Προς το περιεχόμενο

Συνεχεις αποσυνδεσεις του Network adfapter της Tomahawk b450

generalb31

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, tkats είπε

Καλησπέρα, δοκίμασε και τους drivers από το site της Realtek...

https://www.realtek.com/en/component/zoo/category/network-interface-controllers-10-100-1000m-gigabit-ethernet-pci-express-software

Δυστυχως εχω βαλει και αυτους....τους 10.38 και παλι κανει τα ιδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάλε την 1903 έκδοση των Windows, άσε να βάλει τους δικούς του drivers και μετά απενεργοποίησε το Windows Update να ηρεμήσεις. Οι αναβαθμίσεις τους περισσότερο μπελά προκαλούν και χαλάνε την σταθερότητα πολλές φορές!

4 ώρες πριν, athinamj είπε

Βάλε την 1903 έκδοση των Windows, άσε να βάλει τους δικούς του drivers και μετά απενεργοποίησε το Windows Update να ηρεμήσεις. Οι αναβαθμίσεις τους περισσότερο μπελά προκαλούν και χαλάνε την σταθερότητα πολλές φορές!

Εκανα ξανα καθαρη εγκατασταση την 1903...απο drivers αφησα τα windows να βαλουν μονο τους drivers tou adapter και προς το παρων εχω κανει pause τις αναβαθμισεις και παει καλα μη το ματιασω.....ολα εγιναν στο 1909 και με τα drivers του adapter.

Στις 28/1/2020 στις 6:47 ΜΜ, athinamj είπε

Είναι απαράδεκτο νομίζω  να προτείνουμε απενεργοποίηση των ενημερώσεων! Και μάλιστα όχι για συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά ως γενική αρχή.

• Like 1

4 ώρες πριν, fujitsuA530 είπε

Είναι απαράδεκτο νομίζω  να προτείνουμε απενεργοποίηση των ενημερώσεων! Και μάλιστα όχι για συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά ως γενική αρχή.

Ναι αλλα ειναι η μονη προσωρινη λυση για να εχουμε ιντερνετ μεχρι να φτιαξουν οτι φταιει!

3 ώρες πριν, generalb31 είπε

Ναι αλλα ειναι η μονη προσωρινη λυση για να εχουμε ιντερνετ μεχρι να φτιαξουν οτι φταιει!

Σου εύχομαι μόνο να μη σου τύχει καμία στραβή όσο είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ χωρίς ενημερωμένο λειτουργικό!

Απο εμας που εχουμε θεμα με την εκδοση 1909 και τον ανταπτερ της tomahawk (realtek)

Εχετε μηπως εγκατεστημενο bitdefender total 2020 kai malwarebytes premium  μαζι?

Οσοι δεν εχετε θεμα στην 1909 εχετε εγκατεστημενους τους τελευταιους drivers 10.38 για τον ανταπτερ? Και αν ναι εχετε και σεις τα bitdefender total 2020 kai malware bytes premium ?

To malwarebytes premium ειναι το πρόβλημα έχω δώσει διαγνωστικά στην malwarebytes.

Καλό θα ήταν να επισκεφτείς το forum και να δώσεις τα διαγνωστικά.

Δεν παίζει ρόλο η μάρκα γιατί το αντιμετωπίζω και με intel nic adapter.

• Thanks 1

21 λεπτά πριν, boombastik είπε

To malwarebytes premium ειναι το πρόβλημα έχω δώσει διαγνωστικά στην malwarebytes.

Και ειχα αρχισει να το υποψιαζομαι ! Εχεις 1909 τωρα? Στην 1903 δε μας το κανει !

32 λεπτά πριν, boombastik είπε

Σου κανει αποσυνδεσεις με το που ενεργοποιηθει το malware γενικα η αν εχεις ανοιχτα τα real time ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...