Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι του insomnia εδω εψαξα και σε μαγαζια και σε eshops και δεν βρισκω το κατσαβιδι ειναι ενα custom κατσαβιδι που ειναι ιδιοκτιτο της nintendo που εχει 3 μητες αντι για 4 που εχει το philips το προβλημα ειναι πως   ειναι δθυσκολο να το βρεις   για αυτο ρωταω πως λεγεται αυτος   που φτιαχνει κατσαβιδια να παω να μου κανουν αυτο το custom κατσαβιδι της nintendo να φτιαξω επιτελους   το wii

Γιατι θελω να παιξω mario kart wii και στο slot load dvd drive εχει μπει φιλιζορ

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Μιλάμε για τρελή ορθογραφία....

Απο περιεργεια θα ηθελα πραγματικα να δοκιμασω μια rom της ομαδας.

Θυμαμαι το ελληνικο μενου που ειχε ενα κινεζικο κινητο που ειχα αγορασει πριν καμια 15αρια χρονια και ειμαι σιγουρος οτι θα τεθει θεμα συγκρισης!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Απο περιεργεια θα ηθελα πραγματικα να δοκιμασω μια rom της ομαδας.

Θυμαμαι το ελληνικο μενου που ειχε ενα κινεζικο κινητο που ειχα αγορασει πριν καμια 15αρια χρονια και ειμαι σιγουρος οτι θα τεθει θεμα συγκρισης!

Ναι για πια συσκευη

Δημοσ.

Νομιζω θα μπορεσεις να το βρεις στο εμποριο. Αν ηταν κατι πιο εξεζητημένο ισως και να στο εφτιαχνα. Εχω σχεδιασει και φτιαξει 2-3 τα τελευταια χρονια. Μια φορα ηταν για μενα, ηθελα να ανοιξω μια ασφαλεια ενος μηχανηματος , και ειχαν βαλει 2 βιδες torx αλλα με ενα προσθετο στο κεντρο του. Ενα τριγωνο, ειχα δει με στρογγυλο-κυλινδρο, αλλα με τριγωνο πρωτη φορα.

Την αλλη φορα για ενα φιλο ηλεκτρονικο που ηθελε να επισκευασει κατι.. Του εφτιαξα κατι σαν τον Λευκο πυργο αλλα με κενο στο κεντρο, πολυ περιεργο. 

Γενικα αν πας να σου φτιαξουν κατι και πληρωθουν μαλλον δεν αξιζει... Θα σου παρουν αρκετα λεφτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...