Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω μια gainward rtx 2080. Ειναι απαραιτητο να παρω την ιδια υλοποιηση η μπορω να παρω μια οποιαδηποτε 2080? Για να τν συνδεσω με sli. Ευχαριστω!

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Υπάρχει ακόμα sli?

nvlink λέγεται και δουλεύει μια χαρά αν το υποστηρίζει η εφαρμογή.

Δημοσ.

Απλά πρέπει να δεις αν τα παιχνίδια που παίζεις το υποστηρίζουν και τι scaling κάνει..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PeristeriGR είπε

Καλησπερα παιδια εχω μια gainward rtx 2080. Ειναι απαραιτητο να παρω την ιδια υλοποιηση η μπορω να παρω μια οποιαδηποτε 2080? Για να τν συνδεσω με sli. Ευχαριστω!

Οτι βγηκε απο games το 2019 θα σου ελεγα ξεχνα το SLI. 

Εαν θες να maxαρεις παλαιοτερα games πες μου ποια θες να σου πω τι και πως. 

Δημοσ.

Δεν πιστεω πως αξιζει πλεον δυο καρτες σε υπολογιστη καλυτερα πουλα την 2080 και βαλε λεφτα για καλυτερη πχ Super η Ti

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, PeristeriGR είπε

Γενικα ειναι προτιμοτερο να παρεις ιδια υλοποιηση, οπως και στις ram. Για να εχεις ιδια μνημη, ιδια ρολογια, θερμοκρασιες, δυνατοτητες oc.

Παντως συμφωνω οτι δεν χρειαζεται. Στην τελικη, πουλα αυτην και παρε ti

Δημοσ.
3 ώρες πριν, narta είπε

Εκτός αν θέλει να την χρησιμοποιήσει για κάτι εκτός παιχνιδιών

Εκτος παιχνιδιων δεν χρειαζεται SLI για να τρεξουν παραλληλα οι καρτες σε οσα προγραμματα που ξερω.. Εκτος αν ψαχνεται για NVlink για διαμοιρασμο μνημης

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Εκτος παιχνιδιων δεν χρειαζεται SLI για να τρεξουν παραλληλα οι καρτες σε οσα προγραμματα που ξερω.. Εκτος αν ψαχνεται για NVlink για διαμοιρασμο μνημης

Εχεις δικιο το ξεχασα.

Θεματοθετη, μακρια απο nvlink για παιχνιδια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...