Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα. Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τους χάρτες του google maps. Πρόσφατα παρατηρησα οτι πολλες φορές πηγαίνοντας σε ένα προορισμό με βγαζει μεσα απο χωματόδρομους και άλλες φορές κολλάει. Το έχω παρατηρήσει και σε κινητά εκτος του δικού μου. Παλια ειχε επιλογη (αποφυγή χωματόδρομου) ενω τωρα δεν την έχει. Ξέρετε πως μπορω να το διορθώσω αυτο; 

Εχετε παρατηρήσει κάτι τετοιο;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

To waze ειναι πολυ καλυτερο για πλοηγηση

Έψαχνα τις καλύτερες android εφαρμογές και την είχα δει μέσα. Την χρησιμοποιεις; Ειναι αξιόπιστη; Εκτός από αυτά τα τελευταία θέματα που μου έβγαλε το google maps πάντα ήταν λίρα 100. Σίγουρα για Αγγλία που είσαι (αν θυμάμαι καλα) θα ειναι αξιόπιστο αλλά για Ελλάδα και επαρχια/νησι; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Έψαχνα τις καλύτερες android εφαρμογές και την είχα δει μέσα. Την χρησιμοποιεις; Ειναι αξιόπιστη; Εκτός από αυτά τα τελευταία θέματα που μου έβγαλε το google maps πάντα ήταν λίρα 100. Σίγουρα για Αγγλία που είσαι (αν θυμάμαι καλα) θα ειναι αξιόπιστο αλλά για Ελλάδα και επαρχια/νησι; 

Την χρησιμοποιω αρκετα συχνα, ειδικα σε ταξιδια. Σου δειχνει που εχει καμερες, εργα κτλ

Ναι ειμαι Αγγλια οποτε δεν ξερω αν λειτουργει το ιδιο σε Ελλαδα, δεν χανεις τιποτα με το να δοκιμασεις.

Αρκετοι εχουν θεματα με google maps, κ παρολο που το waze ειναι της google, εχει περισσοτερες επιλογες κ πιο αξιοπιστο.

Δημοσ.

To Google Maps μου κάνει και εμένα κάτι περίεργα τώρα τελευταία. Για παράδειγμα μου βγάζει να κάνω κύκλο 2-3 τετράγωνα χωρίς λόγο κλπ 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Iris_89 είπε

To waze ειναι πολυ καλυτερο για πλοηγηση

Στην Ελλάδα τουλάχιστον, το Waze πάσχει πολύ στο κομμάτι της κίνησης μέσα στις πόλεις. Σου δίνει κλασσικές διαδρομές που είναι πιο σύντομες στις 12 το βράδυ αλλά τις ώρες αιχμής που το χρησιμοποιείς είναι ένα χαλί. Εκεί το gmaps είναι πολύ μπροστά. Γενικά εγώ έχω καταλήξει ότι στις εθνικές και το επαρχιακό δίκτυο μόνο Waze και μέσα στις πόλεις για σωστή ενημέρωση μόνο gmaps.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα
Εδω και 6 μήνες περίπου χρησιμοποιώ στο google maps το feature που μου δείχνει που έχει κάμερες. Πριν λίγες μέρες άλλαξα συσκευή και η συγκεκριμένη επιλογή δεν υπάρχει πια ξέρεις κανένας αν μπορώ να την επαναφέρω; 
ευχαριστω πολύ 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιώ google maps εδώ και καιρό για πλοήγηση στο αυτοκίνητο.

Γενικά που και που τα κάνει κάτι λαθάκια αλλά τις τελευταίες μέρες η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μου έβγαλε διαδρομή (σε επαρχία και βουνά) μέσω κάτι τελειωμένων ανηφορικών χωματόδρομων που αν δεν έχεις τανκ με ερπύστριες ή έστω τέτοιο αμάξι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις χωρίς να κολλήσεις.

Έχω αναγκαστεί λοιπόν να κάνω αναστροφή δίπλα σε γκρεμό με 100 μανούβρες και να χάσω 1 ώρα στους δρόμους για να πάω από την σωστή διαδρομή.

Σήμερα μάλιστα με έβγαλε από έναν τέτοιο δρόμο ενώ υπήρχε δρόμος κανονικός με άσφαλτο και μάλιστα πιο σύντομος! Υπήρχε και πινακίδα μάλιστα που τον έδειχνε αλλά αρχικά ακολούθησα το gps από περιέργεια. Μιλάω για δρόμο δηλαδή που υπάρχει εδώ και πολλές δεκαετίες (όπως φάνηκε και από τις λακούβες του) και όχι για καινούριο. Στον χάρτη της google όπως το βλέπω τώρα από τον υπολογιστή δεν υπάρχει καν!

Οπότε στο ψητό:

1) Μπορεί να γίνει κάτι με την μάστιγα των χωματόδρομων που η google δεν καταλαβαίνει τη διαφορά τους από τους απλούς δρόμους? Μπορώ σαν χρήστης να κάνω κάποια επισήμανση ότι ο τάδε δρόμος δεν είναι προσβάσιμος με απλό ΙΧ αλλά θέλει 4x4 και μόνο? Ώστε οι διαδρομές να προσαρμοστούν ανάλογα, ή έστω να υπάρχει κάποια προειδοποίηση.

2) Μπορώ να κάνω υπόδειξη για έναν κανονικό δρόμο ώστε αυτός να περαστεί στους χάρτες?

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε γιατί όταν πας να υπολογίσεις με το Google maps μια διαδρομή στην Αθήνα με τα ΜΜΜ δεν σου βγάζει καθόλου μέτρο και τραμ παρά μόνο λεωφορείο? Είναι πολύ ενοχλητικό...

Δημοσ.
15 hours ago, limplixos said:

Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε γιατί όταν πας να υπολογίσεις με το Google maps μια διαδρομή στην Αθήνα με τα ΜΜΜ δεν σου βγάζει καθόλου μέτρο και τραμ παρά μόνο λεωφορείο? Είναι πολύ ενοχλητικό...

Για δες στα options. Μήπως έχεις κλείσει Μετρό και Τραμ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 18/4/2021 στις 6:54 ΜΜ, limplixos είπε

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είτε μπω από την εφαρμογή google maps είτε από browser.

Επεξ/σία από nbtz89

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...