Android Crazy Rom Team Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα φιλοι του insomnia εδω εψαξα και σε μαγαζια και σε eshops και δεν βρισκω το κατσαβιδι ειναι ενα custom κατσαβιδι που ειναι ιδιοκτιτο της nintendo που εχει 3 μητες αντι για 4 που εχει το philips το προβλημα ειναι πως ειναι δθυσκολο να το βρεις για αυτο ρωταω πως λεγεται αυτος που φτιαχνει κατσαβιδια να παω να μου κανουν αυτο το custom κατσαβιδι της nintendo να φτιαξω επιτελους το wii Γιατι θελω να παιξω mario kart wii και στο slot load dvd drive εχει μπει φιλιζορ
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 κατσαβιδάς . https://www.google.com/search?q=nintendo+screwdriver&rlz=1CAHNBM_enGB871&oq=nontendo+screw&aqs=chrome.1.69i57j0l7.19474j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Android Crazy Rom Team Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, snbblp είπε Υπάρχουν τέτοιες μύτες σε σετ. Μα ηπα ειναι δυσκολο να βρεις μονο σε ebay και τετοιες μαλακιες της βρησκης
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 https://www.bestprice.gr/search?q=tri+wing+screwdriver 2
dimitris_sal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Μιλάμε για τρελή ορθογραφία.... Απο περιεργεια θα ηθελα πραγματικα να δοκιμασω μια rom της ομαδας. Θυμαμαι το ελληνικο μενου που ειχε ενα κινεζικο κινητο που ειχα αγορασει πριν καμια 15αρια χρονια και ειμαι σιγουρος οτι θα τεθει θεμα συγκρισης!
papp0us Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Android Crazy Rom Team είπε πως λεγεται αυτος που φτιαχνει κατσαβιδια Λευτέρης
Android Crazy Rom Team Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Απο περιεργεια θα ηθελα πραγματικα να δοκιμασω μια rom της ομαδας. Θυμαμαι το ελληνικο μενου που ειχε ενα κινεζικο κινητο που ειχα αγορασει πριν καμια 15αρια χρονια και ειμαι σιγουρος οτι θα τεθει θεμα συγκρισης! Ναι για πια συσκευη
snbblp Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Να ρίξω μιαν ιδέα; https://www.cableworks.gr/ilektronika/category-464/ergaleia/25-in-1-multi-purpose-precision-screwdriver-set/ 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Στις 25/1/2020 στις 11:50 ΜΜ, papp0us είπε Λευτέρης Οχι δεν φτιαχνω αλλα τα εχω ολα.
snbblp Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Οχι δεν φτιαχνω αλλα τα εχω ολα. Κλάμα! 🤣
george_1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Κωτσος Βιδας ... Συγκοπτομενο : Κατσαβιδας ...
ifaist Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Νομιζω θα μπορεσεις να το βρεις στο εμποριο. Αν ηταν κατι πιο εξεζητημένο ισως και να στο εφτιαχνα. Εχω σχεδιασει και φτιαξει 2-3 τα τελευταια χρονια. Μια φορα ηταν για μενα, ηθελα να ανοιξω μια ασφαλεια ενος μηχανηματος , και ειχαν βαλει 2 βιδες torx αλλα με ενα προσθετο στο κεντρο του. Ενα τριγωνο, ειχα δει με στρογγυλο-κυλινδρο, αλλα με τριγωνο πρωτη φορα. Την αλλη φορα για ενα φιλο ηλεκτρονικο που ηθελε να επισκευασει κατι.. Του εφτιαξα κατι σαν τον Λευκο πυργο αλλα με κενο στο κεντρο, πολυ περιεργο. Γενικα αν πας να σου φτιαξουν κατι και πληρωθουν μαλλον δεν αξιζει... Θα σου παρουν αρκετα λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα