Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός σκληρός δίσκος....

djcensor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
υπαρχουν θηκες με 30 ευρω για usb2.0 μονο

(προφανος αυτο που ρωτησες εχει και IEEE1394)

Που τις πουλάνε αυτές με τα 30 ευρώ;

Δημοσ.
diladi mporeis na pareis 5 frames kai 5 sklirous kai na ta sindeseis se 5 thires tou ipologisti kai etsi na exei +5 sklirous....sosta?

Nai, an exeis 5 upodoxes eite usb2 eite firewire.

Exe upopsi sou pantos oti to USB genika dinei polu fortio ston epeksergasti...

Diladi se kamia periptosi den volevei na to kaneis afto an kaneis megali xrisi!

Δημοσ.
diladi mporeis na pareis 5 frames kai 5 sklirous kai na ta sindeseis se 5 thires tou ipologisti kai etsi na exei +5 sklirous....sosta?

kai an pareis kai merika usb hub.... isws mporeis na exeis 25...

ti akribws 8es na kaneis?

se laptop fantazomai...

Δημοσ.

μπορεις ακομη να ξεκινησεις τον υπολογιστη σου απο εκει

(αν το υποστηριζει η μητρικη σου)

φαντασου να σου χαλασει ο κανονικος δισκος η να χτυπησει το λειτουργικο και να εχεις ενα Partition 2GB με μια απλη εγκατασταση λειτουργικου

πολυ χρησιμο...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συμφέρει η αγορά του Western Digital USB 2.0 120GB?Eχει γυρω στα 170 ευρω.Είναι από μόνος του εξωτερικός και λέω να πάρω αυτόν γιατί έχω ακούσει ότι παρουσιάζονται προβληματάκια με τα κουτια σκληρών δίσκων...Είναι ευαίσθητοι οι εξωτερικοί δίσκοι?Χαλάνε (χτυπάνε) εύκολα?Κάτι άσχετο!Μπορώ σε αυτό το δίσκο να έχω 1 partition fat 32?

Δημοσ.

βασικα και στην θηκη της WD μπορεις να αλλαξεις δισκο

για τοσο μικρη διαφορα (170 το ετοιμο και ας πουμε 160 να το παρεις χυμα) εγω θα κοιταζα το θεμα της εγγυησης και το ποιο ποιοτικο κουτι

Δημοσ.
Συμφέρει η αγορά του Western Digital USB 2.0 120GB?Eχει γυρω στα 170 ευρω.Είναι από μόνος του εξωτερικός και λέω να πάρω αυτόν γιατί έχω ακούσει ότι παρουσιάζονται προβληματάκια με τα κουτια σκληρών δίσκων...Είναι ευαίσθητοι οι εξωτερικοί δίσκοι?Χαλάνε (χτυπάνε) εύκολα?Κάτι άσχετο!Μπορώ σε αυτό το δίσκο να έχω 1 partition fat 32?

Ton exw ena mina..ola kala ws twra...

Δημοσ.

Οι USB σκληροί διαβάζονται εύκολα plug and play ή plug and pray ?

Χρειάζονται τίποτα drivers ?

Δίνουν ρεύμα και οι USB 1.1 και οι 2.0 θύρες ?

Δημοσ.

Αν θές πολλούς δίσκους, σε συμφέρει να πάρεις θήκη με 2 θύρες Firewire, αντί για Combo (1 USB 2.0 + 1 FireWire). Οι δίσκοι με 2 θύρες Firewire, μπορούν να συνδεθούν αλυσιδωτά ο ένας με τον άλλο, με όριο μέχρι 63 συσκευές. Το έχω δοκιμάσει και στην πράξη με δύο δίσκους. Το ιδανικό είναι ο τελευταίος στην αλυσίδα να έχει και USB, ώστε όταν πηγαίνεις σε άλλους για να πάρεις ή να δώσεις αρχεία να μην ανησυχείς μήπως ο άλλος δεν έχει Firewire

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση γιατί ενδιαφέρομαι να πάρω κι εγώ εξωτερικό κουτί για δίσκους.

Ένα εξωτερικό κουτί USB2 θα μπορέσει να δουλέψει στον υπολογιστή μου που έχει USB1.1 ?

Δε με ενδιαφέρει άμα έχει χαμηλή ταχύτητα, απλά μόνο να δουλεύει σωστά.

Δημοσ.

Έχει κανείς ιδέα (αμυδρά έστω) τι θερμοκρασίες αναπτύσσονται εντός του κουτιού, γιατί δεν έχω (ακόμα) βάλει ανεμιστηράκι και φοβάμαι να τον αφήσω ανοιχτό πάνω από τέταρτο.

btw, πόσο πάει το μαλλί για ανεμιστήρα τόσο μικρής διαμέτρου; -ή δεν παίζει ρόλο το μέγεθος;-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...