karib Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Θέλω να μεταδώσω τις εκπομπές ενός ραδιοφωνικού σταθμού ζωντανά. Συνεχόμενη ροή. Εχω site που το φιλοξενώ σε εταιρία, όπως κάνουν οι περισσότεροι δηλαδή. Που σημαίνει δεν εχω στησει δικο μου web server. Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει τι χρειάζεται από τεχνικής απόψεως? Εννοώ software (που θα τρέχει, server?) , hardware, σύνδεση internet (ταχύτητες, μόνιμη σύνδεση κλπ). Τι θα πρέπει να τρέχει η σελίδα μου. Θα ακούγεται καλά? Ειναι εφικτό με virtual web server ή όχι? Πείτε μου τις σκέψεις σας.
panagioths Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Χρειαζεσαι να τρεξεις σε εναν server μια υπηρεσια/προγραμμα που λεγεται shoutcast. Στον shoutcast server θα μπορεσεις να συνδεθεις απο το pc σου στο οποιο θα παιζεις μουσικη και οτι στελνεις στον server πανω αυτο και θα ειναι διαθεσιμο σε οποιον ακροατη ειναι συνδεδεμενος (με τον shoutcast server) για να ακουσει. Αυτο που χρειαζεσαι ειναι μια (τουλαχιστον isdn64) συνδεση στο ιντερνετ για οσο "εκπεμπεις" μουσικη στον υπολογιστη σου καθως και το απαραιτητο transfer σε Gigabyte απο την εταιρεια που σου κανει την φιλοξενεια. Αυτο χρεωνεται ξεχωριστα σαν υπηρεσια και ειναι σχετικα ακριβοτερο απο οτι η φιλοξενεια μιας σελιδας... Αν θελεις και αλλες πληροφοριες εδω ειμαστε.. Ριξε μια ματια στο http://www.shoutcast.com
karib Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Χρειαζεσαι να τρεξεις σε εναν server μια υπηρεσια/προγραμμα που λεγεται shoutcast Πρέπει να τσεκάρω τον hosting provider αν το υποστηρίζει, σε πρώτη φάση?
panagioths Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Ναι! Μετα πρεπει να συμφωνησετε τιμη ωστε να δεις αν σε συμφερει. Βεβαια πρεπει να εχεις αποφασισει απο πριν για ποσους χρηστες θελεις να σε ακουν ταυτοχρονα το 24ωρο και σε τι ποιοτητα. Μπορει να θελεις 10 χρηστες να σε ακουν που θα ειναι συνδεδεμενοι την ιδια στιγμη στον server και θα ακουν το προγραμμα.
kage Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 kati san to after.tk dhl. mesa exei kapies info pws ginete mesw winamp an se endiaaferei...
grkostis Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Yparxei kai i alli lisi pou einai i Live365.Ekei malista plironeis kai pneymatika dikaiomata kai exeis to kefali soy isixo. To radiofono mou apo kei ekpempei
karib Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 kati san to after.tk dhl. Tι ειναι αυτο ρε παιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.