skiabox Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει για τα λογιστικά του SaaS; Ευχαριστώ. Παράδειγμα για να το κάνω πιο συγκεκριμένο (Φτιάχνω ένα template και το πουλάω μέσω stripe payments 5 φορές). Τι ακριβώς κάνω; Είδα κάτι γραφειοκρατικά μέσα στο activation του stripe για αυτό ρωτάω.
panostza Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Τι εννοείς λογιστικά; Ότι προβλέπεται για να έχεις το δικαίωμα να πουλάς (εξ επαγγέλματος αφού έχεις stripe) οτιδήποτε. Δηλαδή έναρξη , πιθανόν ΕΦΚΑ, βιβλία, λογιστή και τα ρέστα. Το stripe σου ζητάει τα «γραφειοκρατικά» γιατί για να είναι νόμιμο ζητάει επαγγελματικό ΑΦΜ για να στέλνει στοιχεία στην εφορία.
skiabox Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Οπότε και εγώ θα κάνω το εξής. Θα ξεκινήσω χρησιμοποιώντας την επιχείρηση ενός φίλου και αν πάει καλά το εγχείρημα ανοίγω και δικιά μου επιχείρηση, για παράδειγμα xolo.io με 75 ευρώ το μήνα.
archer100 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, skiabox είπε Οπότε και εγώ θα κάνω το εξής. Θα ξεκινήσω χρησιμοποιώντας την επιχείρηση ενός φίλου και αν πάει καλά το εγχείρημα ανοίγω και δικιά μου επιχείρηση, για παράδειγμα xolo.io με 75 ευρώ το μήνα. Καλή φαίνεται η Xolo. Αν το επιχειρησεις, πες μας εντυπωσεις. Μια μικρη διορθωση, το μηνιαιο κοστος ειναι 100 ευρω (79 + 20% vat) και επιπλεον 370 ευρω για e-residency Εσθονιας
skiabox Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, archer100 είπε Καλή φαίνεται η Xolo. Αν το επιχειρησεις, πες μας εντυπωσεις. Μια μικρη διορθωση, το μηνιαιο κοστος ειναι 100 ευρω (79 + 20% vat) και επιπλεον 370 ευρω για e-residency Εσθονιας Εμένα κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι το e-residency είναι 100 ευρώ.
archer100 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, skiabox είπε Εμένα κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι το e-residency είναι 100 ευρώ. Δεν ξερω, απ το σαιτ της xolo το ειδα: https://www.xolo.io/pricing
PC_MAGAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Πως στο καλό παίζει αυτό το πράγμα με την Xolo. Άπλα παίρνουν ότι θες λαμβάνουν το 5% και τα υπόλοιπα σε εσένα; Πώς στο καλό καλύπτονται από πράγματα όπως Money Laundring;
skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Στις 28/1/2020 στις 11:32 ΜΜ, PC_MAGAS είπε Πως στο καλό παίζει αυτό το πράγμα με την Xolo. Άπλα παίρνουν ότι θες λαμβάνουν το 5% και τα υπόλοιπα σε εσένα; Πώς στο καλό καλύπτονται από πράγματα όπως Money Laundring; Online λογιστής είναι από ότι έχω καταλάβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα