puntakias22 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 καλημερα ηθε η ωρα και σε μενα να αλλαξω μπαταρια στο 7 plus.ξερετε που παιζουν οι τιμες?οπου διαβασα γυρω στα 50 με 60.αξιζει η να παρω ενα αλλο κινητο? readmi note 8 pro?δηλαδη εκει ταβανι τα 250 ευρωθα μπει και στην εταιρια το τιμολογιο και θα βγει η αγορα του στα 180 ευρω.περα απο πλοηγηση και ο ομιλια δεν κανω τιποτα αλλο στο κινητο.αλλα θελω επιτελους η μπαταρια να κραταει 1 μερα σιγουρα.iphone παλι εχω τα τελευταια 7 χρονια.και τα δυο κινητα που ειχα μου τα εκαναν δωρο.δηλαδη δεν θα αγοραζα ποτε τοσο ακριβο κινητο.μηπως απογοητευτω απο το λειτουργικο του?και αν ξρεις κανενας το xiaomi redmi note 8 pro ειναι ευχαριστημενος?η στα ιδια χρηματα καποιο αλλο?ευχαριστω
chios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Κινητό με mediatek δεν θα πήγαινα, αν θες κινητό που να κρατάει όχι μία μέρα αλλά 2 με καθαρό Android one τρομερή κάμερα πας σε mi A3. Δες μπαταρία για να καταλάβεις, απλά ξεχνάς τον φορτιστή. 1 1
patclo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, puntakias22 είπε καλημερα ηθε η ωρα και σε μενα να αλλαξω μπαταρια στο 7 plus.ξερετε που παιζουν οι τιμες?οπου διαβασα γυρω στα 50 με 60.αξιζει η να παρω ενα αλλο κινητο? readmi note 8 pro?δηλαδη εκει ταβανι τα 250 ευρωθα μπει και στην εταιρια το τιμολογιο και θα βγει η αγορα του στα 180 ευρω.περα απο πλοηγηση και ο ομιλια δεν κανω τιποτα αλλο στο κινητο.αλλα θελω επιτελους η μπαταρια να κραταει 1 μερα σιγουρα.iphone παλι εχω τα τελευταια 7 χρονια.και τα δυο κινητα που ειχα μου τα εκαναν δωρο.δηλαδη δεν θα αγοραζα ποτε τοσο ακριβο κινητο.μηπως απογοητευτω απο το λειτουργικο του?και αν ξρεις κανενας το xiaomi redmi note 8 pro ειναι ευχαριστημενος?η στα ιδια χρηματα καποιο αλλο?ευχαριστω Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει το iphone 7 plus σε σχέση με "πιο καινούργια" iphone. Μας έχουν βάλει λίγο στην καταναλωτική πρίζα και αλλάζουμε συσκευές με το παραμικρό. Για εμένα είναι κρίμα για μια αλλαγή μπαταρίας να πας να πάρεις καινούργιο τηλέφωνο εκτός αν σε τρώει το χέρι σου να πετάς χρήματα.
puntakias22 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 μα και απο την αλλη βλεπω η μπαταριες να κανουν το πολυ 20 ευρω.και φτανει 60 με τοποθετηση???εκτος αν οι μπαταριες που βλεπω ειναι τελειως μαιμου
Natha Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, puntakias22 είπε καλημερα ηθε η ωρα και σε μενα να αλλαξω μπαταρια στο 7 plus.ξερετε που παιζουν οι τιμες?οπου διαβασα γυρω στα 50 με 60.αξιζει η να παρω ενα αλλο κινητο? readmi note 8 pro?δηλαδη εκει ταβανι τα 250 ευρωθα μπει και στην εταιρια το τιμολογιο και θα βγει η αγορα του στα 180 ευρω.περα απο πλοηγηση και ο ομιλια δεν κανω τιποτα αλλο στο κινητο.αλλα θελω επιτελους η μπαταρια να κραταει 1 μερα σιγουρα.iphone παλι εχω τα τελευταια 7 χρονια.και τα δυο κινητα που ειχα μου τα εκαναν δωρο.δηλαδη δεν θα αγοραζα ποτε τοσο ακριβο κινητο.μηπως απογοητευτω απο το λειτουργικο του?και αν ξρεις κανενας το xiaomi redmi note 8 pro ειναι ευχαριστημενος?η στα ιδια χρηματα καποιο αλλο?ευχαριστω Κοίτα κι εγώ είχα κάποτε iphone και το miui να πω την αλήθεια μου θυμίζει κάπως ios, αλλα με καλύτερα ορισμένα πράγματα, οπότε ίσως και στο θέμα software να μην απογοητευτείς και τόσο πολύ. Για πλοήγηση και ομιλία νομίζω δεν έχει και πολύ νόημα να πας στο pro, και με ένα redmi note 8 4gb θα είσαι καλά, φοράει και snapdragon σε περίπτωση που, απ' ότι λένε αρκετοί, ο mediatek είναι προβληματικος. Αλλά και για τη χρήση που το θες, είτε ο ένας είτε ο άλλος, κανένας επεξεργαστής δεν θα ζορίζεται, οπότε δεν πιστεύω να δεις κάτι αρνητικό. 2 ώρες πριν, chios είπε Κινητό με mediatek δεν θα πήγαινα, αν θες κινητό που να κρατάει όχι μία μέρα αλλά 2 με καθαρό Android one τρομερή κάμερα πας σε mi A3. Δες μπαταρία για να καταλάβεις, απλά ξεχνάς τον φορτιστή. redmi note 4 2μιση ετών και με λίγο ίντερνετ, ομιλία και chat η μπαταρία κρατάει σχεδόν 3 μέρες, τι να λέμε, για μένα ο κινέζος είναι πλέον μονόδρομος. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από Natha
life is music Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, puntakias22 είπε μα και απο την αλλη βλεπω η μπαταριες να κανουν το πολυ 20 ευρω.και φτανει 60 με τοποθετηση???εκτος αν οι μπαταριες που βλεπω ειναι τελειως μαιμου Κράτα το iphone .....αν μπορείς πήγαινε στον δησιο στο πανεπιστήμιο και ρώτα πόσο κάνει μια μπαταρία για iphone 7 plus ....αν την βρεις σε καλή τιμή ....πες τους να σου την βάλουν κιόλας !! 9 ώρες πριν, puntakias22 είπε καλημερα ηθε η ωρα και σε μενα να αλλαξω μπαταρια στο 7 plus.ξερετε που παιζουν οι τιμες?οπου διαβασα γυρω στα 50 με 60.αξιζει η να παρω ενα αλλο κινητο? readmi note 8 pro?δηλαδη εκει ταβανι τα 250 ευρωθα μπει και στην εταιρια το τιμολογιο και θα βγει η αγορα του στα 180 ευρω.περα απο πλοηγηση και ο ομιλια δεν κανω τιποτα αλλο στο κινητο.αλλα θελω επιτελους η μπαταρια να κραταει 1 μερα σιγουρα.iphone παλι εχω τα τελευταια 7 χρονια.και τα δυο κινητα που ειχα μου τα εκαναν δωρο.δηλαδη δεν θα αγοραζα ποτε τοσο ακριβο κινητο.μηπως απογοητευτω απο το λειτουργικο του?και αν ξρεις κανενας το xiaomi redmi note 8 pro ειναι ευχαριστημενος?η στα ιδια χρηματα καποιο αλλο?ευχαριστω Εδώ είναι η μπαταρία σου https://www.batteries.gr/gr/apple-iphone-7-plus.html Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από life is music
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα