Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , εάν αγοράσω έναν δεύτερο ssd μπορώ να τον έχω κουμπωμένο εξωτερικά με usb και να έχω περασμένα παιχνίδια μέσα και να παίζουν κανονικά ?

( έχω εναν samsung evo II 500gb και θέλω να βάλω άλλον ένα ίδιο .

Δημοσ.

Και γιατι οχι εσωτερικο?

*Γενικα ναι, μπορεις να εγκαταστησεις τα παιχνιδια σε εξωτερικο. Με usb 3 μαλλον δεν θα εχει και απωλειες σε ταχυτητες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες μας τα κομμάτια του υπολογιστή σου! 

Γιατί όμως SSD για τα παιχνίδια? Και γιατί εξωτερικό? 

Στα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις περίπου 3-4 tb hdd και να έχεις μέσα όσα παιχνίδια θες! 

Επεξ/σία από Duck Dodgers
Δημοσ.

Στην ίδια θέση ήμουν κ εγώ, και πήρα εναν φτηνο 1ΤΒ ssd μόνο και μόνο για τα παιχνίδια, ο βασικότερος λόγος το loading. Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για ssd που θα έχει μόνο παιχνίδια μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Same here. Βαριεμαι μια ωρα το Loading. Ειδικα στο Shadow Of The Tomb Raider, assasins creed oddysey το loading ειναι πονεμενη ιστορια

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρητικά έχουμε USB 3.0 up to 5Gbps (625MB/s)

Ωστόσο όταν βάλεις τον SSD που λέει 550MB/s σε εξωτερική θήκη USB, θα πρέπει να ξέρεις ότι η θεωρητική ταχύτητα του USB 3 εξαρτάται στον υπολογιστή σου και από άλλους παράγοντες όπως το chipset, τον Host Controller, τους Drivers, αν έχεις raid κλπ

Πρακτικά, δεν πρόκειται να πιάσεις ούτε τα θεωρητικά του ssd σου βαζοντας τον σε εξωτερική θήκη USB3. Αν είναι λαπτοπ το κάνεις, αλλά αν είναι desktop ακόμα και αν δεν έχεις θέση στο κουτί βάλε τον με sata συνδεση και στερέωσε τον πίσω απο την μητρική με ταινία delcron ή διπλής όψης κολλητική. 

Δημοσ.
Στις 26/1/2020 στις 1:59 ΠΜ, overpower είπε

Με usb 3 μαλλον δεν θα εχει και απωλειες σε ταχυτητες

σε μικρά αρχεια η διαφορα θα ναι τεραστια σε σχεση με να τον συνδεσει εσωτερικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/1/2020 στις 1:59 ΠΜ, overpower είπε

Και γιατι οχι εσωτερικο?

*Γενικα ναι, μπορεις να εγκαταστησεις τα παιχνιδια σε εξωτερικο. Με usb 3 μαλλον δεν θα εχει και απωλειες σε ταχυτητες

πρώτα από όλα συγνώμη που άργησα τόσο να απαντήσω απλά είχα ένα θέμα με τον υπολογιστή.

λέω για εξωτερικό επειδή θέλω να βάζω και έξτρα πράγματατα που μου χρειάζονται για την σχολή μου κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...