generalb31 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, tkats είπε Καλησπέρα, δοκίμασε και τους drivers από το site της Realtek... https://www.realtek.com/en/component/zoo/category/network-interface-controllers-10-100-1000m-gigabit-ethernet-pci-express-software Δυστυχως εχω βαλει και αυτους....τους 10.38 και παλι κανει τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athinamj Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Βάλε την 1903 έκδοση των Windows, άσε να βάλει τους δικούς του drivers και μετά απενεργοποίησε το Windows Update να ηρεμήσεις. Οι αναβαθμίσεις τους περισσότερο μπελά προκαλούν και χαλάνε την σταθερότητα πολλές φορές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, athinamj είπε Βάλε την 1903 έκδοση των Windows, άσε να βάλει τους δικούς του drivers και μετά απενεργοποίησε το Windows Update να ηρεμήσεις. Οι αναβαθμίσεις τους περισσότερο μπελά προκαλούν και χαλάνε την σταθερότητα πολλές φορές! Εκανα ξανα καθαρη εγκατασταση την 1903...απο drivers αφησα τα windows να βαλουν μονο τους drivers tou adapter και προς το παρων εχω κανει pause τις αναβαθμισεις και παει καλα μη το ματιασω.....ολα εγιναν στο 1909 και με τα drivers του adapter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fujitsuA530 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Στις 28/1/2020 στις 6:47 ΜΜ, athinamj είπε Βάλε την 1903 έκδοση των Windows, άσε να βάλει τους δικούς του drivers και μετά απενεργοποίησε το Windows Update να ηρεμήσεις. Οι αναβαθμίσεις τους περισσότερο μπελά προκαλούν και χαλάνε την σταθερότητα πολλές φορές! Είναι απαράδεκτο νομίζω να προτείνουμε απενεργοποίηση των ενημερώσεων! Και μάλιστα όχι για συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά ως γενική αρχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, fujitsuA530 είπε Είναι απαράδεκτο νομίζω να προτείνουμε απενεργοποίηση των ενημερώσεων! Και μάλιστα όχι για συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά ως γενική αρχή. Ναι αλλα ειναι η μονη προσωρινη λυση για να εχουμε ιντερνετ μεχρι να φτιαξουν οτι φταιει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fujitsuA530 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, generalb31 είπε Ναι αλλα ειναι η μονη προσωρινη λυση για να εχουμε ιντερνετ μεχρι να φτιαξουν οτι φταιει! Σου εύχομαι μόνο να μη σου τύχει καμία στραβή όσο είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ χωρίς ενημερωμένο λειτουργικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Απο εμας που εχουμε θεμα με την εκδοση 1909 και τον ανταπτερ της tomahawk (realtek) Εχετε μηπως εγκατεστημενο bitdefender total 2020 kai malwarebytes premium μαζι? Οσοι δεν εχετε θεμα στην 1909 εχετε εγκατεστημενους τους τελευταιους drivers 10.38 για τον ανταπτερ? Και αν ναι εχετε και σεις τα bitdefender total 2020 kai malware bytes premium ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 To malwarebytes premium ειναι το πρόβλημα έχω δώσει διαγνωστικά στην malwarebytes. Καλό θα ήταν να επισκεφτείς το forum και να δώσεις τα διαγνωστικά. Δεν παίζει ρόλο η μάρκα γιατί το αντιμετωπίζω και με intel nic adapter. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, boombastik είπε To malwarebytes premium ειναι το πρόβλημα έχω δώσει διαγνωστικά στην malwarebytes. Καλό θα ήταν να επισκεφτείς το forum και να δώσεις τα διαγνωστικά. Δεν παίζει ρόλο η μάρκα γιατί το αντιμετωπίζω και με intel nic adapter. Και ειχα αρχισει να το υποψιαζομαι ! Εχεις 1909 τωρα? Στην 1903 δε μας το κανει ! 32 λεπτά πριν, boombastik είπε To malwarebytes premium ειναι το πρόβλημα έχω δώσει διαγνωστικά στην malwarebytes. Καλό θα ήταν να επισκεφτείς το forum και να δώσεις τα διαγνωστικά. Δεν παίζει ρόλο η μάρκα γιατί το αντιμετωπίζω και με intel nic adapter. Σου κανει αποσυνδεσεις με το που ενεργοποιηθει το malware γενικα η αν εχεις ανοιχτα τα real time ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα