Προς το περιεχόμενο

Συνεχεις αποσυνδεσεις του Network adfapter της Tomahawk b450

generalb31

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω σοβαρο προβλημα με τη συνδεση του υπολογιστη στο ιντερνετ.Χανει ξαφνικα την συνδεση βγαζοντας μου εκτος τον network adapter της tomahawk b450.

Οταν συμβαινει αυτο στο device manager εχει κανονικα τον adapter realtek γραφοντας ομως οτι δεν εχει τους drivers, ενω τους εχει και μαλιστα ειναι οι τελευταιοι.Απο το troubleshoot των windows αλλες φορες θα βγαλει να ανοιγοκλεισω το ρουτερ και αλλες οτι θελει reset o adapter χωρις ομως μετα να φτιαχνει.

Και οταν συμβαινει αυτο με τον adapter το pc αρνειται να κανει restart h shutdown κανονικα παρα μονο πατωντας το κουπμι.

Επειδη την πρωτη φορα που το εμφανισαι αυτο το προβλημα εκανα επιδιορθωση στα windows χωρις αποτελεσμα,εκανα format και εστεισα απο την αρχη τα windows.Ολα λειτουργουσαν κανονικα για μια μερα περιπου και σημερα ξανα τα ιδια.

Παρακαλω βοηθηστε γιατι θα το σπασω.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις περασει καποιο major update? Δηλαδη, ησουν στην 1809 πχ και πηγες στην 1903.

Επισης, δοκιμασε να κανεις ενα sfc /scannow

αναζητηση - cmd - εκτελεση ως διαχειριστης και δωσε την εντολη sfc /scannow και δες αν θα διορθωσει καποια προβληματα.

Επισης παλι, κατηργησε την συσκευη τελειως απο την διαχειρηση συσκευων και ασε τα windows να περασουν τον δικο τους driver. Μην βαλεις δηλαδη εσυ δικο σου

Τελος, απο το κινητο σου η απο καποιον αλλον υπολογιστη ειναι ολα οκ με το ιντερνετ σου?

Επεξ/σία από Alex-V

Εκανα καθαρη εγκατασταση ξανα σε 1909 με ολα τα drivers ενημερωμενα.Aυτο χτες απογευμα και μεχρι πριν λιγο το pc πηγαινε μια χαρα και ξαφνικα παλι τα ιδια.Η ουσια ειναι οτι δεν μου απενεργοποιει τον ανταπτερ αλλα χαλαει τους drivers. To scan βγηκε καθαρο. Οταν το παθαινει αυτο ο σταθερος ολα τα υπολοιπα κινιτα,λαπτοπ κλπ ειναι ονλινε.

Φίλε καλησπέρα, το ίδιο είχα και εγώ αλλα καπάκια μετα την εγκατάσταση της 1909. Δες απο κάτω.
Ξεκίνα να ξηλώνεις update μέχρι να σταθεροποιηθείς.

1 λεπτό πριν, donblunts είπε

Φίλε καλησπέρα, το ίδιο είχα και εγώ αλλα καπάκια μετα την εγκατάσταση της 1909. Δες απο κάτω.
Ξεκίνα να ξηλώνεις update μέχρι να σταθεροποιηθείς.

Μαζι μιλουσαμε και ειπα πως θα εκανα φορματ κατι που εκανα....δουλευαν ολα ρολοι μεχρι και πριν μια ωρα που αρχισαι παλι τα δικα του.

2 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Μαζι μιλουσαμε και ειπα πως θα εκανα φορματ κατι που εκανα....δουλευαν ολα ρολοι μεχρι και πριν μια ωρα που αρχισαι παλι τα δικα του.

Ναι, εμένα δουλεύει κομπλέ μέχρι και τώρα.
Ξεκίνα να ξηλώνεις Updates (KB....) μέχρι να στρώσει.

1 λεπτό πριν, generalb31 είπε

Θυμασαι αν απεγκατεστησες το KB4528760 (cumulative update ) ?

Όχι δεν θυμάμαι, sortαρε με ημερομηνία και ξεκίνα απ'το τελευταίο.

Για καποιο λογο δε με αφηνει να κανω unistall ta updates και το αλλο περιεργο ειναι οι ημερομηνιες που λεει οτι εχουν γινει install 9/1/2020.....ενω εκανα φορματ χτες.Γιατι αυτο?

1 ώρα πριν, generalb31 είπε

Για καποιο λογο δε με αφηνει να κανω unistall ta updates και το αλλο περιεργο ειναι οι ημερομηνιες που λεει οτι εχουν γινει install 9/1/2020.....ενω εκανα φορματ χτες.Γιατι αυτο?

Κατέβασες το τελευταίο ISO μήπως;

40 λεπτά πριν, donblunts είπε

Κατέβασες το τελευταίο ISO μήπως;

Ναι.Αλλαξα στο power managment να μην κλεινει τον ανταπτερ για εξοικονομηση ενεργειας και μεχρι τωρα ειναι κομπλε.Γενικα πολυ σπαστικο bug....και ειναι καθαρα της 1909 το θεμα.Σε εντελως φρεσκια εγκατασταση και κανει νερα απο μονο του....για σπασιμο απο τα νευρα μου ειναι.

25 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Ναι.Αλλαξα στο power managment να μην κλεινει τον ανταπτερ για εξοικονομηση ενεργειας και μεχρι τωρα ειναι κομπλε.Γενικα πολυ σπαστικο bug....και ειναι καθαρα της 1909 το θεμα.Σε εντελως φρεσκια εγκατασταση και κανει νερα απο μονο του....για σπασιμο απο τα νευρα μου ειναι.

Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ.
Δώσε ενα update σε 24 ώρες

1 ώρα πριν, donblunts είπε

Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ.
Δώσε ενα update σε 24 ώρες

Ουτε τωρα εφτιαξε.....παλι τζιφος.

Πως βρισκω iso gia thn 1903 για να κανω καθαρη εγκατασταση ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...