Muhammad Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) όπως είχα γράψει και σε άλλο θέμα άλλαξα το photoshop cs5 με το 2019, το θέμα είναι ότι όταν πάω να ανοίξω μερικά αρχεία psd μου πετάει το μήνυμα .... scratch disks are full. Καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό, δεν έχω χώρο (~7GB) αλλά με την παλιά έκδοση και με το ίδιο αρχείο το μήνυμα αυτό εμφανίζοταν όταν είχα πολύ λιγότερο χώρο. έχουν αλλάξει οι απαιτήσεις ή είναι θέμα κάποιας ρύθμισης; ενημερωτικά ρωτάω μιας και απελευθέρωσα το χώρο οπότε είμαι οκ Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από Muhammad
Muhammad Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 κανείς ρε παιδιά; μου έχει σπάσει τα νεύρα. έχω 8GB RAM, ανοίγω μόνο ένα psd 80MB και αν ο ελεύθερος χώρος πέσει στα 6GB πάπαλα. Και πέφτει πολύ εύκολα διότι έχω ελεύθερο ~15GB. τρώει τα GB σαν φιστίκια τι διάολο γίνεται; Κακώς μου φαίνεται έβαλα τη νεώτερη έκδοση. Με το cs5 και με πολύ λιγότερο χώρο στο σκληρό μια χαρά έκανα τη δουλειά μου και έχοντας ανοιχτά περισσότερα αρχεία κιόλας. Υπάρχει καμιά ρύθμιση; Δε παλεύεται αυτό το πράγμα
micos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι λάπτοπ και δεν μπορείς να βάλεις άλλον ένα δίσκο; Δες τα παρακάτω: Αναφορά σε κείμενο How much scratch disk space do you need? The scratch space required depends on how you edit and the number of history states in memory. If you make small changes only, you need a minimum of 1.5 GB scratch disk space for Photoshop (with default preferences, brushes, patterns, etc.) plus two times the size of all the files you have open at the same time. If you make large changes to dense pixel layers (that is, using several filters on complex background images or many edits to large smart objects) you could need as many times the size of the original file as there are history states. Photoshop always reserves 6 GB of space on boot drives and 1 GB on non-boot drives to avoid causing problems for the operating system by running a drive completely out of space. Having hundreds of patterns or brushes loaded significantly increases the required scratch space for Photoshop to launch. Αναφορά σε κείμενο Disable auto-recovery saving By default, Photoshop attempts to auto-recover your document in case of an unexpected Photoshop exit such as a crash or computer reboot. Disabling the Edit (Win) / Photoshop (Mac) > Preferences > File Handling > Automatically Save Recovery Information Every [N Minutes] reduces the size of Photoshop's temporary file (scratch) at the risk of having no auto-recovery. Επίσης έκανες "σωστό" καθαρισμό των windows; Δεξί κλικ στον τοπικό δίσκο C->Ιδιότητες->Εκκαθάριση δίσκου μετά πάτα στο Εκκαθάριση αρχείων συστήματος->καρτέλα Περισσότερες επιλογές και πάτα Εκκαθάριση στο Επαναφορά συστήματος και σκιώδη αντίγραφα. Θα σου καθαρίσει όλα τα σημεία επαναφοράς εκτός από το τελευταίο. Μετά επέστρεψε στην καρτέλα Εκκαθάριση δίσκου και δες μήπως έχεις πολλά αρχεία κάπου που δεν τα χρειάζεσαι. Τέλος αν έχεις 7άρια και δεν χρειάζεσαι την αδρανοποίηση άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και δώσε: powercfg /h off Θα σου καθαρίσει αρκετά gb αλλά όπως είπα δεν θα έχεις αδρανοποίηση. Μπορείς να το κάνεις και στα 10άρια αλλά νομίζω θα χάσεις το fastboot (χωρίς να είμαι σίγουρος). Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από micos000
Muhammad Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Προσωρινά ψάχνω να βρω λύση, θα αλλαχτεί ο σκληρός σύντομα και θα ηρεμήσω. Το auto recovery το έχω βγάλει. άλλη μια λύση βλέπω είναι να μειώσω τα Undos Θέλει αρκετό χώρο απ ότι βλέπω, το παλιό δεν ήταν έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα