Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Malthador είπε Κι εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι, να του πω €130 για να μου πει κανά πενηντάρικο και να πατσίσουμε στα €100, για λιγότερο δεν το βλέπω να αξίζει. Αν είναι τόσο τσίπης και σου αντιπροτείνει 50ρικο δεν αξίζει να ασχοληθείς καν. Οτιδήποτε πάνω από 100 είναι καλή τιμή 4 ώρες πριν, Malthador είπε Ο ιδιοκτήτης είναι απελπισμένος γιατί έχει τρία αυτοκίνητα και θέλει να τα έχει και τα τρία έξω από την πόρτα του. πω πω τον κακομοίρη. Και θα σου προτείνει 50ρικο? 150 πέστου και άμα θέλει
panos_90 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Υπάρχει πιθανότητα να σου σπάσει το συμβόλαιο, ώστε να σε διώξει και να νοικιάσει εκ νέου το σπίτι; Έτσι πχ θα μπορεί να νοικιάσει το σπίτι ακόμα και στην ίδια τιμή και να του μείνει και το πάρκινγκ
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 26 minutes ago, panos_90 said: Υπάρχει πιθανότητα να σου σπάσει το συμβόλαιο, ώστε να σε διώξει και να νοικιάσει εκ νέου το σπίτι; Έτσι πχ θα μπορεί να νοικιάσει το σπίτι ακόμα και στην ίδια τιμή και να του μείνει και το πάρκινγκ Δεν έχει παρέλθει η τριετία και -ούτως ή άλλως- με αυτό που προτείνει θα γίνει νέο συμβόλαιο, επομένως νέα τριετία. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση να με διώξει καθώς είμαι πρότυπο μισθωτή. Πιθανότερο είναι να τζάσω εγώ νωρίτερα, μιας και έχω παράπονα. 29 minutes ago, Xacti said: πω πω τον κακομοίρη. Και θα σου προτείνει 50ρικο? 150 πέστου και άμα θέλει Εντάξει, το θέμα είναι να πω κάτι ρεαλιστικό για να περάσει και να είναι προς το συμφέρον και των δυο μας, άμα του πω «τόσα κι άμα θες» θα μου πει δεν θέλω, δεν έχει νόημα αυτό. 1
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, Malthador είπε Ο εκμισθωτής του σπιτιού μου μου πρότεινε να χρησιμοποιεί αυτός το κλειστό πάρκινγκ που μου έχει μισθώσει μαζί με το σπίτι με αντάλλαγμα να μου μειώσει το ενοίκιο. Αρχικά του αρνήθηκα, αλλά επειδή η θέση του πάρκινγκ είναι ελαφρώς προβληματική (χρειάζονται αρκετές μανούβρες για να μπει μέσα το αμάξι κλπ) κάνω δεύτερες σκέψεις και λέω να του κάνω μια πρόταση. Πώς θα υπολογίσω την αξία του πάρκιγνκ για να του πω προτείνω κάτι που να μην είναι εκτός πραγματικότητας; Π.χ. αν ένα σπίτι μισθώνεται για €500 πόσο είναι μια λογική μείωση του μισθώματος; €50; €100; Προφανώς μιλάμε για περιοχή που έχει πρόβλημα με το παρκάρισμα και για να το προτείνει σημαίνει ότι είναι απελπισμένος. Είναι σε περιοχή στα βορειοανατολικά, λίγο που τσέκαρα xe.gr, δεν ενοικιάζεται κανένα πάρκινγκ στην συγκεκριμένη περιοχή και δεν έχω μπούσουλα, ενώ στα άλλα ΒΠ ξεκινάνε από €50 και φτάνουν €200. Αυτο θα το καθορίσει ο ιδιοκτήτης οχι εσυ
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτο θα το καθορίσει ο ιδιοκτήτης οχι εσυ και οι δυο θα το καθορισουν αλλιως δεν υπαρχει συμφωνια? λεμε τωρα.. @Malthador κατω απο 100 δεν αξιζει να ασχοληθεις. αυτος για να το προτεινει μαλλον ελπιζει για 50, αλλα δεεεν. καλυτερα μανουβρες σε σιγουρο μερος παρα να τρως μια ωρα καθε μερα να παρκαρεις (παλι με μανουβρες) Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Ανεκτίμητη αξία το παρκινγκ παιδιά. Κοστολόγησε την ψυχική σου ηρεμία ts και αποφάσισε. Εγώ δε θα το αντάλλαζα 5
The_Judas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 όπως είπε όμως δεν έχει σοβαρό προβλημα με το πάρκινγκ. ενα τετράγωνο πιο κάτω δεν είναι πρόβλημα. για μένα αξίζει να προχωρήσει σς μείωση ενοικίου.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Βάλε αγγελία ενοικίασης. Δες τι σου δίνει η αγορά. Ζητάς ανάλογα λεφτά πίσω που θα είστε και οι δύο κερδισμένοι.
Dvs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Αυτος θα σου προτεινει τιμη. 150Ε δυσκολα να δεχθει, ιδιως αν δεν υπάρχει πρόβλημα παρκινγκ στην περιοχή. Πιστεύων max 100, στην πράξη σκέφτεται 50Ε
talibanakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, Klausx είπε Να είχαμε να λέγαμε είναι το ποστ, δοκίμασε μια βδομάδα να το αφήνεις εκτός και τα ξαναλέμε. (Να δούμε σε πόσες μέρες θα γίνεις και εσύ "απελπισμένος ") Ειναι με leasing λεει,δεν τον νοιαζει.
G.bar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Ένα 50αρικο είναι οκ. Νοικιάζουμε στο κέντρο Αθήνας και το σπίτι ήταν χωρίς πάρκινγκ. Στην πυλωτή -κάγκελα και ηλεκτρικές γκαραζόπορτες- υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις προς ενοικίαση στα 70€ στους περίοικους και όταν ζητήσαμε τις 2 μας τις άφησε 50€ έκαστη. Αρκετά λογική τιμή και για την τοποθεσία και για το είδος θέσης. Αυτά τα 150, 130 ή και 100€ που λέγονται, μόνο αν το πάρκινγκ σου είναι κλειστό με μοναδική δική σου είσοδο και 40 τετραγωνικά.
paylidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, G.bar είπε Ένα 50αρικο είναι οκ. Νοικιάζουμε στο κέντρο Αθήνας και το σπίτι ήταν χωρίς πάρκινγκ. Στην πυλωτή -κάγκελα και ηλεκτρικές γκαραζόπορτες- υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις προς ενοικίαση στα 70€ στους περίοικους και όταν ζητήσαμε τις 2 μας τις άφησε 50€ έκαστη. Αρκετά λογική τιμή και για την τοποθεσία και για το είδος θέσης. Αυτά τα 150, 130 ή και 100€ που λέγονται, μόνο αν το πάρκινγκ σου είναι κλειστό με μοναδική δική σου είσοδο και 40 τετραγωνικά. μονο που στην πυλωτή ειναι παράνομο να νοικιάζονται θέσεις.... η πυλωτή ανήκει σε όλη την πολυκατοικία! Μια καλη τιμή για υπόγειο παρκινγκ στα βορεια θα ήταν πάντως περίπου 50-80€ ανάλογα το σημειο... σε δύσκολα στο παρκινγκ σημεια εχω ακουσει και 100-120...
GeorgeKatz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 @Malthador, τελικά τι έγινε; Έχω παρόμοια περίπτωση στον φιλικό μου κύκλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα