Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, KostasKri είπε

Προς ενημέρωσή σου, μπορείς πλέον να κάνεις long press το WiFi button στο control centre και να αλλάξεις από κει δίκτυο! Εκσυγχρονιστήκαμε κι εμείς τι νόμιζες! Όχι ότι προσωπικά είχα ποτέ θέμα και χρειαζόταν να αλλάξω WiFi.

Μέσω social, με το compression που τρώνε για να στείλεις είναι ότι χειρότερο... και bluetooth με τα file sizes που παίζουν πλέον δεν είναι λύση!

Οκ δεν το ήξερα ότι το έφτιαξε, έχω ένα 5s και πάω από ρυθμίσεις, δε μου το κάνει με long press.  Κατά τα άλλα, το χρειάζομαι γιατί πολλές φορές γυρνάω από τα 2.4 στα 5ghz στο σπίτι αλλά δεν έχει καλή εμβέλεια και γιαυτό τα έχω και τα 2 ανοιχτά, ανάλογα τις ανάγκες μου,.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι παντού υπάρχουν περιορισμοί παίδες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συντριπτικη πλειοψηφια εχει android συσκευη, ο ενας εχει samsung s10 αλλος s7, αλλος j5 αλλος note 9 αλλος xiaomi το ταδε μοντελο αλλος wuawei το ταδε μοντελο και παει λεγοντας οποτε το airdrop στην ουσια ειναι αχρηστο αφου μπορει να στειλει μονο σε ios συσκευη. Εχεις iphone και θελεις να στειλεις κατι στους φιλους σου. Οι 8 στους 10 θα εχουν android. Εγω προσωπικα αν ειχα iphone θα  μπορουσα να στειλω με airdrop μονο στον αδερφο μου και στην κοπελα του. Ολοι οι αλλοι φιλοι και συγγενεις εχουν android. Οποτε οσο καλο και αν ειναι το airdrop σε περιοριζει παρα παρα παρα παρα πολυ.

Επεξ/σία από geo1st487
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, geo1st487 είπε

Η συντριπτικη πλειοψηφια εχει android συσκευη, ο ενας εχει samsung s10 αλλος s7, αλλος j5 αλλος note 9 αλλος xiaomi το ταδε μοντελο αλλος wuawei το ταδε μοντελο και παει λεγοντας οποτε το airdrop στην ουσια ειναι αχρηστο αφου μπορει να στειλει μονο σε ios συσκευη. Εχεις iphone και θελεις να στειλεις κατι στους φιλους σου. Οι 8 στους 10 θα εχουν android. Εγω προσωπικα αν ειχα iphone θα  μπορουσα να στειλω με airdrop μονο στον αδερφο μου και στην κοπελα του. Ολοι οι αλλοι φιλοι και συγγενεις εχουν android. Οποτε οσο καλο και αν ειναι το airdrop σε περιοριζει παρα παρα παρα παρα πολυ.

Ας εξαιρέσουμε το airdrop το οποίο είναι για iOS συσκευές μόνο. Αυτό που λέει το άρθρο είναι ότι το ίδιο πάει να κάνει και η Samsung δηλαδή να στέλνει μόνο σε Samsung συσκευές με κάποιο παρόμοιο τρόπο. (Ώστε να γίνετε με εύκολη διαδικασία) από εκεί και πέρα σίγουρα μπορείς να στείλει και με τις άλλους τρόπους από Android σε Android συσκευή.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, KostasKri είπε

Καμία σχέση. Το airdrop λειτουργεί πάντα και παντού με όλες τις συσκευές iPhone χωρίς να κάνεις τίποτα έξτρα εσύ σαν χρήστης και γι αυτό και το ξέρει ο κόσμος.

Αυτά που αναφέρεις εσύ το ένα πρέπει να κατεβάσεις 3rd party application και το άλλο να πας στα settings να επιλέξεις την συσκευή μετά να πας για sharing κτλ κτλ (δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά με ένα πρόχειρο search αυτό κατάλαβα, διόρθωσέ με αν είμαι λάθος.)

Μπορεί να σου φαίνεται χαζό, αλλά αυτός είναι ο λόγος που πολλοί ακόμα στέλνουν μέσω bluetooth και δεν έχουν ιδέα τι παίζει. Η apple στα βάζει μπροστά στην μούρη σου να ξέρεις ότι είναι εκεί και ότι είναι όσο εύκολο να το κάνεις share στο messanger, viber κτλ.

Το σωστό θα ήταν να το βγάλει η Google για να παίζει σε όλα τα android και θα ήταν υπέροχο! Η samsung απλά κάνει μια lame προσπάθεια να γίνει Apple.

Το wifi direct είναι ενσωματωμένο! Και ειναι για όλες τις συσκευες πάρχει παντού ακόμα και σε τηλεοράσεις κλπ. Σε αντίθεση με το airdrop που αναγκαστικά πρέπει να έχεις apple συσκευή! Άρα  είσαι φυλακισμένος! Όσο για το bluetooth θα σου πω απλά αυτό! Πάσχα στο βουνό σε σημείο που δεν πιάνει σήμα, θείος με ξεχασμένο Sony Ericsson Walkman χωρίς κάρτα sd και ίντερνετ κλπ έχει φωτογραφία που τη θέλαμε  από τα παλιά.  Σκέψου πως θα την έπαιρνες με το iPhone! Ποτέ όμως!  Το θέμα ειναι να υπάρχουν λύσεις για να κάνεις δουλειά σου! Και όχι η μόνη λύση να είναι να παίρνεις μόνο apple! Στο λέει άνθρωπος που η καθημερινότητα του είναι μπροστά από macbook λόγω δουλειάς! 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Soulson είπε

Το wifi direct είναι ενσωματωμένο! Και ειναι για όλες τις συσκευες πάρχει παντού ακόμα και σε τηλεοράσεις κλπ. Σε αντίθεση με το airdrop που αναγκαστικά πρέπει να έχεις apple συσκευή! Άρα  είσαι φυλακισμένος! Όσο για το bluetooth θα σου πω απλά αυτό! Πάσχα στο βουνό σε σημείο που δεν πιάνει σήμα, θείος με ξεχασμένο Sony Ericsson Walkman χωρίς κάρτα sd και ίντερνετ κλπ έχει φωτογραφία που τη θέλαμε  από τα παλιά.  Σκέψου πως θα την έπαιρνες με το iPhone! Ποτέ όμως!  Το θέμα ειναι να υπάρχουν λύσεις για να κάνεις δουλειά σου! Και όχι η μόνη λύση να είναι να παίρνεις μόνο apple! Στο λέει άνθρωπος που η καθημερινότητα του είναι μπροστά από macbook λόγω δουλειάς! 

χαχα, το ιδιο εχω παθει πριν 2-3 χρονια σε βουνο χωρις σημα με φωτο που εβγαλα λογω πασχα και μου ζητησε η παρεα να τους τις στειλω... μαντεψτε, μονο οσοι ειχαν ανδροιδ ή και απλα τηλεφωνα μπορουσαν να λαβουν...με τα αι φον δεν υπηρχε τροπος (δεν ειχαμε σημα να κατεβασω καν εφαρμογη που να ειναι συμβατη οπως το share it πχ)

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/1/2020 στις 8:23 ΜΜ, geo1st487 είπε

Πες τα ρε φιλε! Εγω χρησιμοποιω την εφαρμογη xender σε android συσκευη και στελνω οτι θελω σε οποια συσκευη θελω android & iOS με φοβερες ταχυτητες, αρκει να εχει και η αλλη συσκευη την εφαρμογη xender.

αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα. Υπάρχει 100 εφαρμογές για να κάνουν το ίδιο πράγμα. Άρα κανείς δεν μοιράζεται τίποτα με κανέναν γιατί κανείς δεν χρησιμοποιεί το ίδιο εργαλείο. Πράγμα που έχει λύσει η apple εδώ και χρόνια

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dareios21 είπε

αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα. Υπάρχει 100 εφαρμογές για να κάνουν το ίδιο πράγμα. Άρα κανείς δεν μοιράζεται τίποτα με κανέναν γιατί κανείς δεν χρησιμοποιεί το ίδιο εργαλείο. Πράγμα που έχει λύσει η apple εδώ και χρόνια

Διαβασες τα δυο προηγουμενα ποστ; Οταν η συντρπτικη πλειοψηφια εχει android τοτε το airdrop της apple ειναι στην ουσια αχρηστο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geo1st487 είπε

Διαβασες τα δυο προηγουμενα ποστ; Οταν η συντρπτικη πλειοψηφια εχει android τοτε το airdrop της apple ειναι στην ουσια αχρηστο.

Μπορεί η πλειοψηφία να είναι android αλλα το οικοσύστημα της apple είναι πολυ καλα εδραιωμένο. Τώρα αν στην παρέα σου έχουν οι περισσοτεροι android η αν στην δική μου έχουν apple οι περισσοτεροι είναι ένα άλλο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, dareios21 είπε

Μπορεί η πλειοψηφία να είναι android αλλα το οικοσύστημα της apple είναι πολυ καλα εδραιωμένο. Τώρα αν στην παρέα σου έχουν οι περισσοτεροι android η αν στην δική μου έχουν apple οι περισσοτεροι είναι ένα άλλο θέμα

Πλέον σε κάθε παρέα σπάνια υπερτερεί το ios, παρόλα αυτά θα μπορούσε η Google να δώσει λύση συνολικά και τέλος. Τώρα πάει η Samsung να κάνει μια πιο περιορισμένη λύση του WiFi direct απλά για να λέει πως και εγώ έχω αντίστοιχο εργαλείο..όταν ένα back στο Samsung account και δε μπορούμε να το δούμε...δηλαδή έλεος 

Επεξ/σία από Nikolas7_7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...