Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω στην κατοχή μου το Mate 20 pro ενός χρονου και στο κάτω μέρος παρατήρησα burn in. Ουσιαστικά έμεινε στάμπα η μπάρα με τα κουμπιά μιας και πλέον το έβαλα στα gestures. Δεν είναι τόσο τραγικό burn in. Σε λευκό φόντο πχ αχνοφαίνεται. Γνωρίζει κανείς αν το καλύπτει η εγγύηση? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Panagioths94 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Έχω στην κατοχή μου το Mate 20 pro ενός χρονου και στο κάτω μέρος παρατήρησα burn in. Ουσιαστικά έμεινε στάμπα η μπάρα με τα κουμπιά μιας και πλέον το έβαλα στα gestures. Δεν είναι τόσο τραγικό burn in. Σε λευκό φόντο πχ αχνοφαίνεται. Γνωρίζει κανείς αν το καλύπτει η εγγύηση? 

Φυσικά και το καλύπτει .....θα το πας στο service της huawei που είναι στους Αμπελόκηπους ...ψάξε μια στο google να δεις την διεύθυνση τους !!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, life is music είπε

Φυσικά και το καλύπτει .....θα το πας στο service της huawei που είναι στους Αμπελόκηπους ...ψάξε μια στο google να δεις την διεύθυνση τους !!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αναγκάστηκα θα πρέπει να το στείλω γιατί είμαι από Θεσσαλονίκη. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Panagioths94 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αναγκάστηκα θα πρέπει να το στείλω γιατί είμαι από Θεσσαλονίκη. 

Ακριβώς..Εσύ μετά έχεις άλλη συσκευή για να κάνεις την δουλειά σου ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, life is music είπε

Ακριβώς..Εσύ μετά έχεις άλλη συσκευή για να κάνεις την δουλειά σου ?

Έχω ναι. Λίγο παλιά αλλά κάνει την δουλειά της. (Samsung note 3) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...