Nauths Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, έτυχε τελευταία να παρακολουθώ τις τιμές στα sm, ενώ μέχρι πρότινος ψώνιζα σταθερά στον σκλβ. Αφορμή ήταν η δουλειά μου που είναι συνεχώς στο δρόμο, οπότε ό,τι χρειαζόμουν σταματούσα σε ο,τι έβρισκα μπροστά μου και το αγόραζα. Σήμερα δε μου τελείωνε το υγρό απορρυπαντικό του πλυντηρίου και ήθελα να πάω στο lidl είχε την μεζούρα στο skip στα 0,14 (τα γράφω σε μεζούρες για να συνεννοηθούμε ευκολότερα) ο Σκλαβενίτης στο 1+1 (οπότε κι αν πας έχει προσφορά), δηλαδή 50% έκπτωση το πουλάει στα 0,18 δηλαδή αρχική τιμή 0,36;!;!;!;! Τελικά βρέθηκα στον Πειραιά και πήγα εκεί στη Γούναρη και πήρα το μεγάλο με τις 80 μεζούρες με τιμή μεζουρας 0,11 σταθερή τιμή ρώτησα όλο το χρόνο. Τελικά έχουμε καταντήσει να πληρώνουμε τις προσφορές σε τιμές υπερλιανικης! Με τα πολλά με ένα πρόχειρο υπολογισμό γλίτωσα 5,60€ η γύρω στο 1 κιλό φέτα. Σκέψεις επ αυτών; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Nauths 3 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Xαρά στο κουραγιο σου.Για να γυρνάς σε όλα τα ΣΜ να παίρνεις μόνο τα φτηνά τότε τα πληρώνεις σε βενζίνες και χρόνο. 2 3
Nauths Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Xαρά στο κουραγιο σου.Για να γυρνάς σε όλα τα ΣΜ να παίρνεις μόνο τα φτηνά τότε τα πληρώνεις σε βενζίνες και χρόνο. Είμαι ήδη στο δρόμο φίλε έγραψα παραπάνω και ο,τι χρειαζόμουν σε ο,τι έβρισκα σταματούσα και το έπαιρνα κι έτσι ξεκίνησα να παρακολουθώ τις τιμές. Δεν πάω επί τούτου και γυρίζω σαν τον χαζό με το αμάξι. Η δουλειά μου σήμερα με έφερε Πειραιά. Και αν θεωρείς ασήμαντο το 5,6€ ανά συσκευασία, τι να πω, μακάρι να το φυσάς σε όλη τη ζωή σου.
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου θύμησες ένα φίλο μου, που είδε βενζινη 1.58 και μου είπε δεν βάζω, θα πάω στο τάδε που την έχει 1.55 Και έκανε κοντά στα 5χλμ μακριά + έβαλε μόνο 20 ευρώ 😂😂😂 (αντε να πεις ότι θα φουλαρε πάει στο καλό, αλλά 20 ευρω; Χαχαχα) Τεσπα, επιλογές είναι αυτά. Εφόσον ήταν στον δρόμο σου, καλά έκανες. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από stelios18120
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Εσύ γυρνάς στο δρόμο.Αλλοι όχι οπότε να πάρουμε σβάρνα τα ΣΜ για να βλέπουμε ποιο προιόν είναι φτηνό και να τρέχουμε στο άλλο που έχει άλλο προιόν φτηνό κλπ κλπ σόρρυ αλλά δεν ....... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και όλα αυτά επειδή και οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Skip... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
The_Judas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 γιατί να αγοράσεις skip? υπάρχουν ενα σωρό απορρυπαντικά πολύ φθηνότερα. προσωπικά κοίτα πάντα τις προσφορές και πηγαίνω σε 2-3 σούπερ κοντά στη γειτονιά μου. δεν θα κάνω μεγάλες διαδρομές αλλά ούτε θα αγοράσω χωρίς έρευνα αγοράς. 2 1
margaritagr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δηλαδή αν κανει κάποιος έρευνα αγοράς για τη φέτα και τις φρυγανιές, μη ρωτήσουμε τι κάνει για ν αγοράσει κινητό πχ
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, Nauths είπε Τελικά βρέθηκα στον Πειραιά και πήγα εκεί στη Γούναρη και πήρα το μεγάλο με τις 80 μεζούρες με τιμή μεζουρας 0,11 σταθερή τιμή ρώτησα όλο το χρόνο. Διαβάζω με αγωνία όλη σου τη διαδρομή προς το skip για να δω σε ποιο supermarket κατέληξες και τελικά δεν μας είπες!;!
DYEL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Διαβάζω με αγωνία όλη σου τη διαδρομή προς το skip για να δω σε ποιο supermarket κατέληξες και τελικά δεν μας είπες!;! ε μαλλον απο Κινα θα το πήρε αφου εκει θα ηταν το πιο φθηνο.χαλαλι οι 2 μηνες αναμονη.
Nauths Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Καλά δεν μιλάμε για έρευνα αγοράς το να έχεις 2-3 στάνταρ σημεία να ψωνίζεις. Πχ σε μια αποθήκη απορρυπαντικών να ψωνίζεις σταθερά. Πάντως παιδιά μακάρι να είστε νέτοι όλοι! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, DYEL είπε ε μαλλον απο Κινα θα το πήρε αφου εκει θα ηταν το πιο φθηνο.χαλαλι οι 2 μηνες αναμονη. Eφτασε Κίνα?!? Σόρι δεν το είδα
Nauths Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Βασικά ο αρχικός μου σκοπός ήταν να παρουσιάσω όλη αυτή την κοροιδία με το δήθεν 1+1 και τις σούπερ προσφορές, αλλά ας όψεται. 6 1
The_Judas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Έτσι δουλεύουν τα σούπερ. 5-6 προσφορές για να σε τραβήξουν και τα άλλα προϊόντα σε κανονικες τιμες. προφανώς και οι μεγάλες συσκευασίες είναι πιο οικονομικες. αν το ψάχνεις λίγο βγαίνεις κερδισμένος. 1 λεπτό πριν, Nauths είπε Καλά δεν μιλάμε για έρευνα αγοράς το να έχεις 2-3 στάνταρ σημεία να ψωνίζεις. Πχ σε μια αποθήκη απορρυπαντικών να ψωνίζεις σταθερά. Πάντως παιδιά μακάρι να είστε νέτοι όλοι! παραπάνω απο 3 σούπερ είναι υπερβολή. μόνο αν είσαι άνεργος και έχεις όρεξη για βόλτες και πολλά χιλιόμετρα. πρέπει να υπολογίζουμε μέσα στην διαδικασία τα καύσιμα και τον χαμένο χρόνο τα οποία έχουν και αυτά αξία. 1
Nauths Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, The_Judas είπε Έτσι δουλεύουν τα σούπερ. 5-6 προσφορές για να σε τραβήξουν και τα άλλα προϊόντα σε κανονικες τιμες. προφανώς και οι μεγάλες συσκευασίες είναι πιο οικονομικες. αν το ψάχνεις λίγο βγαίνεις κερδισμένος. Mα δεν μιλάμε για προσφορά όταν όλα τα μεγάλα πουλάνε το συγκεκριμένο προϊόν πχ στα 0,18 1+1 συσκευασία δήθεν. Αυτό προσπαθώ να καταδείξω. Τάχα προσφορές και ξύρισμα κόντρα! Επίσης δεν είπαμε να γυρίζεις τα sm να ψάχνεις σαν τον τρελό, αλλά όπως προείπα για τα απορρυπαντικά πχ, πας σε μία αποθήκη σε κεντρικά σημεία. Πειραιά - Αθήνα Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Nauths
Προτεινόμενες αναρτήσεις