να κανουμε. 35 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Με 270 ευρώ το μήνα συντηρεί σπίτι μόνη της; Ή απλά φεσώνει όποιον μιλάει ελληνικά; Δεν ρωτάω ειρωνικα... Εγω τη βοηθαω οσο μπορω. Ευχαριστω ολους για της απαντησεις. Αρχιζει και χαλαει λιγο το επιπεδο της συζητησης, κατανταει απο καποιους ειρωνικο. Παρακαλω να κλειδωθει. 3 1
john_petrucci7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, tsipakis είπε εγω δεν πιστευω το 280 τον ΜΗΝΑ παντως Φίλε 560 είναι ο βασικός για 8ωρο καθαρός. Σοβαρεψου. Αυτά για το μισθό. Τώρα γιατί έφτασε εκεί το χρέος αλλού παπά ευαγγέλιο 31 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε Δεν ειμαστε φιλε μου Σαουδικη Αραβια να μας παρεχουνε τσαμπα το ρευμα, τι να κανουμε. Εγω τη βοηθαω οσο μπορω. Ευχαριστω ολους για της απαντησεις. Αρχιζει και χαλαει λιγο το επιπεδο της συζητησης, κατανταει απο καποιους ειρωνικο. Παρακαλω να κλειδωθει. Αδερφέ αν δεν θες κράξιμο μην ανοίγεις θέμα. Πρώτα πληρώνουμε λογαριασμούς και μετά τρώμε ντελιβερι ή πάμε βολτες 5
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Εδώ σου λεει 13 μήνες δε πλήρωνε κι είχε κανονικότατα ρεύμα και εκπλήσσεται που το έκοψαν ενα χρόνο μετά. Που το έχετε δει το τσάμπα ρε σεις??? Ο άλλος λεει πως το έκοψαν μέσα στο χειμώνα. Ε τους παλιανθρωπους δεν ήξεραν να το πηγαίνουν με την εποχή! Μ αυτά και μ αυτά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, άλλοι δε πληρώνουν ρεύμα άλλοι δε πληρώνουν νερά , άλλοι κλέβουν ρεύμα και μετά όταν (ή μάλλον αν) πέσει ο πέλεκυς φωνάζουνε για... το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας λες κι ειναι καμία ΜΚΟ να μοιράζει υπηρεσίες τσάμπα. Μπορει να εχεις δικιο και εγω μαζι σου σε αυτο. Περαν αυτου ομως πρεπει να υπαρχει ενας δημόσιος οργανισμος που να φροντίζεις αυτους τους ανθρωπους και να τους πριμοδοτεί άσχετος βέβαια ρευματος. Η δεη δεν ειναι ταμείο απόρων, οπως ήταν εδω και πουλλα πολλά χρόνια πανε αυτα τελειωσαν, είναι απλα μια επιχείρηση.
overpower Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 @papajohnnnn Δεν ειμαστε ειρωνικοι, αλλα η κοπελα σου πρεπει να καταλαβει οτι δεν γινεται να συνεχισει μονο με αυτον τον μισθο. Φανταζομαι το σπιτι ηταν (και ειναι) δικο της? Ας προσπαθησει να βρει κανα καφε, σουπερ κτλ γιατι σιγα σιγα θα ερχονται και αλλα (ενφια πχ). Αν το σπιτι ειναι μεγαλο, θα μπορουσε να βαλει καποιο δωματιο στο airbnb 2
tsipakis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, john_petrucci7 είπε Φίλε 560 είναι ο βασικός για 8ωρο καθαρός. Σοβαρεψου. Αυτά για το μισθό. Τώρα γιατί έφτασε εκεί το χρέος αλλού παπά ευαγγέλιο Αδερφέ αν δεν θες κράξιμο μην ανοίγεις θέμα. Πρώτα πληρώνουμε λογαριασμούς και μετά τρώμε ντελιβερι ή πάμε βολτες τα περι σοβαροτητας αλλου 270 κανενας νεος δεν δέχεται να τα παιρνει 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Το μόνο που θα σχολιάσω είναι να αποφύγετε με κάθε τρόπο την σύνδεση παράνομα στο ρολόι. Αν το διαπιστώσουν που θα το δουν σίγουρα κάποια στιγμή θα σας φορτώσουν με παραπάνω χρεώσεις πρόστιμα μέχρι και αφαίρεση της χελώνας. Επιβαρυνεται μόνο η θέση της κοπέλας και κινδυνευεις και με ηλεκτροπληξια. Η ΔΕΗ έχει αλλάξει τακτική εδώ και καιρο πλέον. 47 λεπτά πριν, tsipakis είπε τα περι σοβαροτητας αλλου 270 κανενας νεος δεν δέχεται να τα παιρνει Γνωμη σου. Γνωρίζω και άτομο που εργάζεται για ακόμα χαμηλότερο μισθό με τις ανάλογες ώρες βέβαια. Είναι κυρίως φοιτητές που μένουν με τους γονείς και το μονο που θέλουν είναι ένα χαρτζιλίκι.
papoys1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι βέβαια.Για τα χάλια της Ελληνικής Κοινωνίας που εν έτη 2020 δεν έχει να πληρώσει ρεύμα και νερό και της τα κόβουν οι τελευταίοι που φταίνε δεν είναι η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ αλλά αυτοί που είχαν τις τύχες αυτής της χώρας τα τελευταία 46 χρόνια και δυστυχώς μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν.Η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ έχουν και την υποχρέωση να προστατέψουν πρώτα αυτούς που πληρώνουν κανονικά το ρεύμα τους και μετά τους υπόλοιπους.Για τους υπόλοιπους υποχρέωση έχει η Κυβέρνηση αλλά και αυτή το βάρος συνήθως το ρίχνει σε αυτούς που πληρώνουν όπως κάνει και με τις Τράπεζες , τις μεγάλες επιχειρήσεις που δεν έχουν να πληρώσουν κ.λ.π. Και εγώ δύσκολα τα φέρνω πέρα δεν έχω αιφον αν και ήθελα αλλά ένα παλιό ΝΟΚΙΑ 12 χρόνων , σε ταβέρνα έχω να πάω από το καλοκαίρι, καφέ εσπρέσο φτιάχνω στο σπίτι και τον παίρνω μαζί μου αντί να δίνω 2 ευρώ στο δρόμο, οι ντελίβερι δεν ξέρουν το σπίτι μου αλλά το ρεύμα και το νερό τα πληρώνω πάντα πριν τη λήξη τους. Ναι το ξέρω είμαι σκληρός αλλά εγώ θα έλεγα η κοπέλα σου να βάλει μία τάξη στη ζωή της γιατί όπως μας είπες οι γονείς της της άφησαν σπίτι , αλλά σύντομα θα βρεθεί στο δρόμο αν ακολουθεί γενικά την ίδια τακτική.Οι Τράπεζες δεν έχουν το ίδιο κοινωνικό πρόσωπο όπως η ΔΕΗ. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από papoys1 7 1
john_petrucci7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, tsipakis είπε τα περι σοβαροτητας αλλου 270 κανενας νεος δεν δέχεται να τα παιρνει Άμα σε ταΐζουν άλλοι δεν δέχεσαι. Άμα ζεις μόνος δέχεσαι. Και διεκδικείς όπου μπορείς. Στην τρύπα σου τωρα 9
pasxaliskar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, Superuser είπε 270 την βδομάδα τετραωρο; Δηλαδή 1080 τον μήνα Στο 8ωρο μιλάμε για 2160€ τον μήνα Που τα πληρώνουν αυτά στην Ελλάδα αδερφέ να τα μαζέψω επί τόπου τώρα από την Γερμανία 5μερο 4ωρο 270/μηνα εννουσε προφανως ρε.. πως καταλαβες εβδομαδα ... 27 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε Άμα σε ταΐζουν άλλοι δεν δέχεσαι. Άμα ζεις μόνος δέχεσαι. Και διεκδικείς όπου μπορείς. Στην τρύπα σου τωρα σωστος
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 12 hours ago, papajohnnnn said: Παιζει να της εχουνε αποσυνδεσει μεσα απο το μετρητη καμια ασφαλεια ή παιζει εξωτερικα να μην ερχεται το ρευμα στον κουτι; ασχετος ειμαι απλα πιανουν τα χερια μου. Εάν είναι η πρώτη φορά που της κάνουν αποκοπή και εφόσον βρήκαν τον μετρητή, τότε δεν της το έχουν κόψει από κολώνα. Εάν το γύρισες στο ON και δεν δούλεψε, τότε της έχουν αποσυνδέσει την ασφάλεια του μετρητή. Μίλα με κάποιον γνωστό σου ηλεκτρολόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις