doa5 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Στις 26/1/2020 στις 5:22 ΜΜ, Lumini είπε Θα βρεθει κανεις χριστιανος να κοιταξει το καλωδιο του και να μου πει? Εγω παντως με τετοια συμπεριφορα ΔΕΝ σου ειπα!! το ιδιο ηλπιζα και απο τους υπολοιπους!! αλλα εισαι τυχερος που σου απηντησαν!! δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να ειμαστε ολοι σπιτι μας την ωρα που κανεις την αναρτηση για να κοιταξουμε και να σου απαντησουμε ξερεις....
Lumini Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, doa5 είπε Εγω παντως με τετοια συμπεριφορα ΔΕΝ σου ειπα!! το ιδιο ηλπιζα και απο τους υπολοιπους!! αλλα εισαι τυχερος που σου απηντησαν!! δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να ειμαστε ολοι σπιτι μας την ωρα που κανεις την αναρτηση για να κοιταξουμε και να σου απαντησουμε ξερεις.... Χαλάρωσε φίλε...πήρα το καλώδιο από κάποιον ξένο και ήθελα να του επιστρέψω το ίδιο ακριβώς...και όχι άλλο καλώδιο όμοιο που έχω από παλιές τηλεορασεις
doa5 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Αυτο δεν παυει να ισχυει οτι σου εγραψα....φιλε!!
Lumini Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, doa5 είπε Αυτο δεν παυει να ισχυει οτι σου εγραψα....φιλε!! Καλά συγνώμη αν σε έθιξα
talibanakos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Στις 28/1/2020 στις 12:16 ΠΜ, Lumini είπε Χαλάρωσε φίλε... Καλο ειναι να χαλαρωσεις εσυ μαν. Ολοι σου απαντανε οτι δεν παιζει κανενα ρολο,αλλα εσυ δε θες να ακουσεις κανεναν. Αυτο το καλωδιο ειναι ιδιο απο οταν ακουγαμε κασσετες στα κασσετοφωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα