Προς το περιεχόμενο

Διαβάστε εδώ για τα Ritek DVD-R

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι το δισκακι που προμηθευει ο Ramunda στο post του στις Αγγελιες.

Αυτο που χρησιμοποιω εδω και 2 μηνες περιπου και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα ειναι αυτο

ritek__orange_overprint_4x_exp.JPG

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν πρέπει να είναι αυθεντικό; Η Ritek τα κατασκευάζει και αυτά απλά είναι κατώτερης ποιότητας.

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτα που εχει ο τυπας στο review δεν λενε καν τι grade ειναι...

Μπορει να ειναι οποιοδηποτε (Β,C κλπ)....

Αν δεν δουμε media code δεν μπορουμε να πουμε τιποτα....

Για παραδειγμα αυτα που εχω εγω (στην φωτο πιο πανω) στο media code to λεει καθαρα οτι ειναι GRADE A

Παντως εγω δεν τα εχω συναντησει αυτα σε κανενα καταστημα.

Δημοσ.

auta pou pairnoume apo ton ramunda einai grade A ta ritdata kai ritek own branded dhladh, opote opos leei kai o idios se auto to link ta ritek garde A paremenoun ta kalytera value for money allaround dvds! (elpizo lol)

Δημοσ.

Έχω πάρει και εγώ τα πορτοκαλί Ritek από Ramunda αλλά πως είμαστε 100% σίγουροι οτι είναι Grade A; Για ψιλοπρόχηρη δουλειά μου φαίνονται εμένα μιας και είναι διπλόστρωση...

Δημοσ.
I wouldn't say so.

Οϋτε θα εμπιστευόμουνα τα δεδομένα μου σε Ritec ' date=' SmartBuy , κλπ.[/quote']

Koita...basika an den empistevesai ta dedomena sou se Ritek.. tote profanos grafeis me Tayo Yuden (oti allo kai na mou peis einai apodedigmena katoteris poiotitas) sosta?

Tayo kai Ritek einai oi 2 kaliteres markes makran. Apo kei kai pera ego exo grapsei merika Tayo kai den ta egrapse kala, kai ola ta Ritek mou (pano apo 700-800) einai ola kurile! Elpizo na min peso se kaki partida......!! :cry:

Δημοσ.

Έχω κάψει πάνω από 250 και προς το παρόν δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Είναι αυτά τα πορτοκαλί και κάτι λίγα άσπρα από τον ramunda και τα περισσότερα satin και silver (όλα πλην των πορτοκαλί) unbranded ritek G04 με το σκούρο purple στην εγγράψιμη επιφάνειά τους - τα τελευταία αγορασμένα από εξωτερικό. Στο dvdrhelp θα δείτε ότι έχουν περισσότερες από 180 (αν θυμάμαι καλά) αναφορές-comments και το 95% και πάνω είναι θετικές.

Αυτά...

Δημοσ.

mountain_l.jpg

Πάντως τα ξένα sites που σέβονται τον καταναλωτή για τα συγκεκριμένα ritek στο αρχικό link γράφουν:

Some of these discs could contain slight dye imperfections that will prevent them from working as well as an A grade disc. The discs that do not have imperfections will work perfectly well.

We have chosen to offer these discs for sale because we believe that our customers can make their own decisions to purchase, based on our accurate description of the product choice available.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...