Stefosss6 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σας είμαι 25 χρονών και σε ελλαδα δεν βρίσκω δουλεια και σκέφτομαι να βρω κατι για εξωτερικό αλλά για λίγους μήνες πιο πολυ για να μαζέψω χρήματα εχω ακούσει ότι υπάρχουν δουλειές εξω με καλα χρήματα σε καράβια ναυπηγεία αλλά δεν ξερω αν ειναι καλα και δεν ξερω πως να ερθω σε επαφή για να εργαστώ εκει...όποιος ξέρει κατι παραπάνω ας μου πει να ενημερωθώ
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Υπάρχουν δουλειές ειδικά σε τεχνίτη πχ σιδεράς σε κρουαζερόπλοια που φτιάχνουν τις καμπίνες αλλά μέσω γνωστών βρίσκεις άκρη. Μπες σε ομαδες στο FB με εργασία στο εξωτερικό ,κάτι θα βρεις.Αλλά μην πας με λογική αρπαχτής ,είναι λάθος,γνώμη μου.
FilipposMD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δουλειά που να πας ως ανειδίκευτος και να μαζέψεις χρήματα πολύ αμφιβάλλω ότι υπάρχει. Εκτός αν είναι κάτι σε τρισάθλιες συνθήκες. Οι απολαβές για δουλειές χωρίς πτυχίο είναι καλύτερες από Ελλάδα, αλλά αντίστοιχα και τα κόστη. Δε θα σου μένει στην άκρη, τουλάχιστον σε βαθμό για να "μαζέψεις χρήματα". 1
Stefosss6 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Στις 27/1/2020 στις 6:41 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Υπάρχουν δουλειές ειδικά σε τεχνίτη πχ σιδεράς σε κρουαζερόπλοια που φτιάχνουν τις καμπίνες αλλά μέσω γνωστών βρίσκεις άκρη. Μπες σε ομαδες στο FB με εργασία στο εξωτερικό ,κάτι θα βρεις.Αλλά μην πας με λογική αρπαχτής ,είναι λάθος,γνώμη μου. Έγινε φίλε μου θσ το κοιτάξω.. 5 ώρες πριν, FilipposMD είπε Δουλειά που να πας ως ανειδίκευτος και να μαζέψεις χρήματα πολύ αμφιβάλλω ότι υπάρχει. Εκτός αν είναι κάτι σε τρισάθλιες συνθήκες. Οι απολαβές για δουλειές χωρίς πτυχίο είναι καλύτερες από Ελλάδα, αλλά αντίστοιχα και τα κόστη. Δε θα σου μένει στην άκρη, τουλάχιστον σε βαθμό για να "μαζέψεις χρήματα". Ετσι μου έχουν πει Γενικά ότι λεφτά δεν θα μένουν απλά θα χω μια δουλεια και φιλος μου την πάτησε τον είχαν εξαπάτηση και δεν του έδωσαν και τα λεφτά του
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Προσπαθησε να πάρεις δίπλωμα επαγγελματικό ή να γίνεις χειριστής μηχανημάτων πχ γερανού τσάπας κλαρκ κλπ.Θα βρεις δουλειά πολύ πιο ευκολα και με καλές αποδοχές.Ορεξη να έχεις να δουλεψεις. 1
LongTom Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Καταρχάς στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει "αρπαχτή" όπως γινόταν πριν αρκετές δεκαετίες, ιδίως για τέτοιες δουλειές. 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Προσπαθησε να πάρεις δίπλωμα επαγγελματικό ή να γίνεις χειριστής μηχανημάτων πχ γερανού τσάπας κλαρκ κλπ.Θα βρεις δουλειά πολύ πιο ευκολα και με καλές αποδοχές.Ορεξη να έχεις να δουλεψεις. Αυτό. Οι χειριστές μηχανημάτων και σε κάποιες περιπτώσεις οι επαγγελματίες οδηγοί ακόμη είναι περιζήτητοι. Έτσι είναι μια καλή επιλογή προετοιμασίας πριν βγεις εξωτερικό. Μαζί με την γλώσσα της χώρας που θα πας. Εάν πας κούτρα δίχως γλώσσα, ειδίκευση και ειδικευμένη εμπειρία θα είσαι στην ίδια μοίρα με τους λαθρομετανάστες, ούτε καν τους Πολωνοβουλγαρορουμάνους εργάτες/εποχιακούς. | Αυτά είναι τα απολύτως απαραίτητα ώστε να έχεις έστω και κάποιες πιθανότητες να βρεις κάτι που δεν είναι άθλιο. Μετά φυσικά είναι τα δύσκολα που πρέπει να βρεις χώρα, περιοχή και εταιρεία να ψάξεις...
Stefosss6 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, LongTom είπε Καταρχάς στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει "αρπαχτή" όπως γινόταν πριν αρκετές δεκαετίες, ιδίως για τέτοιες δουλειές. Αυτό. Οι χειριστές μηχανημάτων και σε κάποιες περιπτώσεις οι επαγγελματίες οδηγοί ακόμη είναι περιζήτητοι. Έτσι είναι μια καλή επιλογή προετοιμασίας πριν βγεις εξωτερικό. Μαζί με την γλώσσα της χώρας που θα πας. Εάν πας κούτρα δίχως γλώσσα, ειδίκευση και ειδικευμένη εμπειρία θα είσαι στην ίδια μοίρα με τους λαθρομετανάστες, ούτε καν τους Πολωνοβουλγαρορουμάνους εργάτες/εποχιακούς. | Αυτά είναι τα απολύτως απαραίτητα ώστε να έχεις έστω και κάποιες πιθανότητες να βρεις κάτι που δεν είναι άθλιο. Μετά φυσικά είναι τα δύσκολα που πρέπει να βρεις χώρα, περιοχή και εταιρεία να ψάξεις... Εχεις δίκιο φίλε μου απλά δεν ψάχνω κατι για μόνιμα εκει ψάχνω για να καθήσω 6 μήνες να μαζέψω χρήμα και να φύγω αλλά δύσκολο αυτο πιστευω
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Stefosss6 είπε Εχεις δίκιο φίλε μου απλά δεν ψάχνω κατι για μόνιμα εκει ψάχνω για να καθήσω 6 μήνες να μαζέψω χρήμα και να φύγω αλλά δύσκολο αυτο πιστευω Ψαξε Ολλανδία για αγροτικές εργασίες,λουλούδια κηπευτικά κλπ.Αν ξέρεις αγγλικά δεν θα έχεις πρόβλημα
Stefosss6 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μου είπαν για ελληνικό εστιατοριο στην Γερμανία αλλά ακούω Γενικά οτι δεν ειναι καλα απο ιστοσελίδες τι λέτε να κάνω να παω η να ψάξω κατι εδω ;
Neoss Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Στις 5/2/2020 στις 4:52 ΜΜ, Stefosss6 είπε Μου είπαν για ελληνικό εστιατοριο στην Γερμανία αλλά ακούω Γενικά οτι δεν ειναι καλα απο ιστοσελίδες τι λέτε να κάνω να παω η να ψάξω κατι εδω ; Γενικά δεν είναι αλλά δεν είναι και όλοι ανεξαιρέτως λαμόγια. Αναλόγως τι σου προσφέρουν και σε ποια θέση μέσα στο μαγαζί. Αμα σου πουν χιλιάρικο χωρίς σπίτι, χωρίς φαγητο και τέτοιο, μην πας. Ή τύπου 4ωρο δήλωμα και θα δουλευεις κανονικότατα, πάλι όχι. Τα λεφτά ακούγονται πολλά για Ελλάδα, είναι λίγα όμως για Γερμανία και την δουλειά που θα τραβήξεις. Με πολυ οικονομία θα επιβίωνες αλλά δεν θα έβαζες και σχεδόν τίποτα στην άκρη μάλλον. Βέβαια μιλαμε για μήνυμα από τον Φλεβάρη, μπορεί και να πηγες
RickDangerous18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, Neoss είπε Βέβαια μιλαμε για μήνυμα από τον Φλεβάρη, μπορεί και να πηγες 😃
Aggeluska Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 On 05/02/2020 at 17:52, Stefosss6 said: Μου είπαν για ελληνικό εστιατοριο στην Γερμανία αλλά ακούω Γενικά οτι δεν ειναι καλα απο ιστοσελίδες τι λέτε να κάνω να παω η να ψάξω κατι εδω ; μακρια απο ελληνικο εστιατοριο φιλε μου. Ξερω τουλαχιστον 5 περιπτωσεις γνωστων και συγγενων που πεσανε θυματα ελληνων εστιατορων. Ακομα και αν πηγαινες και ηταν οκ το περιβαλλον δεν θα εβγαζες αρκετα λεφτα για τοσο που θα δουλευες. Ειναι πως το βλεπει κανεις, αξιζει να πας καπου μακρυα απο φιλους και συγγνενεις και πατριδα για να παιρνεις 1400 ευρω και να δουλευεις ολη μερα και πανω απο τα μισα απο αυτα να τα ακουμπας σε νοικι και παγια εξοδα; Και οταν λεω νοικι μην φανταστεις με 400 ευρω πως θα νοικιαζεις δικο σου διαμερισμα, εκτος αν πας σε κανα χωριο της Γερμανιας.Εγω προσωπικα εμενα σε μεγαλη πολη της Γερμανιας και δουλεψα 2 χρονια ανειδικευτος(οχι σε ελληνικο εστιατοριο) και πληρωνα 400 για να νοικιασω 12 τετραγωνικα δωματιο και συγκατοικουσα μαζι με αλλους 2 (ειχαν δικα τους δωματια αυτοι) στο ιδιο διαμερισμα. Για καποιους αξιζει για αλλους οχι. Αλλοι μπορει να παιρνουν Ελλαδα 800 ευρω μισθο και να σου λεει σιγα μην ξενυτευτω για λιγα 3-4 κατοσταρικα παραπανω και αλλοι να εχουν μεγαλη αναγκη και να πανε. Για μενα προσωπικα και βασει την δικια μου εμπειρια δεν αξιζει να πας Γερμανια να δουλεψεις σαν ανειδικευτος χωρις πτυχιο. Οι μονοι που βγαζουν καλα λεφτα χωρις πτυχιο Γερμανια ειναι αυτοι που κανουν βαριες χειρονακτικες δουλειες, πχ σιδεραδες, πλακατζιδες και γενικα οποια ειδικοτητα ασχολειται με οικοδομη.
nikosmakos Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αν πας εξωτερικο για 6 μηνες το πολυ πολυ να βαλεις στην ακρη 500 ευρω. Επισης για να πας εξωτερικο πρεπει να εχεις στην ακρη μερικα χρηματα για τα πρωτα εξοδα. Οποτε σε 6 μηνες θα βαλεις στην ακρη -500 ευρω Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από nikosmakos 3
Addendi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Στις 29/1/2020 στις 12:35 ΠΜ, LongTom είπε Πολωνοβουλγαρορουμάνους εργάτες/εποχιακούς. και αυτοί έχουν αντικατασταθεί απο φθηνότερους. Δες εδώ
ask Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 fyi.. στην εταιρία που δουλευω, στο Βελγιο, ψαχνουνε φυσικούς και ηλεκτρομηχανολόγους μηχανικούς (πολυτεχνείο) για δουλεια σα μηχανικός πεδίου σε νοσκοκομεία στο εξωτερικό. αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να παραθέσω περισσότερες λεπτομέρεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα