Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια δεν εχω οικονομικη δυνατότητα τωρα να αγορασω κάποιο μηχανακι μικρου κυβισμου, ο πατέρας μου εχει ενα bn251 ξερω να το οδηγάω, χωρις μ@λακιες και με κρανος , τωρα απορω , αν με σταματησουν και ολα είναι κομπλε κρανος ,αδεια ,ασφαλεια κτλ 

Πλην το οτι ειναι του πατερα μ  και το διπλωμα που λειπει διοτι δεν μπορω να βγάλω , τι θα γινει ; Δν με εχουν ξαναπιασει , ποιο ειναι το προτοκολο; Προστιμο 200 ευρω εχω ακουσει , αλλα αυτο που με απασχολει είναι αν κατασχετουν το μηχανάκι κτλ; Υπαρχει καποιος που ξέρει σίγουρα να απαντησει;

Δημοσ.

Ασε τις βλακείες ,μόνο τόσο πρόστιμο;

Είσαι ανασφάλιστος αφου δεν έχεις δίπλωμα και θα τρέχεις και εσύ και ο πατέρας σου.Γιατί δεν πουλάει ο πατέρας το μηχανάκι του και να σου πάρει κάποιο για το οποίο έχεις δίπλωμα.;

Δημοσ.

Αν σε πιάσουν χωρίς δίπλωμα είναι ποινικό και πας αυτόφωρο, πληρώνεις το πρόστιμο συν τα δικαστικά συν τη φυλακή αν δε σου δώσουν αναστολή ποινής για 3 χρόνια και πας σπίτι σου. Αν προκαλέσεις ατύχημα η ασφάλεια από την μηχανή δεν σε καλύπτει και θα την φας άσχημα οπότε μην κάνεις μαλακιες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια οτιδηποτε κυβικα και να ειναι; Δηλαδη αν εχω 125 δίπλωμα και εχω 185 μηχανακι η 200 η 400 ολα το ιδιο πραγμα ειναι; Εστω ρε παιδι μ 150 παλι την τρως;

Επεξ/σία από Lesbiathan
Δημοσ.

το θέμα δεν είναι τι θα πληρώσεις αν σε πιάσουν ή αν θα κατάσχουν το μηχανάκι. Το θέμα είναι τι θα γίνει αν μπλέξεις σε ατύχημα.

Και πριν πεις ότι οδηγάς σωστά και δε κάνεις να βλακείες να σου πω ότι πριν καιρό είχα εγώ ατύχημα με το μηχανάκι. Εκεί που πήγαινα κανονικά ένας τύπος άλλαξε λωρίδα χωρίς να κοιτάξει και με χτύπησε.

οπότε όσο και να προσέχεις, μπορεί ένας άλλος να πέσει πάνω σου. Αν προκληθεί και τραυματισμός, το αν σου κατάσχουν το μηχανάκι θα είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί. Για την ακρίβεια θα παρακαλάς να σου κατάσχουν μόνο το μηχανάκι

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Lesbiathan είπε

Καλησπερα παιδια δεν εχω οικονομικη δυνατότητα τωρα να αγορασω κάποιο μηχανακι μικρου κυβισμου, ο πατέρας μου εχει ενα bn251 ξερω να το οδηγάω, χωρις μ@λακιες και με κρανος , τωρα απορω , αν με σταματησουν και ολα είναι κομπλε κρανος ,αδεια ,ασφαλεια κτλ 

Πλην το οτι ειναι του πατερα μ  και το διπλωμα που λειπει διοτι δεν μπορω να βγάλω , τι θα γινει ; Δν με εχουν ξαναπιασει , ποιο ειναι το προτοκολο; Προστιμο 200 ευρω εχω ακουσει , αλλα αυτο που με απασχολει είναι αν κατασχετουν το μηχανάκι κτλ; Υπαρχει καποιος που ξέρει σίγουρα να απαντησει;

Θες να σου απαντήσουν σίγουρα , κάτι που έχει γίνει ήδη από αρκετούς η μήπως θες να ζήσεις από πρώτο χέρι το κακό σενάριο , όπου δλδ ενώ πρακτικά δεν θα φταις εσύ σε τίποτα και θα φταίει ξεκάθαρα κάποιος άλλος , σε περίπτωση εμπλοκής σου σε ατύχημα και στην συνέχεια να τον πληρώσεις κι' από πάνω . Δεν σου φτάνει που σου το λένε τι πρόκειται να συμβεί , θες να το δεις με τα μάτια σου , να το ζήσεις με λίγα λόγια . Υπάρχουν πολλά πράγματα στην ζωή όπου το γνωστό " Άλλο να στο λένε , κι' άλλο να το βλέπεις " δεν έχει εφαρμογή .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντασία θέματος 1/10. Έχουν υπάρξει και παρόμοια. Ελάτε παιδιά σκεφτείτε λίγο πιο πολύ, βάλτε φαντασία

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...