Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Axelq είπε Όταν βλέπω θέμα για αυτοκίνητα, μπαίνω μόνο και μόνο για να σε δω να τους προτείνεις πετρέλαια, ποσοστά πρέπει να παίρνεις δεν παίζει 😄 Ο TS δεν έχει πει καν τι διαδρομές κάνει και γενικά για τι χρήση προορίζει το αυτοκίνητο αλλά εσύ πάλι τα δικά σου. Για μένα είναι αδιανόητο να πάρει κάποιος καινούργιο πετρέλαιο το 2020 ενώ έχει προχωρήσει τόσο πολύ η τεχνολογία στην βενζίνη. Ο μοναδικός λόγος να πας σε diesel είναι όταν διανύεις μεγάλες αποστάσεις καθημερινά και όχι 20.000/χρόνο όπως νομίζουν πολλοί. Μιλάω σαν πρώην κάτοχος και βάση γνωστών μου που τα αγοράσανε κάποτε επειδή ήταν πιο οικονομικά και τώρα ψάχνουν αφορμές να πάνε ταξίδια για να τα ξεκαπνίσουν.. Μην σχολιάσω την προσθήκη biodiesel στα διυλιστηρίων για οικονομία, πήγαινε σε συνεργεία που καθαρίζουν δεξαμενές από πετρελαιοκίνητα και δες με τα μάτια σου πόση λάσπη βγάζουν από μέσα. Το βιοντίζελ είναι πιο ακριβό απο το πετρέλαιο.
nikopoup Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Και γω αυτης της φιλοσοφιας ειμαι..! Καλυτερα να τα δινει ολα χαμηλομεσαια παρα στα υψηλα! Τα πλεονεκτηματα ειναι πολλα..! Αν θες να κουβαλάς μόνο τους αερόσακους σου από το ένα μέρος στο άλλο οκ. Περί ορέξεως.. Αμάξι που δεν στροφαρει πάνω από 7 δεν είναι αμάξι
NT1G Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Ένα αντικείμενο π.χ. που δεν είναι αμάξι από ότι μαθαίνουμε.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Axelq είπε Όταν βλέπω θέμα για αυτοκίνητα, μπαίνω μόνο και μόνο για να σε δω να τους προτείνεις πετρέλαια, ποσοστά πρέπει να παίρνεις δεν παίζει 😄 Ο TS δεν έχει πει καν τι διαδρομές κάνει και γενικά για τι χρήση προορίζει το αυτοκίνητο αλλά εσύ πάλι τα δικά σου. Για μένα είναι αδιανόητο να πάρει κάποιος καινούργιο πετρέλαιο το 2020 ενώ έχει προχωρήσει τόσο πολύ η τεχνολογία στην βενζίνη. Ο μοναδικός λόγος να πας σε diesel είναι όταν διανύεις μεγάλες αποστάσεις καθημερινά και όχι 20.000/χρόνο όπως νομίζουν πολλοί. Μιλάω σαν πρώην κάτοχος και βάση γνωστών μου που τα αγοράσανε κάποτε επειδή ήταν πιο οικονομικά και τώρα ψάχνουν αφορμές να πάνε ταξίδια για να τα ξεκαπνίσουν.. Μην σχολιάσω την προσθήκη biodiesel στα διυλιστηρίων για οικονομία, πήγαινε σε συνεργεία που καθαρίζουν δεξαμενές από πετρελαιοκίνητα και δες με τα μάτια σου πόση λάσπη βγάζουν από μέσα. Αν κάποιος πήρε ντίζελ για να το κουνάει μέσα στην πόλη, ο ίδιος φταίει, όχι το αυτοκίνητο. Το ντίζελ θέλει αυτοκινητόδρομο 1 ώρα πριν, nikopoup είπε Αν θες να κουβαλάς μόνο τους αερόσακους σου από το ένα μέρος στο άλλο οκ. Περί ορέξεως.. Αμάξι που δεν στροφαρει πάνω από 7 δεν είναι αμάξι Μ5 έχεις;
ideal09 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, ROG-X είπε Πετρελαιο για πραγματικες ροπες απο χαμηλά και μεγιστη ισχυς στις 4.000 στροφες. Ουτε θα αναρωτηθείς ποσα αλογα ειναι το αμαξι. Οι βενζινες ειναι για αστα να πανε.... μιξερακια....μονο για να καινε τσαμπα βενζινη και να πλουτιζει ο βενζινας στη γωνια. Φιλε ROG-X, τοσο καιρο βλεπω τα σχολια σου, πλεον μπορω να πω με σιγουρια, αξιζεις θεση στο τμημα μαρκετινγκ για τους diesel κινητηρες της BMW 😂 1
Astreos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Λοιπόν φίλε, επειδή ήμουν σχεδόν σε ίδια κατάσταση με σένα θα σου πω τις εντυπώσεις μου. Και εγώ πήγα από 1.400 κυβικά 90 άλογα ατμοσφαιρικό κινητήρα σε 1.000 με 90 άλογα CNG. Η διαφορά υπέρ του τελευταίου είναι αισθητή. Το αυτοκίνητο πηγαίνει ΠΟΛΥ καλύτερα και χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση όταν βάζω κλιματιστικό. Τα τελευταίας τεχνολογίας κλιματιστικά επιβαρύνουν λιγότερο τον κινητήρα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα το καλοκαίρι να πηγαίνουμε 4 άτομα με αποσκευές και κλιματιστικό τις εξορμήσεις μας. Όσο για οικονομία, απλά υπολόγιζε περίπου 4 ευρώ/100 χλμ, όταν το αντίστοιχο diesel πάει 7,5/100 και βενζίνη 11,5/100.
nikopoup Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Αν κάποιος πήρε ντίζελ για να το κουνάει μέσα στην πόλη, ο ίδιος φταίει, όχι το αυτοκίνητο. Το ντίζελ θέλει αυτοκινητόδρομο Μ5 έχεις; Μ3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα