Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα, 

Αν υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει το εξής παρακαλώ να απαντήσει. Η κατάσταση έχει ως εξής : Πριν λίγο καιρό (μέσα στο 2019) αγόρασα την NH-U14S για τον 2600 που έχω. Η ψύκτρα υποστήριζει την πλατφόρμα ΑΜ4 απλά παρατήρησα το εξής (και δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο αν παίζει τελικά) η ψύκτρα έχει βιδωμένο ένα ενιαίο καμπύλο λαμάκι με τις γνωστές βίδες-ελατήρια  πρόσεξα όμως ότι η Noctua έδινε/δίνει το NM-AM4. Στο συγκεκριμένο κιτ υποστήριξης υπάρχουν δύο λαμάκια τύπου U και έχουνε πάνω τους τις βίδες-ελατήρια, αναφέρεται όμως από την Νoctua οτι το συγκεκριμένο κιτ δεν είναι για την NH-U14S παρόλα αυτά στην εικόνα με την ψύκτρα φαίνονται ξεκάθαρα οι τέσσερις τρύπες για να μπουν τα δύο λαμάκια τύπου U με τις βίδες-ελατήρια. Στο ερώτημα μου λοιπόν  έχει βγάλει κανείς την ενίαια μπάρα και έχει βάλει αυτά τα λαμάκια ; Αν ναι έχει παρατηρήσει κάποια παραμόρφωση ή κάποια διαφορά στις θερμοκρασίες ; Οτιδήποτε έχει παρατηρήσει παρακαλώ να το αναφέρει. Αυτήν την στιγμή χρησιμοποιώ το ΝΜ-AM4 UxS (τελευταία εικόνα) 

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

1.jpg

2.jpg

PER.643928.jpg

Επεξ/σία από Θανάσης Μέγκουλας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...