kkatzos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Περί συγκρίσεων. Στα γαλλικά (μεταφραστές υπάρχουν) από πολύ έγκυρο site: https://www.lesnumeriques.com/telephone-portable/duel-de-smartphones-xiaomi-redmi-note-8t-vs-realme-5-pro-a146419.html Φαίνεται το Realme καλύτερο σε όλα εκτός από κάμερα. 1 1 1
Sethiros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Έχετε υπ'όψιν ότι (και) το Realme 5 Pro παίρνει Gcam με απλή εγκατάσταση apk. 1
ekkli Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Θήκη για το 5 το απλό; Ούτε Ali δεν έχει, μόνο δύο βλέπω.
ZaxasK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, ekkli είπε Θήκη για το 5 το απλό; Ούτε Ali δεν έχει, μόνο δύο βλέπω. Δεν πρεπει να εχουν ιδιες διαστασεις. Βλέπω ότι έχει παραπάνω από 2, το βγάζει και σαν oppo realme 5 pro. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από ZaxasK
kazampidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Κάποιος που πήρε κάποιο από αυτά τα δύο κινητά, ας μας πει μια άποψη, ιδιαίτερα για το πιο φθηνό, εάν αξίζει τα χρήματα του τελικώς.,που εγώ νομίζω ότι πραγματικά τα αξίζει.
argosixna Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, kazampidis είπε Κάποιος που πήρε κάποιο από αυτά τα δύο κινητά, ας μας πει μια άποψη, ιδιαίτερα για το πιο φθηνό, εάν αξίζει τα χρήματα του τελικώς.,που εγώ νομίζω ότι πραγματικά τα αξίζει. Is Realme and oppo same company? Both Oppo and Realme are owned by BBK Electronics, which also owns Vivo and OnePlus. Δεν μιλαμε για κινεζικες αντιγραφες απλα, ειναι οντως πολυ καλα κινητα
kazampidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Από άτομο πάντως που πήρε το REALME 5 , το φθηνό μοντέλο, μου είπε οτι αξίζει και το τελευταίο ευρώ της τιμής του.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις