Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει για τα λογιστικά του SaaS;

Ευχαριστώ.

Παράδειγμα για να το κάνω πιο συγκεκριμένο (Φτιάχνω ένα template και το πουλάω μέσω stripe payments 5 φορές).

Τι ακριβώς κάνω;

Είδα κάτι γραφειοκρατικά μέσα στο activation του stripe για αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Τι εννοείς λογιστικά; Ότι προβλέπεται για να έχεις το δικαίωμα να πουλάς (εξ επαγγέλματος αφού έχεις stripe) οτιδήποτε. Δηλαδή έναρξη , πιθανόν ΕΦΚΑ, βιβλία, λογιστή και τα ρέστα.

Το stripe σου ζητάει τα «γραφειοκρατικά» γιατί για να είναι νόμιμο ζητάει επαγγελματικό ΑΦΜ για να στέλνει στοιχεία στην εφορία.

Δημοσ.

Οπότε και εγώ θα κάνω το εξής.

Θα ξεκινήσω χρησιμοποιώντας την επιχείρηση ενός φίλου και αν πάει καλά το εγχείρημα ανοίγω και δικιά μου επιχείρηση, για παράδειγμα xolo.io με 75 ευρώ το μήνα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, skiabox είπε

Οπότε και εγώ θα κάνω το εξής.

Θα ξεκινήσω χρησιμοποιώντας την επιχείρηση ενός φίλου και αν πάει καλά το εγχείρημα ανοίγω και δικιά μου επιχείρηση, για παράδειγμα xolo.io με 75 ευρώ το μήνα.

Καλή φαίνεται η Xolo. Αν το επιχειρησεις, πες μας εντυπωσεις.

Μια μικρη διορθωση, το μηνιαιο κοστος ειναι 100 ευρω (79 + 20% vat) και επιπλεον 370 ευρω για e-residency Εσθονιας

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, archer100 είπε

Καλή φαίνεται η Xolo. Αν το επιχειρησεις, πες μας εντυπωσεις.

Μια μικρη διορθωση, το μηνιαιο κοστος ειναι 100 ευρω (79 + 20% vat) και επιπλεον 370 ευρω για e-residency Εσθονιας

Εμένα κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι το e-residency είναι 100 ευρώ.

Δημοσ.

Πως στο καλό παίζει αυτό το πράγμα με την Xolo. Άπλα παίρνουν ότι θες λαμβάνουν το 5% και τα υπόλοιπα σε εσένα; Πώς στο καλό καλύπτονται από πράγματα όπως Money Laundring;

Δημοσ.
Στις 28/1/2020 στις 11:32 ΜΜ, PC_MAGAS είπε

Πως στο καλό παίζει αυτό το πράγμα με την Xolo. Άπλα παίρνουν ότι θες λαμβάνουν το 5% και τα υπόλοιπα σε εσένα; Πώς στο καλό καλύπτονται από πράγματα όπως Money Laundring;

Online λογιστής είναι από ότι έχω καταλάβει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...