Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Nauths είπε

Βασικά ο αρχικός μου σκοπός ήταν να παρουσιάσω όλη αυτή την κοροιδία με το δήθεν 1+1 και τις σούπερ προσφορές, αλλά ας όψεται.

Σε λάθος μέρος το έγραψες.
Εδώ στο μπλα μπλα είναι όλοι οι δήθεν που ποτέ δεν ψάχνουν προσφορές, πληρώνουν τοις μετρητοίς τα αιφόνια και τα σάμσουνγκ τους και ξιαόμι δεν πλησιάζουν ούτε σε ακτίνα χιλιομέτρου.
Βέβαια, όταν ήταν ενεργό το νήμα προσφορών εκτός τεχνολογίας, έμπαιναν με χιλιάδες ερωτήσεις άσχετες και οδήγησαν στην κατάργηση του θέματος...

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον όσοι διαβάζουμε και σχολιάζουμε εδώ σημαίνει ότι έχουμε ίντερνετ.

Τις προσφορές του κάθε σουπερ μάρκετ τις βρίσκεις και στο ιντερνετ, δεν χρειάζεται να πάρεις τους δρόμους.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε

Σε λάθος μέρος το έγραψες.
Εδώ στο μπλα μπλα είναι όλοι οι δήθεν που ποτέ δεν ψάχνουν προσφορές, πληρώνουν τοις μετρητοίς τα αιφόνια και τα σάμσουνγκ τους και ξιαόμι δεν πλησιάζουν ούτε σε ακτίνα χιλιομέτρου.
Βέβαια, όταν ήταν ενεργό το νήμα προσφορών εκτός τεχνολογίας, έμπαιναν με χιλιάδες ερωτήσεις άσχετες και οδήγησαν στην κατάργηση του θέματος...

Γιατι το αχρειαστο τσουβαλιασμα?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Τουλάχιστον όσοι διαβάζουμε και σχολιάζουμε εδώ σημαίνει ότι έχουμε ίντερνετ.

Τις προσφορές του κάθε σουπερ μάρκετ τις βρίσκεις και στο ιντερνετ, δεν χρειάζεται να πάρεις τους δρόμους.

Δεν τις βρίσκεις για τον Σκλαβενίτη.

3 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Γιατι το αχρειαστο τσουβαλιασμα?

Θα ήταν αχρείαστο αν δε γινόταν συνέχεια κι από τα ίδια άτομα...

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Nauths είπε

Βασικά ο αρχικός μου σκοπός ήταν να παρουσιάσω όλη αυτή την κοροιδία με το δήθεν 1+1 και τις σούπερ προσφορές, αλλά ας όψεται.

καλα κανεις αλλα οταν ο μεσος ανθρωπος που παει σουπερμαρκετ ειναι ετσι

pjDjnpJ.jpg

οτι και να κανουν οι λιγοι δεν προκειται να επηρεάσει την αγορα.

Επεξ/σία από DYEL
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Xαρά στο κουραγιο σου.Για να γυρνάς σε όλα τα ΣΜ να παίρνεις μόνο τα φτηνά τότε τα πληρώνεις σε βενζίνες και χρόνο.

57 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Μου θύμησες ένα φίλο μου, που είδε βενζινη 1.58 και μου είπε δεν βάζω, θα πάω στο τάδε που την έχει 1.55 

Και έκανε κοντά στα 5χλμ μακριά + έβαλε μόνο 20 ευρώ 😂😂😂 (αντε να πεις ότι θα φουλαρε πάει στο καλό, αλλά 20 ευρω; Χαχαχα) 

Τεσπα, επιλογές είναι αυτά. 

Εφόσον ήταν στον δρόμο σου, καλά έκανες. 

Προσωπικά δεν το βλέπω έτσι.Θυμάμαι πριν 6-7 χρόνια που έβαλα το υγραέριο στο αυτοκίνητο έφευγα από Γέρακα και πήγαινα απόσταση 12-13 χιλιόμετρα στη Λ.Αθηνών πίσω από το χρηματιστήριο οδός Φάωνος για να βάλω υγραέριο που το είχε 7 με 12 λεπτά φθηνότερο από την περιοχή μου.Όχι δεν το έκανα για το κέρδος το οποίο έκαιγα σχεδόν στο πήγαινε έλα αλλά δεν ήθελα να συμμετέχω στο καρτέλ που είχαν δημιουργήσει τα 3-4 πρατήρια που λειτουργούσαν στην περιοχή μου.

Τώρα άνοιξαν πολλά ήρθε ο ανταγωνισμός και οι τιμές είναι όπως σε όλη την Αττική.

Θα συμφωνήσω με τον TS και θα πω ότι πάντα κάνω έρευνα αγοράς γιατί δυστυχώς τα έσοδα έρχονται οριακά  να βγει ο μήνας.Πριν 10-15 χρόνια δεν έκανα όπως οι περισσότεροι γιατί τότε ναι ""λεφτά υπήρχαν"" .Και ναι δεν προτιμώ το 1+1 το οποίο πολλές φορές έχω διαπιστώσει από έρευνα ότι είναι και πάνω από τη διπλάσια τιμή ίδιου προιόντος σε άλλο σημείο πώλησης.Άρα το 1+1 έχει καταντήσει μία απάτη πέραν του γεγονότος όταν έχεις δύο προιόντα χωρίς να το καταλάβεις καταναλώνεις διπλή ποσότητα (π.χ. διπλό σαμπουάν για το ίδιο λούσιμο)

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Προσωπικά δεν το βλέπω έτσι.Θυμάμαι πριν 6-7 χρόνια που έβαλα το υγραέριο στο αυτοκίνητο έφευγα από Γέρακα και πήγαινα απόσταση 12-13 χιλιόμετρα στη Λ.Αθηνών πίσω από το χρηματιστήριο οδός Φάωνος για να βάλω υγραέριο που το είχε 7 με 12 λεπτά φθηνότερο από την περιοχή μου.Όχι δεν το έκανα για το κέρδος το οποίο έκαιγα σχεδόν στο πήγαινε έλα αλλά δεν ήθελα να συμμετέχω στο καρτέλ που είχαν δημιουργήσει τα 3-4 πρατήρια που λειτουργούσαν στην περιοχή μου.

Τώρα άνοιξαν πολλά ήρθε ο ανταγωνισμός και οι τιμές είναι όπως σε όλη την Αττική.

Θα συμφωνήσω με τον TS και θα πω ότι πάντα κάνω έρευνα αγοράς γιατί δυστυχώς τα έσοδα έρχονται οριακά  να βγει ο μήνας.Πριν 10-15 χρόνια δεν έκανα όπως οι περισσότεροι γιατί τότε ναι ""λεφτά υπήρχαν"" .Και ναι δεν προτιμώ το 1+1 το οποίο πολλές φορές έχω διαπιστώσει από έρευνα ότι είναι και πάνω από τη διπλάσια τιμή ίδιου προιόντος σε άλλο σημείο πώλησης.Άρα το 1+1 έχει καταντήσει μία απάτη πέραν του γεγονότος όταν έχεις δύο προιόντα χωρίς να το καταλάβεις καταναλώνεις διπλή ποσότητα (π.χ. διπλό σαμπουάν για το ίδιο λούσιμο)

Αυτό που λες έχει νόημα στο θέμα οικονομίας. 

Αυτό που έκανε ο φίλος μου λέγεται ακραία τσιφουτια και βλακεια. 

Μα θα κάνεις τόσα χλμ για να βάλεις 20 ευρώ (περίπου 12 λίτρα) για να γλυτώσεις 0.03 σεντς ανά λίτρο; 

Ποιο πολύ έκαψε για να πάει στο άλλο βενζινάδικο πάρα οικονομία. 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Εγώ δεν έχω τόσο θέμα με το να περάσω τον μήνα μου, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου χαζό να τα σκάει στον ΑΒ και στην κάθε αλυσίδα. Γλίτωσα 5,60 για ένα απορρυπαντικό και επί τούτου να πήγαινα Κερατσίνι που μένω με Πειραιά δεν είναι δα τόσο μεγάλη απόσταση. Αν πήγαινα για περισσότερα απορρυπαντικά μιλάμε για 15-20€ χαλαρά. Προτιμώ γύφτος και χαλαρός οικονομικά παρά νέτος και δήθεν κυριλέ και να κλαίγομαι για τον καπιταλισμό.

• Like 7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Αυτό που λες έχει νόημα στο θέμα οικονομίας. 

Ναι έχει μακροπρόθεσμα και πρέπει να σκεφτόμαστε όχι μόνο το σήμερα αλλά και το αύριο.Αυτό που έκανα εγώ σε συζητήσεις το έκαναν και άλλοι , άλλοι για οικονομία άλλοι για τον ίδιο λόγο και έτσι τα πρατήρια της περιοχής αναγκάστηκαν να ρίξουν τις τιμές τους γιατί αιμορραγούσαν βλέποντας ότι χάνουν πελατεία. Μπορώ να σου πω ότι κάποιες στιγμές ανταγωνίζονται πλέον και τις τιμές όλης της Αττικής πουλώντας κάτω από όλους.

Έτσι μπορεί να μην κέρδισα τότε ερχόμενος μία ή άλλη αλλά κερδίζω σήμερα.😊

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xacti είπε

Στο Kill Deal δεν μπαίνει κανένας?

Νομίζω, βασικά είμαι σίγουρος ότι τα sm έχουν κάνει καρτέλ και κάνουν γυρολόγιο τις προσφορές. Δηλαδή αυτά που θα βρεις σε αποθήκες απορρυπαντικών πχ, δεν θα τα βρεις ποτέ στα μεγάλα SM.

Άλλο παράδειγμα από την συγκεκριμένη αποθήκη οι πάνες για την γιαγιά μόνιμη τιμή 10,90€

Στον σκλβ αρχική τιμή 17,80 και μετά ξέρετε το στόρυ, μία 30% μία 20%. Υπήρχε και φορά που τα πούλαγε 17.90€.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bασικα η συγκριση πρεπει να γινεται για την ιδια ακριβως συσκευασια , οχι σε μεζουρες .Προφανως οι μεγαλες συκευασιες εναι πιο φθηνες

Δηλαδη τωρα , τι συμπερασμα να βγει απο το παρακατω ?

https://www.killdeal.gr/prosfores-fylladia.aspx?bid=3292

Τωρα ενταξει, αν ειναι να μετρας μεζουρες, ποσες φετες τοστ εχουν οι συσκευασιες, γραμμαρια στις σοκολατες 😂

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Bασικα η συγκριση πρεπει να γινεται για την ιδια ακριβως συσκευασια , οχι σε μεζουρες .Προφανως οι μεγαλες συκευασιες εναι πιο φθηνες

Δηλαδη τωρα , τι συμπερασμα να βγει απο το παρακατω ?

https://www.killdeal.gr/prosfores-fylladia.aspx?bid=3292

Αν κοιτάξεις το skip το πράσινο π.χ και πας τον κέρσορα πάνω στη φωτό σου βγάζει τιμή ανα kg. Oπότε το πιο φθηνό είναι οι 32 μεζ του Γαλαξία με 2,08 ευρώ το kg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...