killer76 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Σε ένα διαμέρισμα που νοικιάζω έχω μια 43" philips smart tv. Το παιδί που μένει εκεί δεν μπορούσε να δει netflix. πήγα και είδα οτι η τηλεόραση είχε χάσει την σύνδεση με το wifi. Πήγα να κάνω νέα σύνδεση και δεν σκανάρει. Γκούγκλαρα το πρόβλημα αλλά όλες οι απαντήσεις είναι οταν δεν συνδεεται. Εμένα δεν έχει πρόβλημα σύνδεσης, δεν βρίσκει δίκτυα. Με το που πατάω έυρεση, γυρνάει το κυκλάκι ένα δευτερόλεπτο και σταματάει. Έβγαλα την τηλεόραση από την πρίζα και την ξαναέβαλα, έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο και τι έκανε?
Doubt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Κάνε τα τυπικά, βγάλε την από την πρίζα μερικές ώρες, κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και βλέπεις. Αν δεν διορθωθεί και είναι εντός εγγύησης τη στέλνεις για επισκευή. Αν είναι εκτός εγγύησης και δε συμφέρει να φτιαχτεί ή δεν θέλεις να ασχοληθείς, μπορείς να κάνεις δουλειά με ασύρματο access point (αν υπάρχει θύρα ethernet εννοείται)
htaccess Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, killer76 είπε Καλησπέρα. Σε ένα διαμέρισμα που νοικιάζω έχω μια 43" philips smart tv. Το παιδί που μένει εκεί δεν μπορούσε να δει netflix. πήγα και είδα οτι η τηλεόραση είχε χάσει την σύνδεση με το wifi. Πήγα να κάνω νέα σύνδεση και δεν σκανάρει. Γκούγκλαρα το πρόβλημα αλλά όλες οι απαντήσεις είναι οταν δεν συνδεεται. Εμένα δεν έχει πρόβλημα σύνδεσης, δεν βρίσκει δίκτυα. Με το που πατάω έυρεση, γυρνάει το κυκλάκι ένα δευτερόλεπτο και σταματάει. Έβγαλα την τηλεόραση από την πρίζα και την ξαναέβαλα, έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο και τι έκανε? Καλημέρα, αποσύνδεσε και οποιαδήποτε συσκευή πιθανολογείς ότι μπορεί να κάνει παρεμβολές. Από το user manual > Microwave ovens, DECT phones or other Wi-Fi 802.11b/g/ndevices in your proximity might disturb the wireless network.
killer76 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Παρακολούθησα ενα σωρό βίντεο από εχθές και είδα οτι πολύ έλεγαν να βγει η μπρίζα για κάποιο διάστημα. Εγώ εχθές την είχα βγάλει για 3-4 δευτερόλεπτα και δεν έγινε κάτι. Σήμερα πήγα, την έβγαλα για 4-5 λεπτά και το πρόβλημα έφτιαξε. Παίζει ρόλο πόση ώρα θα είναι χωρίς ρεύμα? Αφού δεν κόβεται το ρεύμα ακαριαία??? 1
htaccess Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, killer76 είπε Καλησπέρα. Παρακολούθησα ενα σωρό βίντεο από εχθές και είδα οτι πολύ έλεγαν να βγει η μπρίζα για κάποιο διάστημα. Εγώ εχθές την είχα βγάλει για 3-4 δευτερόλεπτα και δεν έγινε κάτι. Σήμερα πήγα, την έβγαλα για 4-5 λεπτά και το πρόβλημα έφτιαξε. Παίζει ρόλο πόση ώρα θα είναι χωρίς ρεύμα? Αφού δεν κόβεται το ρεύμα ακαριαία??? Όχι, κρατάει εσωτερικά (πυκνωτές), γι` αυτό εκτός την αποσύνδεση, προτείνουμε και το πάτημα του διακόπτη για μερικά δευτερόλεπτα στις συσκευές. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα