Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, τα πεθερικα μου τραβολογιουνται μερικα χρονια με δικαστηρια για κατι οικοπεδα κλπ, εχουν γινει διαφορα δικαστηρια, σε μια συζητηση που ειχαμε χτες και επειδη εχουν αρχισει και υποπτευονται τον δικηγορο τους , και κανουν σκεψεις μηπως αλλαξουν κλπ κλπ, ενας που ηταν στην συζητηση μας ειπε οτι και να ζητησεις απο το δικηγορο σου , τον φακελο, τα χαρτια δεν ξερω τι τα παντα ολα ωστε να τα δωσεις σε αλλον δικηγορο, εχει δικαιωμα ο current να σου αρνηθει και να σου πει οχι..... εννοειται να μην χρωστας λεφτα στον υπαρχον δικηγορο και να σου πει μα μου. Και η ερωτηση μου ειναι αυτη, ΟΝΤΩΣ δεν μπορεις να αλλαξεις δικηγορο αν δεν θέλει? 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

οχι ειναι υποχρεωμενος να τον δωσει αρκει να μην χρωστατε ,ο καινουριος δικηγορος θα ρωτησει 100% αν υπαρχει υπολοιπο και αν δεν τον παιρνει

Δημοσ.

Και εγω αυτο φανταστηκα, οπως τον "προσελαβαν" για να ξεκινησουν, ετσι θα μπορουν και να τον αλλαξουν, αλλα ας μας πουν και αλλοι γνωστες την γνωμη τους, γιατι θα με τρελανουν :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Amaretos είπε

Και εγω αυτο φανταστηκα, οπως τον "προσελαβαν" για να ξεκινησουν, ετσι θα μπορουν και να τον αλλαξουν, αλλα ας μας πουν και αλλοι γνωστες την γνωμη τους, γιατι θα με τρελανουν :)

δεν χρειαζεται κανεις να σου πει κατι παραπανω,το εχω κανει πανω απο 5 φορες 

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Βασει κωδικα δεοντολογιας δικηγορων https://www.dsgian.gr/resources/downloads/FDAPOOOESD.pdf μπορεις να ζητησεις αποδειξη για οσα αποδεικτικα στοιχεια εχεις παραδωσει στον δικηγορο σου. Οσον αφορα τη προθεση σου για οποιονδηποτε λογο να πας σε αλλον δικηγορο, τοτε θα πρεπει να εχεις εξογλησει την αμοιβη του τωρινου. Τι γινεται ομως στη περιπτωση που δεν εχει οριστει η αμοιβη, δεν εχει αποσταλλει στον Δικηγορικο συλλογο και υπαρχει μια προφορικη συμφωνια περι εργολαβιας της δικης, δε το γνωριζω και θα ηθελα κι εγω μια απαντηση επι του θεματος μιας και εχω αρκετο καιρο μια τετοιου ειδους σχεση.https://www.dsa.gr/e-διαβούλευση/άρθρο-62-εργολαβικό-δίκης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...