lefta_yparxoun Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε Μπορεί να γίνει και εσωτερικός; όχι, γιατί έχει ενσωματωμένο τον controller 4
Mr_Terror Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) με προλαβε ο φιλος, σχεδον ολες οι σειρες της wd στους 2μισαρηδες δισκους εχουν ενσωματωμενο τον controller Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από Mr_Terror
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, godjet είπε Δεν είμαι σίγουρος αλλά κάπου σαν διάβασα για ελεύθερη διακίνηση μεχρι τελος 2020 Βρήκα και λινκ άλλα δεν ξέρω αν μπορώ να ποσταρω Αν δεν ειναι σαιτ-εμποροπανηγυρις και δεν περιεχει referrals φυσικα και μπορεις. Γιατι να μην μπορεις; 1
SaFiS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Καλή η τιμή αλλά δυστυχώς πολλά τα TB για να νιώθεις ασφαλής σε τόσο επίφοβες σειρές. Αν και μπορώ να πω πως είμαι "παιδί" της WD, σε Passport δεν ξαναπηγαίνω και να με πληρώσουν. Το τι τράβηξα για να σώσω τα δεδομένα μου από παρόμοιο μοντέλο που "έκλασε" στα καλά καθούμενα ο controller, δεν λέγεται. Όπως ήδη αναφέρθηκε, πλακέτα δίσκου και USB controller είναι 2 σε 1, με ότι αυτό συνεπάγεται... 1
jimmyl Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, godjet είπε Δεν είμαι σίγουρος αλλά κάπου σαν διάβασα για ελεύθερη διακίνηση μεχρι τελος 2020 Βρήκα και λινκ άλλα δεν ξέρω αν μπορώ να ποσταρω Και εγω κατι τετοιο ειχα υποψη μου αλλα δεν θυμομουν μεχρι ποτε , για το μελλον θα υπαρξει καποιου ειδους εμπορικη συμφωνια , αλλωστε οι δασμοι δεν συμφερουν κανεναν 1
elpenor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, SaFiS είπε Καλή η τιμή αλλά δυστυχώς πολλά τα TB για να νιώθεις ασφαλής σε τόσο επίφοβες σειρές. Αν και μπορώ να πω πως είμαι "παιδί" της WD, σε Passport δεν ξαναπηγαίνω και να με πληρώσουν. Το τι τράβηξα για να σώσω τα δεδομένα μου από παρόμοιο μοντέλο που "έκλασε" στα καλά καθούμενα ο controller, δεν λέγεται. Όπως ήδη αναφέρθηκε, πλακέτα δίσκου και USB controller είναι 2 σε 1, με ότι αυτό συνεπάγεται... Όλα είναι σχετικά, εμένα όλοι οι Passport έχουν αντέξει πολύ κακή χρήση όπως πτώσεις, διακοπές ρεύματος ενώ δούλευαν ενώ άλλοι εξωτερικοί που είχα χάλασαν με την πρώτη κακομεταχείριση. Καταλαβαίνω το επιχείρημα σου ότι αν χαλάσει ο controller πρέπει να αγοράσεις ένα ακόμα ίδιο δίσκο για να σώσεις τα δεδομένα (ή να τον επισκευάσεις) αλλά σαν δίσκοι για εμένα είναι οι πιο ανθεκτικοί 2.5inch εξωτερικοί. Την λογική ότι είναι πολλά τα TB για να νοιώθεις ασφαλής δεν την καταλαβαίνω καθόλου..... αφού τόσα είναι τα δεδομένα που θέλω να γράψω στον εξωτερικό τι να κάνω... να μην πάρω καθόλου; Ποια είναι η εναλλακτική; Το πιο βασικό βέβαια είναι ότι ΠΟΤΕ δεν πρέπει κάποιος να νοιώθει ασφαλής με τα δεδομένα του σε ένα δίσκο γιατί όπως είναι γνωστό όσο καλύτερος είναι ο δίσκος τόσο μειώνεται η πιθανότητα να χαλάσει γρήγορα αλλά πάντα υπάρχει σαν πιθανότητα ακόμα και στον πιο ακριβό enterprise. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από elpenor 2
simaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Ο δισκος ειναι πολυ καλος για την τιμη του μεν,πολυ αργος δυστυχως.
skar1983 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, simaras είπε Ο δισκος ειναι πολυ καλος για την τιμη του μεν,πολυ αργος δυστυχως. Για backup και να έχεις ταινίες φωτογραφίες μουσική αρχεία είναι άψογος. Δεν είναι για λειτουργικό.
elpenor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 58 λεπτά πριν, simaras είπε Ο δισκος ειναι πολυ καλος για την τιμη του μεν,πολυ αργος δυστυχως. Είναι ο πιο γρήγορος 2.5inch εξωτερικός, μην τον μπερδεύεις με τον 4TB αυτός έχει διαφορετική τεχνολογία (όπως και ο αντίστοιχος Seagate 5tb) και είναι του 2019. 1
kontow Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Γραφτείτε κ στο quido η στο topcashback κ παίρνετε κ έξτρα ένα 2% πίσω. 1
apotsi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Στο τέλος βάζουμε να πληρώσουμε σε λίρες ή σε ευρώ; 1 ώρα πριν, kontow είπε Γραφτείτε κ στο quido η στο topcashback κ παίρνετε κ έξτρα ένα 2% πίσω. More info, please....
funbreaker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις παρήγγειλα δύο. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από funbreaker
kontow Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, apotsi είπε Στο τέλος βάζουμε να πληρώσουμε σε λίρες ή σε ευρώ; More info, please.... Είναι cashback sites. Εγγράφεσαι δωρεάν, μπαίνεις στο Amazon.co.uk μέσα απο αυτά κ παίρνεις το ποσοστό που αναγράφεται ανάλογα την κατηγορία αντικειμένου. Για τα τεχνολογίας βλέπω ότι είναι 2 %. Τα καταγράφει κ σου έρχεται πίσω μετά απο λίγο καιρό μεσω πχ paypal. Περισσότερες πληροφορίες στα sites αυτά, αλλά είναι γενικά πολύ εύκολο κ γιατί να μην το εφαρμόσει κανείς, σε αγορές που θα έκανε ούτως ή άλλως ? 1
apotsi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Τελικά... Στο τέλος βάζουμε να πληρώσουμε σε λίρες ή σε ευρώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις