Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας φίλες και φίλοι του forum.

Επειδή έχω κυριολεκτικώς μπερδευτεί με την ύλη του CCNA και βασικά είμαι εντελώς αρχάριος σχετικώς με τις πιστοποιήσεις της CISCO (διαβάζω βέβαια πάρα πολύ από μόνος μου) και ενδιαφέρομαι αυτή την περίοδο να δώσω για το πιστοποιητικό CCNA της Cisco θέλω να με ενημερώσετε για το εάν ξέρετε για τα ακόλουθα:

1. Κάποτε υπήρχαν οι ενότητες 100 - 101 και 200 - 101 για το πιστοποιητικό της CISCO επιπέδου CCNA. Έχει αλλάξει κάτι επάνω σε αυτό;

2. Η εξεταστέα ύλη στις παραπάνω ενότητες έχει αλλάξει ή τροποποιηθεί;

3. Υπάρχουν online ερωτήσεις - απαντήσεις σχετικά με την εξετάσεις της Cisco για επίπεδο CCNA?

4. Το Cisco Packet Tracer έχει αλλάξει ως software για τις εξετάσεις της Cisco ή ισχύει ακόμα;

5. Πώς μπορώ να "τρέξω" tests για να ξέρω αν είμαι ή όχι προετοιμασμένος για τις εξετάσεις της Cisco πάντα για το επίπεδο CCNA.

Παραακαλώ όπως μου απαντήσετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Aπό 24/2 θα ειναι active το 200-301 https://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/exams/current-list/ccna-200-301.html

Ερωτησεις υπήρχαν στο 9tut και σε πολλά αλλά, υποθέτω θα βγουν και αυτές σιγα-σιγα. 

To packet tracer ειναι ενα εργαλείο για προσομοιωσεις δικτυων, δεν εχει να κανει με τις εξετάσεις. Ήταν ένα καλό εργαλείο για το CCNA τουλάχιστον. 

Υπάρχει θεμα για το CCNA παντως αν ψαξεις. 

Δημοσ.

Δηλαδή φίλε μου όταν λές ότι υπάρχει θέμα τι εννοείς; Πρός το παρόν τα εξεταστικά κέντρα "τρέχουν" την παλιά ύλη δηλαδή 100-101 & 200 - 101 Ή την 100-105 & 200-105? Γιατί σε μερικούς που έχω ρωτήσει δεν έχουν πρός το παρόν εξετάσεις λόγω "αλλαγής" αλλά δεν μου διευκρίνησαν τι και πώς. Μου είπαν ότι οι εξετάσεις είναι πλέον στο χέρι και όχι στην οθόνη. Γιατί πρίν από λίγο καιρό επικοινώνησα με την ΕλληνοΑμερικανική ένωση και μου είπαν ότι "τρέχουν" την 100-105 και 200-105 ως CCNA 200-125 Routing and Switching. Για αυτό και ρώτησα. Αναμένεται να αλλάξει πάλι και να είναι η τελική 200-301; Πως μπορώ να "προπονηθώ" στην παραπάνω ύλη; Που μπορώ να βρώ εργασίες και ασκήσεις; Αν μπορείς να με ενημερώσεις θα σου είμαι ευγνώμων. Και ποιά άλλη πιστοποίηση μπορεί να αντικαταστήσει ισάξια την Cisco?

Δημοσ.

απο φεβρουαριο σταματαει η παλια υλη και οι παλιες εξετασεις και ξεκινανε το νεο συστημα με παραπανω υλη.

11 hours ago, psixakias said:

Γειά σας φίλες και φίλοι του forum.

Επειδή έχω κυριολεκτικώς μπερδευτεί με την ύλη του CCNA και βασικά είμαι εντελώς αρχάριος σχετικώς με τις πιστοποιήσεις της CISCO (διαβάζω βέβαια πάρα πολύ από μόνος μου) και ενδιαφέρομαι αυτή την περίοδο να δώσω για το πιστοποιητικό CCNA της Cisco θέλω να με ενημερώσετε για το εάν ξέρετε για τα ακόλουθα:

1. Κάποτε υπήρχαν οι ενότητες 100 - 101 και 200 - 101 για το πιστοποιητικό της CISCO επιπέδου CCNA. Έχει αλλάξει κάτι επάνω σε αυτό;

2. Η εξεταστέα ύλη στις παραπάνω ενότητες έχει αλλάξει ή τροποποιηθεί;

3. Υπάρχουν online ερωτήσεις - απαντήσεις σχετικά με την εξετάσεις της Cisco για επίπεδο CCNA?

4. Το Cisco Packet Tracer έχει αλλάξει ως software για τις εξετάσεις της Cisco ή ισχύει ακόμα;

5. Πώς μπορώ να "τρέξω" tests για να ξέρω αν είμαι ή όχι προετοιμασμένος για τις εξετάσεις της Cisco πάντα για το επίπεδο CCNA.

Παραακαλώ όπως μου απαντήσετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...