gkpapad Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΧΩ ΣΑΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΗΝ ASUS PRIME X470-PRO,ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΤΟΝ RYZEN 5 2600.ΑΓΟΡΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ARCTIC Freezer 34 eSports ΓΙΑ ΨΥΚΤΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΩΣΩ ΠΑΝΩ.ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ,ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΩΣΤΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ; Overview Specifications Gallery News & Award Support
donblunts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, gkpapad είπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΧΩ ΣΑΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΗΝ ASUS PRIME X470-PRO,ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΤΟΝ RYZEN 5 2600.ΑΓΟΡΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ARCTIC Freezer 34 eSports ΓΙΑ ΨΥΚΤΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΩΣΩ ΠΑΝΩ.ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ,ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΩΣΤΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ; Overview Specifications Gallery News & Award Support Μάλλον δεν την βάζεις σωστά. Δες το βιντεάκι απο πάνω και ξαναδοκίμασε.
gkpapad Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια καταρχην ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας. Το μεγαλο προβλημα ειναι οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΨΥΚΤΡΑ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΨΥΚΤΡΑ ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΗΤΡΙΚΕΣ ΜΕ Socket AM4 ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,XΡEIAZONTAI ΑΛΛΟ BACK PLATE.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΑΣΧΕΤΟ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΨΥΚΤΡΑ ,Κ.Τ.Λ.ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ BACK PLATE ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ,ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ,ΜΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ. Υ.Γ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ priveshop.gr ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από gkpapad
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μαθε να γραφεις με μικρα γραμματα με τα μεγαλα ειναι σαν να φωναζεις.
life is music Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, gkpapad είπε Παιδια καταρχην ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας. Το μεγαλο προβλημα ειναι οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΨΥΚΤΡΑ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΨΥΚΤΡΑ ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΗΤΡΙΚΕΣ ΜΕ Socket AM4 ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,XΡEIAZONTAI ΑΛΛΟ BACK PLATE.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΑΣΧΕΤΟ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΨΥΚΤΡΑ ,Κ.Τ.Λ.ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ BACK PLATE ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ,ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ,ΜΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ. Υ.Γ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ priveshop.gr ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ Και γω είχα αγοράσει από το askadamstore στο Περιστέρι μια be quiet pure rock ....πήρα στο κατάστημα και τους εξήγησα ότι έλειπαν κάτι βίδες για ιντελ .....Αυτοί Μ λεγανε ότι τα πράγματα π πουλάνε είναι σφραγισμένα ....όμως στην δικιά μ περίπτωση έλειπαν εξαρτήματα ....Μου λένε πως σε περίπτωση που την τεσταρουν θα με χρέωναν δέκα ευρώ και επειδή ήξερα ότι με αυτούς δεν θα έβρισκα το δίκιο μου την πούλησα .....σε ποιο χαμηλή τιμή γράφοντας όμως αναλυτικά τι parts λείπουν !!
gkpapad Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μαθε να γραφεις με μικρα γραμματα με τα μεγαλα ειναι σαν να φωναζεις. δηλαδη βρε λευτερη αυτο ειναι το προβλημα σου; 8 λεπτά πριν, life is music είπε Και γω είχα αγοράσει από το askadamstore στο Περιστέρι μια be quiet pure rock ....πήρα στο κατάστημα και τους εξήγησα ότι έλειπαν κάτι βίδες για ιντελ .....Αυτοί Μ λεγανε ότι τα πράγματα π πουλάνε είναι σφραγισμένα ....όμως στην δικιά μ περίπτωση έλειπαν εξαρτήματα ....Μου λένε πως σε περίπτωση που την τεσταρουν θα με χρέωναν δέκα ευρώ και επειδή ήξερα ότι με αυτούς δεν θα έβρισκα το δίκιο μου την πούλησα .....σε ποιο χαμηλή τιμή γράφοντας όμως αναλυτικά τι parts λείπουν !! Φιλε ''μουσικη ειναι ζωη',αυτο που με εκνευρισε με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αχαρακτηριστους,ειναι το γεγονος οτι τους εξηγουσες το προβλημα,αλλα αυτοι δεν το αναγνωριζαν και μου ελεγαν οτι δεν ξερω να βαζω την ψυκτρα.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ.
life is music Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, gkpapad είπε δηλαδη βρε λευτερη αυτο ειναι το προβλημα σου; Φιλε ''μουσικη ειναι ζωη',αυτο που με εκνευρισε με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αχαρακτηριστους,ειναι το γεγονος οτι τους εξηγουσες το προβλημα,αλλα αυτοι δεν το αναγνωριζαν και μου ελεγαν οτι δεν ξερω να βαζω την ψυκτρα.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ. Καλησπερα Σωτήρη με λένε ...Θα μπορούσες κάλλιστα να στείλεις ένα ticket στην arctic ότι σου λείπει αυτό το part και να στο έστελναν οι ίδιοι !!
gkpapad Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, life is music είπε Καλησπερα Σωτήρη με λένε ...Θα μπορούσες κάλλιστα να στείλεις ένα ticket στην arctic ότι σου λείπει αυτό το part και να στο έστελναν οι ίδιοι !! Σωτηρη φυσικα θα μπορουσα,αλλα πηρα μια ψυκτρα για να την τοποθετησω επι τοπου,ΟΧΙ μετα απο 2 βδομαδες.
life is music Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, gkpapad είπε Σωτηρη φυσικα θα μπορουσα,αλλα πηρα μια ψυκτρα για να την τοποθετησω επι τοπου,ΟΧΙ μετα απο 2 βδομαδες. Τον καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου ..αλλά στην παρούσα φάση θα πήγαινα από εκεί και θα απαιτουσα να μου την αλλάξουν !!
gkpapad Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 το τραγικο ειναι οτι ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ,χωρις να ενδιαφερθουν να δουν τι γινεται.Τους εστειλα μαλιστα την Πεμπτη την φωτογραφια του back plate και τους εγραψα,κυριοι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, gkpapad είπε Παιδια καταρχην ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας. Το μεγαλο προβλημα ειναι οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΨΥΚΤΡΑ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΨΥΚΤΡΑ ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΗΤΡΙΚΕΣ ΜΕ Socket AM4 ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,XΡEIAZONTAI ΑΛΛΟ BACK PLATE.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΑΣΧΕΤΟ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΨΥΚΤΡΑ ,Κ.Τ.Λ.ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ BACK PLATE ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ,ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ,ΜΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ. Υ.Γ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ priveshop.gr ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ και εγω με μια μονο εμπειρια απο priveshop που εχω δεν ηταν η καλυτερη παραγγελία μια ψυχτρα και ενα πακετο 5 ανεμιστήρων και μου εστειλα την ψυχτρα και μια αλλη ακυρη φθηνιαρικη ψυχτρα αντι για τα 5 fans ενταξει μου εκαναν την αλλαγη αλλα με καθυστερησαν στο να φτιαξω το νεο pc ενος φιλου
gkpapad Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 ευχαριστω για την συμπαρασταση φιλε Zengar Zombolt.χαχαχαχαχααχ!!!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ 1
tasvar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Πάρε τη μητρική σου και πήγαινε στο κατάστημα και πές τους να την τοποθετήσουν εκεί μπροστά σου. 👿
elpenor Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δεν γνωρίζω το priveshop αλλά γενικά από τα καταστήματα που πουλάνε με μικρό ποσοστό κέρδους δεν έχω καμία απαίτηση, θεωρώ δεδομένο ότι δεν γνωρίζουν τίποτα απλά έχουν μία τρύπα που κανονίζουν τα logistics. Όποτε έχω κάποια απορία τους στέλνω email γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετούν τηλεφωνικά τις εκατοντάδες παραγγελίες που διεκπαιρεώνουν κάθε μέρα και στο email γράφω πάντα "θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσατε να ρωτήσετε τον προμηθευτή σας μπλα μπλα". Δεν θα έστελνα ποτέ σε αυτά αγοραστή που δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει και δεν γνωρίζει τα μειονεκτήματα της παραεισαγωγής, την αναμονή και το ρίσκο όμως τα εκτιμώ αφάνταστα γιατί στην πάροδο του χρόνου μου έχουν γλιτώσει πάρα πολλά χρήματα. Συγκεκριμένα το μαγαζί που έχω κάνει τις τελευταίες 50 παραγγελίες για το σπίτι/γραφείο και για τους φίλους μου έχει πάρα πολύ κακές αξιολογήσεις στο skroutz (μάλλον την χειρότερη) όμως εγώ έχω μία άψογη συνεργασία μαζί τους και έχω πληρώσει τουλάχιστον 25% λιγότερα από ότι χρεώνουν μαγαζιά όπως το msystems και 50% φτηνότερα από plaisio κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα