MASTER9800 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερίζω το φόρουμ , η ερώτηση μου είναι η εξής , πείτε ότι εχω ένα ssd στον υπολογιστή και αποφάσισα να τον κάνω φορματ μπαίνω στο boot menu επιλέγω από εκεί από που να ξεκινήσει και αρχίζει το φορματ όλα κομπλέ , μετά όταν φτάσω στους δίσκους επειδή έχει διαφορα διαμερίσματα τα κάνω όλα διαγραφή , μου μένει μόνο ένας μη προσδιορισμένος χώρος , ύστερα πατάω δημιουργία και δεν θέλω να τον χωρίσω , όποτε αφήνω την χωρητικότητα ως έχει και πατάω δημιουργία , δημιουργει και αλλά διαμερίσματα που είναι απαραίτητα για τα Windows klp, η ερώτηση μου είναι η εξής στον κύριο δίσκο που μόλις έκανα για να εγκατάστησε τα Windows πρέπει πάλι να πατήσω διαμόρφωση ( δηλαδή να τον καθαρίσω η όταν τα έσβησα όλα από την αρχή αυτό φτάνει ) διότι ο καθένας το κάνει με τον τρόπο του , και δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Αυτά Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από MASTER9800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Όχι είσαι οκ. Η διαμόρφωση έχει γίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MASTER9800 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, zx1234r είπε Όχι είσαι οκ. Η διαμόρφωση έχει γίνει. Απλώς επειδή εκεί κάνω εγκατάσταση των Windows τα βλέπει κανονικά μετά , στον δεύτερο σκληρό όμως που εχω , επίσης διέγραψα όλα τα διαμερίσματα αλλά μετά πάτησα δημιουργία , επίσης τον άφησα ολόκληρο δεν τον χώρισα , δημιούργησε και ένα άλλο διαμέρισμα για καλύτερη λειτουργία κλπ , αλλά μετά το κύριο διαμέρισμα του δεύτερου δίσκου πρέπει να τον κάνω πάλι διαμόρφωση παρόλο που πριν όλα τα διαμερίσματα του τα έκανα διαγραφή , αλλιώς δεν το βλέπει μετά το σύστημα , αλλά φαντάζομαι αυτό δεν ισχύει στο μέρος που βάζεις τα Windows αλλά στα αλλά διαμερίσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Αν έχεις πολλούς δίσκους, την εγκατάσταση των windows την κάνεις στον έναν. Εκεί γίνεται αυτόματα και η διαμόρφωση. Αν θέλεις να κάνεις διαμόρφωση και στους υπόλοιπους, το κάνεις μέσα απο τα windows. Μην μπλέκεσαι χωρίς λόγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, MASTER9800 είπε Απλώς επειδή εκεί κάνω εγκατάσταση των Windows τα βλέπει κανονικά μετά , στον δεύτερο σκληρό όμως που εχω , επίσης διέγραψα όλα τα διαμερίσματα αλλά μετά πάτησα δημιουργία , επίσης τον άφησα ολόκληρο δεν τον χώρισα , δημιούργησε και ένα άλλο διαμέρισμα για καλύτερη λειτουργία κλπ , αλλά μετά το κύριο διαμέρισμα του δεύτερου δίσκου πρέπει να τον κάνω πάλι διαμόρφωση παρόλο που πριν όλα τα διαμερίσματα του τα έκανα διαγραφή , αλλιώς δεν το βλέπει μετά το σύστημα , αλλά φαντάζομαι αυτό δεν ισχύει στο μέρος που βάζεις τα Windows αλλά στα αλλά διαμερίσματα Εδώ μπερδεύεσαι. Άλλο η δημιουργία διαμερίσματος και άλλο η διαμόρφωση αυτού. Όταν διαγράφεις έναν δίσκο και δημιουργείς διαμερίσματα αυτά δεν διαμορφώνονται αυτόματα. Μόνο αυτό που θα υποδεχτεί το λειτουργικό διαμορφώνεται, ενώ τα υπόλοιπα απλά παίρνουν ένα γράμμα και μένουν χωρίς βασική διαμόρφωση. Όταν εισέρχεσαι μετά την εγκατάσταση στο λειτουργικό και πατήσεις να δεις π.χ. τον δίσκο D τότε θα σε ρωτήσει αν θέλεις να τον διαμορφώσεις και σε τι σύστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MASTER9800 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις , εντάξει το έκανα , όλα κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SkiLopSaRo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα, μιας και του ts το πρόβλημα λύθηκε, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Εχω εναν HDD με Windows 7 ενώ αγόρασα και εναν SSD. Θέλω να κάνω clean install και να περασω τα Windows 10 στον SSD. Διαβάζω στο ιντερνετ πως ειναι καλύτερα να έχω συνδεμένο μόνο τον SSD κατα την εγκατασταση των Win10 για να μην περασουν παλαιότερα "boot segments" απο το παλιό λειτουργικό του HDD. Ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά να συνδέσω και τους δύο δίσκους, να επιλέξω εγκατασταση στον SSD και ταυτοχρονα να διαμορφώσω απο την αρχή και τον HDD, απο το installation media των Win10; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, SkiLopSaRo είπε Καλησπέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα, μιας και του ts το πρόβλημα λύθηκε, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Εχω εναν HDD με Windows 7 ενώ αγόρασα και εναν SSD. Θέλω να κάνω clean install και να περασω τα Windows 10 στον SSD. Διαβάζω στο ιντερνετ πως ειναι καλύτερα να έχω συνδεμένο μόνο τον SSD κατα την εγκατασταση των Win10 για να μην περασουν παλαιότερα "boot segments" απο το παλιό λειτουργικό του HDD. Ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά να συνδέσω και τους δύο δίσκους, να επιλέξω εγκατασταση στον SSD και ταυτοχρονα να διαμορφώσω απο την αρχή και τον HDD, απο το installation media των Win10; Αν τυχον δεν θες να κρατησεις τιποτα απο τον παλιο σκληρο, μπες μεσα στο installation media, σβησε ολα τα διαμερισματα απο τον παλιο σκληρο, περνα τα 10 στον ssd και μετα ξαναφτιαξε τα διαμερισματα στον παλιο μεσα απο τα 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MASTER9800 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, SkiLopSaRo είπε Καλησπέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα, μιας και του ts το πρόβλημα λύθηκε, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Εχω εναν HDD με Windows 7 ενώ αγόρασα και εναν SSD. Θέλω να κάνω clean install και να περασω τα Windows 10 στον SSD. Διαβάζω στο ιντερνετ πως ειναι καλύτερα να έχω συνδεμένο μόνο τον SSD κατα την εγκατασταση των Win10 για να μην περασουν παλαιότερα "boot segments" απο το παλιό λειτουργικό του HDD. Ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά να συνδέσω και τους δύο δίσκους, να επιλέξω εγκατασταση στον SSD και ταυτοχρονα να διαμορφώσω απο την αρχή και τον HDD, απο το installation media των Win10; Εγώ θα σου πρότεινα το εξής , να εγκαταστήσεις πρώτα τον ssd , στον υπολογιστή να σιγουρευτείς ότι τον αναγνωρίζει κανονικά και το βλέπει σαν αποθηκευτικό χώρο , και μετά τα πράγματα είναι πολύ απλά , βάζεις το Windows σε ένα φλασάκι , κανεις κανονικά την εγκατάσταση από εκεί κανονικά , και στην επιλογή των διαμερισμάτων τα σβήνεις όλα απολύτως , μετά πατάς δημιουργία επιλέγεις ποσά διαμερίσματα θα κανεις , Επιλέγεις που θες να εγκαταστήσεις το λειτουργικό και πατάς συνέχεια ( να σημειώσω εδώ ότι στο διαμέρισμα που θα μπει το λειτουργικό μια απλή διαγραφή και ύστερα δημιουργία του διαμερίσματος αρκεί , ενώ στο άλλο διαμέρισμα , η πχ στον hdd, κάνε και μια διαμόρφωση για να το αναγνωρίσει κανονικά και θα είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SkiLopSaRo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Έγινε παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα