bilya Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, teotsigourakos είπε 27 χρονών είμαι ένα αμάξι έχω που θα πουληθεί και τίποτα άλλο. Περίπου 13K θα είναι το ποσό. Άρα το να το αφήσω σε ελληνική τράπεζα μου ακούγεται άσκοπο. Δεν μου έχει δώσει κάποιος ένα λόγο για να μην κλείσω τους ελληνικούς λογαριασμούς τραπέζης μένοντας στο εξωτερικό μόνιμα... μολις σου πουν τι χαρτιά χρειάζονται για να κλείσεις τον λογαριασμό τοτς θα καταλάβεις 😝. Σε 3 ελ. εχω με ολες 0,01-0,05€ αν θέλουν ας τις κλείσουν. 1 ώρα πριν, teotsigourakos είπε Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από bilya 1
panostza Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, teotsigourakos είπε 27 χρονών είμαι ένα αμάξι έχω που θα πουληθεί και τίποτα άλλο. Περίπου 13K θα είναι το ποσό. Άρα το να το αφήσω σε ελληνική τράπεζα μου ακούγεται άσκοπο. Δεν μου έχει δώσει κάποιος ένα λόγο για να μην κλείσω τους ελληνικούς λογαριασμούς τραπέζης μένοντας στο εξωτερικό μόνιμα... Λόγο να σου δώσει κανείς δεν έχει. Βασικά ότι βολεύει εσένα θα κάνεις. Προσωπικά εγώ έναν θα τον κρατούσα (έστω και μηδενικό) με μια κάρτα κι ένα ebanking απλά για αν επιστρέψω Ελλάδα να έχω λογαριασμό και να μην ψάχνω να ανοίξω από το μηδέν ή για όταν έρχομαι διακοπές να έχω έναν ελληνικό με μια ελληνική κάρτα μήπως βολεύει καλύτερα να κινούμαι εδώ. Από εκεί και πέρα αν εσύ δεν θέλεις να κρατάς, πας τον ξοφλάς σε ένα ταμείο (δεν υπάρχει άλλος τρόπος) και τελειώνεις. Τώρα που το σκέφτομαι ένας άλλος λόγος για μένα να μην τον κλείσω θα ήταν αυτός, θα έπρεπε να πάω σε ταμείο. 1
teotsigourakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, panostza είπε Λόγο να σου δώσει κανείς δεν έχει. Βασικά ότι βολεύει εσένα θα κάνεις. Προσωπικά εγώ έναν θα τον κρατούσα (έστω και μηδενικό) με μια κάρτα κι ένα ebanking απλά για αν επιστρέψω Ελλάδα να έχω λογαριασμό και να μην ψάχνω να ανοίξω από το μηδέν ή για όταν έρχομαι διακοπές να έχω έναν ελληνικό με μια ελληνική κάρτα μήπως βολεύει καλύτερα να κινούμαι εδώ. Από εκεί και πέρα αν εσύ δεν θέλεις να κρατάς, πας τον ξοφλάς σε ένα ταμείο (δεν υπάρχει άλλος τρόπος) και τελειώνεις. Τώρα που το σκέφτομαι ένας άλλος λόγος για μένα να μην τον κλείσω θα ήταν αυτός, θα έπρεπε να πάω σε ταμείο. Κι εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι να το κάνω. Έχω 3 αυτή τη στιγμή διαφορετικές τράπεζες. Τις 2 θα ήταν καλό να τις έκλεινα ή και στην τελική όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω τις μηδενίζω και τις αφήνω ως έχουν μέχρι οι ίδιοι να τις κλείσουν...Μια να την έχω καβάτζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα