agiosall~ Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Μηπως σας ηρθε κατι παρομοιο Dear agiosall , Due to issues with our domain name system, @myquickmail.us will no longer be allowed for use with the system till further notice. We hope to add it back somewtime in the near future! If your address was @myquickmail.us it has been changed, any email to agiosall @myquickmail.us WILL NOT GO THROUGH! HERE IS YOUR NEW ADDRESS: ####@####.gr Thanks, MQM Support
ba_eas Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 >Dear ba_eas , Due to issues with our domain name system, @myquickmail.us will no longer be allowed for use with the system till further notice. We hope to add it back somewtime in the near future! If your address was @myquickmail.us it has been changed, any email to ba_eas @myquickmail.us WILL NOT GO THROUGH! HERE IS YOUR NEW ADDRESS: [email][email protected][/email] Thanks, MQM Support Μια απο τα ιδια και σε μενα.....
panagioths Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Χμ... Μου φαινεται τρελλο αυτο παντως... Ενταξει το να εχουν προβλημα με το domain τους ειναι κατανοητο. Αλλα πως σε μεταφερουν σε @hotmail? Αν εγω ειχα το [email protected] πως θα μου εδιναν το [email protected] αν το εχει αλλος? Μηπως ειναι φαρσα? Ή προσπαθουν να κλεψουν ομαδικα τα accounts?
agiosall~ Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 οχι ρε συ panagioths, απλα στην εγγραφη σου ζητουσαν ενα δευτερο e-mail προαιρετικα και αυτο εμφανιζει δεν σου φτιαχνει απο μονο του για παραδειγμα αν καποιος δεν ειχε δηλωση φανταζομαι δεν θα του ελεγε τιποτα για νεο e-mail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.