Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εβγαλα το καλωδιο του ρευματος και το μππερδεψα με αλλα παρομοια καλοδια....θελω καποιος καλος ανθρωπος να κοιταξει το δικο του καλωδιο και να μου πει τι γραφει πανω...μαρκα και αμβερ/βολτ

EU-Euro-US-Japan-Plug-Power-Supply-Cable-1-4m-Figure-8-IEC-C7-AC-Power.jpg_640x640.jpg

Επεξ/σία από Lumini
  • Sad 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτα ίδια είναι.Στην χειρότερη να μην μπαίνει,δεν μπορείς να κάνεις ζημιά.Απλό καλώδιο είναι.

το ξερω οτι ειναι τα ιδια

θελω να μαθω την ακριβη μαρκα του καλωδιου

Δημοσ.

Aπο ps1 , 2 ,3 μεχρι ραπτομηχανες :P  και ραδιοφωνα  δεν εχω παρατηρησει αλλαγες . Αλλα δε μας τα λες καλα το sony ps4 pro εχει χοντρο σουκο καλωδιο οχι αυτα τα διχαλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα βρεθει κανεις χριστιανος να κοιταξει το καλωδιο του και να μου πει?

Επεξ/σία από Lumini
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Lumini είπε

Απο οτι κοιταξα εχει τυπωμενο επανω RVV 500-600v με μια μικρη επιφυλαξη γιατι εχουμε και λιγη πρεσβυωπια

Αυτα τα εγραφε στο σημειο που συνδεεται με την κονσολα τα υπολοιπα δεν μπορεσα να τα ξεχωρισω

Επεξ/σία από czarjuly
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Aπο ps1 , 2 ,3 μεχρι ραπτομηχανες :P  και ραδιοφωνα  δεν εχω παρατηρησει αλλαγες . Αλλα δε μας τα λες καλα το sony ps4 pro εχει χοντρο σουκο καλωδιο οχι αυτα τα διχαλα 

Όχι δεν έχει.

40 λεπτά πριν, Lumini είπε

Αν και άθεος...

20200126_165934.jpg

20200126_170009.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, non-serviam είπε

Όχι δεν έχει.

Αν και άθεος...

20200126_165934.jpg

20200126_170009.jpg

1000 ευχαριστω, αρα η μαρκα που βαζουν στο ps4 pro ειναι η EAC.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To δικο μου γραφει πανω 16Α 250V  EAC  Made in China .Fun fact και του xbox EaC και αλλων συσκευων παραδιπλα το ιδιο ολοι απο τον ιδιο κινεζο παιρνουν 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 2
Δημοσ.

Οι αριθμοί που έχει πάνω το καλώδιο αφορούν τα όρια λειτουργίας του. Γενικά όλα αυτά είναι ίδιου τύπου, δεν έχει καμία σημασία η μάρκα, ούτε πρόκειται να δημιουργήσει κάποιο θέμα.

Μου θυμίζει περιπτώσεις καλωδίων hdmi που κάποιοι έδιναν πάνω από 50 ευρώ για να έχουν την ίδια εικόνα με ένα καλώδιο των 3 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

η τελευταία εκδοση του Pro έχει λεπτό καλώδιο.

Δημοσ.

Ας όψεται ο γερμανος που μου χε σκατωσει τη παραγγελια και τελικα πηρα με ιστοριες αντι το CUH-7216B  που ειχα παραγγειλει το προηγουμενο . Anyway χτυπα ξυλο φαινεται χωρις coil whine και ρευματισμους ... Το χοντρο καλωδιο ειναι σουκο 16Α και καλυτερη ποιοτητα οπτικα απο του σωρου .  Λεπτα και χοντρα ο κατασκευαστης ειναι ο ιδιος viva china . Εχω στη σειρα ολα τα μοντελα slim και fat που εχουν βγει τωρα ps1-2-3-vita-4-4pro  .Οσο παει κοβουν κοστος απο παντου και απο τα καλωδια .

Δημοσ.
Στις 26/1/2020 στις 6:05 ΜΜ, Lumini είπε

1000 ευχαριστω, αρα η μαρκα που βαζουν στο ps4 pro ειναι η EAC.

Mου αρεσει που θες και μαρκα για ενα απλο διπολικο καλωδιο AC μιας ηλεκτρονικης συσκευης.

Ποσο πιο  απλα να το  πω;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...