Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα update bios στην μητρικη μου απο την εκδοση E7CO2AMS.130 σε 7C02v1D .

1) Πως ρυθμιζουμε τους fans ? Τους εχω ολους σε pwm  και να παιρνει απο τον αισθητηρα της cpu αλλα η ψυκτρα της cpu (artic freezer sports 2 duo) γυρναει στις 2100 rpm

και αναγκαστικα τους ρυθμιζω απο το command center της msi το οποιο ως γνωστον δεν κραταει τις αποθηκευμενες ρυθμισεις και καθε φορα κανω φορτωση απο την αρχη.

2) Εχω αρκετους εξωτερικους σκληρους αλλα συγκεκριμενα με μια θηκη της icybox τετραπλη οταν ειναι ανοιχτη και παω να κανω restart η απο shutdown να bootarei το συστημα ,ενω δινει ρευμα δεν μπουταρει ουτε στο bios και απλα μενει κολιμενο σε μαυρη σελιδα.Εαν κλεισω το icybox τοτε ολα κανονικα.Τι παθαινει αν εχει κανεις καμια ιδεα???

Δημοσ.

Τα ελυσα ολα ....κανοντας καθαρη εγκατασταση στην εκδοση 1903....γιατι η 1909 μου δημιουργουσε απιστευτα θεματα με τον ανταπτερ και τους drivers.

Για τους ανεμιστηρες της εκανα ενα cmos και μετα εστρωσε.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Και γω ειχα ειχα κανει clear cmos, μετα το BIOS update, γιατι ειχα θεμα με τη ram, το οποιο ετσι λυθηκε.

Την 1909 την εχεις περασει? Και αν ναι απο drivers στον network adapter εβαλες εσυ τους τελευταιους απο msi η αφησες των windows ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, generalb31 είπε

Την 1909 την εχεις περασει? Και αν ναι απο drivers στον network adapter εβαλες εσυ τους τελευταιους απο msi η αφησες των windows ?

Ρε συ, και με καθαρό φορμάτ στη 1903, πάλι τα ίδια θέματα έχεις;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, donblunts είπε

Ρε συ, και με καθαρό φορμάτ στη 1903, πάλι τα ίδια θέματα έχεις;

Οχι στην 1903 ειμαι κομπλε απο χτες που τα περασα....!! Εσυ την 1909 την περασες τελικα χωρις καποια απο τα updates? Και στον ανταπτερ εχω τους drivers των windows? You?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, generalb31 είπε

Οχι στην 1903 ειμαι κομπλε απο χτες που τα περασα....!! Εσυ την 1909 την περασες τελικα χωρις καποια απο τα updates? Και στον ανταπτερ εχω τους drivers των windows? You?

Στη 1903 είμαι ακόμα και έχω κάνει snooze τα updates.
Οδηγούς της μητρικής έχω.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, donblunts είπε

Στη 1903 είμαι ακόμα και έχω κάνει snooze τα updates.
Οδηγούς της μητρικής έχω.

Αν μπορεις πες μου ποιους εχεις πανω για τον ανταπτερ...εκδοση?.Οι τελευταιοι ειναι οι 10.38

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Αν μπορεις πες μου ποιους εχεις πανω για τον ανταπτερ...εκδοση?.Οι τελευταιοι ειναι οι 10.38

Τον 10.35.510.2019 ακριβώς

• Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, duffyduck είπε

1909 και driver Realtek LAN 10.38 18/11/2019

Εκανες αναβαθμιση απο την 1903 σε 1909 και ειχες τους drivers ths realtek 10.38 απο πριν....η μετα την αναβαθμιση σε 1909 τους εβαλες ? Γιατι και εμενα και τοθ donblunts μας κανει νουμερα η 1909 με τους 10.38 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...