ntsikos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, AtiX είπε @Grimson... φιλε μου μιας και τον επόμενο μήνα πιθανόν θα έχεις άλλο όνομα αλλά το ίδιο κόλλημα, διάβασε λίγο τι γράφουμε... μετά από τόσους μήνες και τόσα ονόματα, δεν γίνεται κάτι λάθος θα κάνεις... Ασχολείσαι τώρα με τον grimson, asdfaster, deadpool ή όποιο άλλο όνομα χρησιμοποιεί που δεν έχει ban την δεδομένη χρονική στιγμή. Ο τύπος έχει εμπάθεια με την Apple χρόνια τώρα και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να χλευάζει, να τρώει ban και να ξανά κάνει τα ίδια με καινούργιο account. Μπορεί να του γράφουν άνθρωποι που έχουν πτυχία και πιστοποιήσεις πάνω στην κυβερνοασφάλεια και έχουν δοκιμάσει οι ίδιοι λειτουργικά και προγράμματα για τρύπες αλλά όχι, αυτός θα βρεί τα 10 πρώτα γραφήματα και άρθρα στο google search, γιατί σίγουρα μόνο αυτήν τη μηχανή αναζήτησης ξέρει, και θα τα ποστάρει εδώ για να το παίξει ο έξυπνος του φόρουμ. Αμφιβάλλω αν έχει κάνει στην πράξη κάτι παραπάνω από ένα root σε κανένα xiaomi, να περάσει custom rom και να έγινε ο χάκερ του μήνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grimson Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, ntsikos είπε Ασχολείσαι τώρα με τον grimson, asdfaster, deadpool ή όποιο άλλο όνομα χρησιμοποιεί που δεν έχει ban την δεδομένη χρονική στιγμή. Ο τύπος έχει εμπάθεια με την Apple χρόνια τώρα και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να χλευάζει, να τρώει ban και να ξανά κάνει τα ίδια με καινούργιο account. Μπορεί να του γράφουν άνθρωποι που έχουν πτυχία και πιστοποιήσεις πάνω στην κυβερνοασφάλεια και έχουν δοκιμάσει οι ίδιοι λειτουργικά και προγράμματα για τρύπες αλλά όχι, αυτός θα βρεί τα 10 πρώτα γραφήματα και άρθρα στο google search, γιατί σίγουρα μόνο αυτήν τη μηχανή αναζήτησης ξέρει, και θα τα ποστάρει εδώ για να το παίξει ο έξυπνος του φόρουμ. Αμφιβάλλω αν έχει κάνει στην πράξη κάτι παραπάνω από ένα root σε κανένα xiaomi, να περάσει custom rom και να έγινε ο χάκερ του μήνα O asdfater φίλος σου?Προσπάθησε πρώτα να ξεχωρίσεις την ασφάλεια από τις διαφημίσεις της google που όλοι οι apple φαν είστε πιστοποιημένοι στην κυβερνοασφαλεια και βγάλατε τον safari τον ποιο ασφαλή browser.Σε κάθε θέμα της apple γράφετε ασυναρτησίες για να πείσετε ότι δεν ισχύει αυτό που συμβαίνει και μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις την λειτουργία στον safari Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mader Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Grimson είπε https://www.2-spyware.com/the-most-secure-browser Oops!3 στους 5 Chromium Πουθενά ο safari και παλι σου λεω πως αυτο ειναι μια γνωμη. Ετσι κ αλλιως firefox χρησιμοποιώ σχεδον παντα. Η δικια μου παντως γνωμη εχει βασεις στους παρα πολλούς Η/Υ και MACs που συναντώ καθημερινά (πανω απο 10 την ημερα, δλδ πανω απο 60 την εβδομάδα) εσυ; απλα googlaρεις κ ο,τι κάτσει; ΟΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Το έχω ήδη γράψει 2-3 φορές, αλλά η apple δυστυχώς πρέπει να ασχοληθεί σημαντικά περισσότερο με τον κώδικα που γράφει. Δεν είναι καλός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, stafaf είπε Φανμπόις μας έκανε η πραγματικότητα φίλος, όταν καταλάβαμε τί τρύπια κουρελού είναι το android και τα σάπια σκίνς που βγάζουν για να καλύψουν την ασχήμια. Η πραγματική ασχήμια είναι στο εσωτερικό των macs με το σάπιο hardware. Να είναι καλά το macOS (BSD) που είναι σφαίρα και το ισοφαρίζει (λέμε τώρα). Καλό throttling λοιπόν στο υπερτιμημένο hardware της foxconn που σας το συναρμολογούν 10χρονα πεινασμένα κινεζάκια με τρεμάμενα χέρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, MariosD είπε Η πραγματική ασχήμια είναι στο εσωτερικό των macs με το σάπιο hardware. Να είναι καλά το macOS (BSD) που είναι σφαίρα και το ισοφαρίζει (λέμε τώρα). Καλό throttling λοιπόν στο υπερτιμημένο hardware της foxconn που σας το συναρμολογούν 10χρονα πεινασμένα κινεζάκια με τρεμάμενα χέρια. ετσι ειναι δυστυχως. μεχρι να σκασουνε φωτογραφιες και βιντεακια οτι τα Xiaomi και τα Samsung και ολο το κακο συναπαντημα τα συναρμολογουν υπερβαρα αμερικανακια σκασμενα απο το φαι στα Mac Donalds... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, MariosD είπε Η πραγματική ασχήμια είναι στο εσωτερικό των macs με το σάπιο hardware. Να είναι καλά το macOS (BSD) που είναι σφαίρα και το ισοφαρίζει (λέμε τώρα). Καλό throttling λοιπόν στο υπερτιμημένο hardware της foxconn που σας το συναρμολογούν 10χρονα πεινασμένα κινεζάκια με τρεμάμενα χέρια. Τόση σπατάλη λέξεων χωρίς νόημα πρώτη φορά βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, gergios.boussias είπε ετσι ειναι δυστυχως. μεχρι να σκασουνε φωτογραφιες και βιντεακια οτι τα Xiaomi και τα Samsung και ολο το κακο συναπαντημα τα συναρμολογουν υπερβαρα αμερικανακια σκασμενα απο το φαι στα Mac Donalds... Τα android και τα pc που τόσο σας κακοπέφτουν τουλάχιστον αφήνουν κανά φράγκο και σε αυτούς. Android κινητό κι εσύ μπορείς να βγάλεις. Free είναι. Άκυρο το σχόλιό σου και εκτός πραγματικότητας. 3 ώρες πριν, AtiX είπε Τόση σπατάλη λέξεων χωρίς νόημα πρώτη φορά βλέπω... Πες μου τι δεν κατάλαβες και θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω να καταλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, MariosD είπε Πες μου τι δεν κατάλαβες και θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω να καταλάβεις. Δεν είναι θέμα κατανοήσεις από την μεριά μου, αλλά από την μεριά σου αφου κάθε πρόταση που γράφεις εκτός του ότι δεν έχει καμία πραγματική βάση, δεν εχει και καμία σχέση με το θέμα... και για να σε βοηθήσω λίγο, μιλάμε και το κενό ασφαλείας που υπήρχε στον safari, ούτε για τα υλικά, ούτε για τα λεφτά πόσο μάλλον για τα παιδάκια... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, AtiX είπε Δεν είναι θέμα κατανοήσεις από την μεριά μου, αλλά από την μεριά σου αφου κάθε πρόταση που γράφεις εκτός του ότι δεν έχει καμία πραγματική βάση, δεν εχει και καμία σχέση με το θέμα... και για να σε βοηθήσω λίγο, μιλάμε και το κενό ασφαλείας που υπήρχε στον safari, ούτε για τα υλικά, ούτε για τα λεφτά πόσο μάλλον για τα παιδάκια... Πολύ σχετική είναι η απάντησή μου, αφού παραθέτω σε ποιον απαντάω και έχει να κάνει με μια εταιρία που συστηματικά ακολουθεί αθέμιτες τακτικές. Μπορείς να διαφωνήσεις αλλά όχι και να με πεις άσχετο. Κάνε μια αναζήτηση στον ιστό για Apple Foxconn και ενημερώσου. Πριν πεις ότι πάλι είμαι εκτός θέματος, σε εσένα απαντάω που μου προσάπτεις ότι τα λεγόμενά μου δεν έχουν καμία πραγματική βάση. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από MariosD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, MariosD είπε Πολύ σχετική είναι η απάντησή μου, αφού παραθέτω σε ποιον απαντάω και έχει να κάνει με μια εταιρία που συστηματικά ακολουθεί αθέμιτες τακτικές. Μπορείς να διαφωνήσεις αλλά όχι και να με πεις άσχετο. Κάνε μια αναζήτηση στον ιστό για Apple Foxconn και ενημερώσου. Πριν πεις ότι πάλι είμαι εκτός θέματος, σε εσένα απαντάω που μου προσάπτεις ότι τα λεγόμενά μου δεν έχουν καμία πραγματική βάση. Για να δει πόσο off είσαι ο staff μίλησε για τρύπια κουρελού και τα σάπια σκίνς και εσυ του απαντάς για σάπιο hardware, throttling, υπερτιμημένο hardware και 10χρονα πεινασμένα κινεζάκια... Βέβαια εδώ μπερδεύεις το άσχετο, με τον άσχετο... οπότε δεν μου κάνει εντύπωση η κατάληξη της κουβέντας μας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, MariosD είπε Τα android και τα pc που τόσο σας κακοπέφτουν τουλάχιστον αφήνουν κανά φράγκο και σε αυτούς. Android κινητό κι εσύ μπορείς να βγάλεις. Free είναι. Άκυρο το σχόλιό σου και εκτός πραγματικότητας. Εγω να βγαλω Android κινητο? για αλλον με περνας... οσο για το αν το σχολιο μου ειναι εκτος πραγματικοτητας, μπορει... αλλα αλλο τοσο ειναι και το δικο σου για τα κινεζακια... το σταματαω ομως γιατι θα καταληξουμε να λεμε ο ενας στον αλλον να παρουμε κινεζους και αμερικανους στο σπιτι μας... παντα φιλικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα