ZathuraEdition Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα σας! Επειδη δεν γνωριζω ιδιαιτερα πραγματα για το συγκεκριμενο θεμα, και γενικοτερα ο,τι εχει να κανει κομματια υπολογιστη και πως αυτα επηρεαζουν το παιχνιδι, θα ηθελα την βοηθεια σας για οσους ξερουν το συγκεκριμένο θεμα. Προσφατα αγορασα και μια οθονη και αρχισα να φτιαχνω τις ρυθμισεις στο WoW, αλλα τις μισες δεν τις καταλαβαινω και ακομα και να διαβασω αρθρα ή να δω βιντεο... δεν το πολυπιανω το θεμα. Μπορειτε να με βοηθησετε να επιλεξω τις σωστες ρυθμισεις? Γενικοτερα ειμαι casual παικτης, αλλα και το raidακι μου θα κανω... και το PvP ενιοτε. Ασεεεε που εμαθα οτι ενω δεν ειχα αγορασει οθονη με G-sync, η Nvidia εχει αναγνωρισει καποιες οθονες οτι μπορουν να το υποστηριξουν αρκει να εχεις GPU που να το υποστηριζει! PC Specs: Motherboard: Gigabyte B360 HD3 (rev. 1.0), Bios version: F14 RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-2666MHz PSU: Bitmore 850w 12Ccm Fan CPU: Intel Core i5-8500 Box Graphics Card: Gigabyte GeForce GTX1060 6GB G1 Gaming (GV-N1060G1 GAMING-6GD Rev 2.0) Operating System: Windows 10 64 bit SSD: Samsung 850 Evo 250GB (only for windows and really important programs) SSD: Samsung 850 Evo 250GB (only for Blizzard games) HDD: Western Digital WD Green 1TB,Internal,5400RPM,3.5" (for everything else) Monitor 1: AOC (AG241QX) 23.8", 2560x1440, 1ms, 1000:1, 144Hz, Gaming Monitor, G-Sync: enable Monitor 2: LG (24M37H-B) 23.5", 1920x1080, 5ms, 1000:1, 60hz WoW Settings: Display Mode: Fullscreen (Windowed) Window Size: 2560X1440 Resolution Scale: 2560x1440 100% Anti-Aliasing: Custom Vertical Sync: Disabled Texture Resolution: High Texture Filtering: 16x Anisotropic Projected Textures: Enabled View Distance: 7, Environment Detail: 7, Ground Clutter: 10 Shadow Quality: High Liquid Detail: Fair Sunshafts: Disabled Particle Density: High SSAO: High Depth Effects: High Outline Mode: High Triple Buffering: Disabled MSAA: Color 8x/ Depth 8x Multisample Alpha-Test: Enabled Post-Process AA: CMAA Resample Quality: None Graphics API: DirectX 12 Physic Interaction: Player and NPC Disabled Max Foreground FPS and Background FPS Ευχαριστω αν διαβασετε το ποστ αρχικα, και αν αποφασισετε να με βοηθησετε στην συνεχεια! Με εκτιμηση, ZathuraEdition EDIT: Ελπιζω να εκανα το post στο σωστο καναλι γιατι σκεφτομουν και το "Hardware Γενικα".
Silverage Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Το WoW δεν έχει απαιτήσεις. Βάλτα όλα στο τέρμα εκτός απο msaa.
ZathuraEdition Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Silverage είπε Το WoW δεν έχει απαιτήσεις. Βάλτα όλα στο τέρμα εκτός απο msaa. Νομιζω οτι εισαι λιιιιιιιιιιιγο υπερβολικος χαχα !
Silverage Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, ZathuraEdition είπε Νομιζω οτι εισαι λιιιιιιιιιιιγο υπερβολικος χαχα ! Καθόλου υπερβολικός. Όλα τέρμα και δεν έχει θέμα.
ZathuraEdition Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Silverage είπε Καθόλου υπερβολικός. Όλα τέρμα και δεν έχει θέμα. Ναι βρε σι, αλλα οταν το βαζω ολα 10 παιζω με 50-70 fps ενω η οθονη σηκωνει 144. Που δεεεεν σου λεω να φτασει τοσα... απλα το αναφερω
Silverage Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, ZathuraEdition είπε Ναι βρε σι, αλλα οταν το βαζω ολα 10 παιζω με 50-70 fps ενω η οθονη σηκωνει 144. Που δεεεεν σου λεω να φτασει τοσα... απλα το αναφερω Σου είπα, βγάλε το msaa που λέει x8 και βάλτο x2 ή none. Σου κόβει τα μισα fps στο x8. Και το πολύ πολύ μείωσε και τα shadows λίγο αν δεν είσαι ικανοποιημένος. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Silverage
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δε πάμε τα παιχνίδια βάσει των Hz της οθόνης... Δηλαδή εμένα που είναι 75 τι? Να λέω θα την κάψω αν σε κάποια παίζω με πάνω από 100?? Πάμε βάσει hardware και το pc σου είναι overkill για το παιχνίδι αυτό, οπότε ναι όλα τέρμα βαλτα https://us.battle.net/support/en/article/76459 Άμα θες Βάλτα όλα τέρμα low να ξεπεράσεις και τα Hz (FPS) της οθόνης τι να σου πούμε
ZathuraEdition Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Δε πάμε τα παιχνίδια βάσει των Hz της οθόνης... Δηλαδή εμένα που είναι 75 τι? Να λέω θα την κάψω αν σε κάποια παίζω με πάνω από 100?? Πάμε βάσει hardware και το pc σου είναι overkill για το παιχνίδι αυτό, οπότε ναι όλα τέρμα βαλτα https://us.battle.net/support/en/article/76459 Άμα θες Βάλτα όλα τέρμα low να ξεπεράσεις και τα Hz (FPS) της οθόνης τι να σου πούμε Μπορει να ειναι "overkill" αλλα οταν τα βαζεις ολα στο 10 (ultra high) οπως ανεφερα περα απο το γεγονος οτι εχω λιγα FPS αλλα το game σου δινει και την αισθηση οτι "κινειται" πιο αργα, οποτε απλα πρεπει να βρω την χρυση τομη στα settings. Τωρα δεν ξερω να σου πω για το WoW γιατι ειναι αυτο που ψαχνω.... άλλα games οπως το Overwatch π.χ που παιζω... σκοπο εχουν τα 144 fps αν παιζεις σε competitive επιπεδο.
Xentimus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα! Εγώ με περίπου τα ίδια specs στο PC το έχω στο 7 στα 10 τα settings, με κάποια άλλα settings ανεβασμένα κατά βούληση. Η διαφορά με το 10/10 είναι πολύ μικρή στα μάτια μου τουλάχιστον και πιάνω πάνω από 120 fps. Για εμένα είναι οκ εκεί και δεν έχω πρόβλημα ούτε όταν υπάρχουν πολλά άτομα στην οθόνη.
ZathuraEdition Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, Xentimus είπε Καλημέρα! Εγώ με περίπου τα ίδια specs στο PC το έχω στο 7 στα 10 τα settings, με κάποια άλλα settings ανεβασμένα κατά βούληση. Η διαφορά με το 10/10 είναι πολύ μικρή στα μάτια μου τουλάχιστον και πιάνω πάνω από 120 fps. Για εμένα είναι οκ εκεί και δεν έχω πρόβλημα ούτε όταν υπάρχουν πολλά άτομα στην οθόνη. Γενικοτερα που ψαχνω τελευταια... αρχικα οι περισσοτεροι μου ειπαν οτι, τι το εχεις στο 7 τι το εχεις στο 10... η διαφορα ειναι ελαχιστη στα ματια σου. Οποτε και εγω τα κανω adjust σιγα σιγα... 😕 ... απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι λενε οτι πρεπει να στοχευεις οσο πιο κοντα γινεται στα 144 fps. Αντε για τα shooting games να το καταλαβω... αλλα για το WoW τι ειχα εν ωρα raid 80-90 fps, τι 140, δεν ειδα καμια διαφορα.. και στις 2 περιπτωσεις τα πραγματα πηγαιναν smoothly
Xentimus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, ZathuraEdition είπε Γενικοτερα που ψαχνω τελευταια... αρχικα οι περισσοτεροι μου ειπαν οτι, τι το εχεις στο 7 τι το εχεις στο 10... η διαφορα ειναι ελαχιστη στα ματια σου. Οποτε και εγω τα κανω adjust σιγα σιγα... 😕 ... απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι λενε οτι πρεπει να στοχευεις οσο πιο κοντα γινεται στα 144 fps. Αντε για τα shooting games να το καταλαβω... αλλα για το WoW τι ειχα εν ωρα raid 80-90 fps, τι 140, δεν ειδα καμια διαφορα.. και στις 2 περιπτωσεις τα πραγματα πηγαιναν smoothly Γενικά δεν υπάρχει λόγος να έχεις 144. Ο μόνος λόγος για περισσότερα fps είναι ότι πέφτουν αρκετά όταν βρίσκεσαι σε περιβάλλον με πολλά άτομα, πχ world bosses, που όλοι ρίχνουν spells κλπ, η σε καμιά μεγάλη μάχη world pvp! Για αυτό και το 7 θεωρώ είναι καλύτερο από το 10, εφόσον η διαφορά είναι πολύ μικρή στα γραφικά κατά τη γνώμη μου! 1
seithan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Αυτό που σε κόβει περισσότερο είναι ο επεξεργαστής και η χαμηλή ταχύτητα μνήμης. Η κάρτα σου είναι αξιοπρεπής για το εν λόγω παιχνίδι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Στις 29/1/2020 στις 10:55 ΠΜ, Xentimus είπε Γενικά δεν υπάρχει λόγος να έχεις 144. Ο μόνος λόγος για περισσότερα fps είναι ότι πέφτουν αρκετά όταν βρίσκεσαι σε περιβάλλον με πολλά άτομα, πχ world bosses, που όλοι ρίχνουν spells κλπ, η σε καμιά μεγάλη μάχη world pvp! Για αυτό και το 7 θεωρώ είναι καλύτερο από το 10, εφόσον η διαφορά είναι πολύ μικρή στα γραφικά κατά τη γνώμη μου! Υπάρχει.Η Blizz *** βγάλει το fullscreen και πλέον τα hz της οθόνης επηρεάζουν το fps.Πριν την αλλαγή έπιανα σε παλιό λάπτοπ μέχρι 100 fps όλα στο low.Μετά την αλλαγή μου έριξε στο 50% το fps!Και το πρόβλημα αυτό έχει αναφερθεί και στα φόρουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα