zeus2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μολις πηρα την συγκεκριμενη mobo και εχω προβλημα με τον ηχο,ενω ακουγεται κανονικα βγαζει εναν ηχο σαν παρεμβολες να το πω σαν τις παλιες τηλεορασεις οταν δεν ειχαν σημα και εδειχνε "χιονια"που λεμε. Εχω 5.1 ηχεια και με την παλια μομπο δεν ειχα προβλημα.εχω εγκαταστησει οδηγους καινουριους και παλι τιποτα.τι μπορει να φταιει ρε παιδια.επισης να πω πως οταν γυριζω την ροδελα απο το ηχειο και ανοιγω τον ηχο τερμα ακουγετε πιο δυνατα.αν βαλω το πλανο των windows σε balanced παλι ακουγετε αλλα ποιο σιγα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από zeus2014
life is music Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, zeus2014 είπε Μολις πηρα την συγκεκριμενη mobo και εχω προβλημα με τον ηχο,ενω ακουγεται κανονικα βγαζει εναν ηχο σαν παρεμβολες να το πω σαν τις παλιες τηλεορασεις οταν δεν ειχαν σημα και εδειχνε "χιονια"που λεμε. Εχω 5.1 ηχεια και με την παλια μομπο δεν ειχα προβλημα.εχω εγκαταστησει οδηγους καινουριους και παλι τιποτα.τι μπορει να φταιει ρε παιδια.επισης να πω πως οταν γυριζω την ροδελα απο το ηχειο και ανοιγω τον ηχο τερμα ακουγετε πιο δυνατα.αν βαλω το πλανο των windows σε balanced παλι ακουγετε αλλα ποιο σιγα. Το τελευταίο bios update το έχεις κάνει ?
zeus2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ναι το 3003. τι αλλο μπορει να φταιει? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από zeus2014
3DJIN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 απο την αρχη το κανει ή μονο οταν ζεσταθει αρκετα?
zeus2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Απο την αρχη με το που μπει στα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα