Dimi Arap Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Έχω την εν λόγο κάρτα και εχω μια απορία..Με τι ειναι καλύτερο να συνδέσω το Logitech Z906?? Optical η με τα 3 καρφάκια??? Με πιο θα έχω καλύτερο ήχο???
Dimi Arap Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, chios είπε optical εννοείτε. Παίζει ρόλο το καλώδιο???Εχει ποιότητες?
chios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δε θα καταλάβεις και τρελή διαφορά σε αυτά τα ηχεία, μόνο σε καλά ηχεία, αντί για κάτι φθηνό πάρε κάτι τέτοιο να σου μείνει κιόλας https://www.skroutz.gr/s/17794227/KabelDirekt-Optical-Audio-Cable-TOS-male-TOS-male-1-5m-100006-305.html
toyo73 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Στις 25/1/2020 στις 10:41 ΜΜ, Dimi Arap είπε Έχω την εν λόγο κάρτα και εχω μια απορία..Με τι ειναι καλύτερο να συνδέσω το Logitech Z906?? Optical η με τα 3 καρφάκια??? Με πιο θα έχω καλύτερο ήχο??? Με οπτικη και ομοαξονικη ψηφιακη συνδεση, φευγει ο ηχος ψηφιακα και αποκωδικοποιητε απο τα ηχεια, ενω με αναλογικη συνδεση με 3 rca 3.5mm την αποκωδικοποιηση την κανει η καρτα.Πιστευω οτι η καρτα εχει καλυτερους αποκωδικοποιητες και DAC, δηλαδη ψηφιοαναλογικους μετατροπεις.Δεν ειναι καρτα του 20αρικου.Τωρα μια δοκιμη δεν θα εβλαπτε. 1
Devildriver Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Φυσικά και χωρίς ερώτημα αναλογικά η σύνδεση σου με Jack θα αποδώσει και θα αναδηξει την κάρτα ήχου που έχεις.. Αν κάποιος συνδέει optical δεν χρειάζεται καν κάρτα ήχου ας το κάνει και με την on board..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα