dimitris74 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 thelo na antigrapso ena dvd me data, oxi tainies ekei den exo provlima. loipon exo parei kapoia backup apo to pc mou me diafora sosimata, ergasies klp, kai ta ekapsa se ena dvd+r taido yuden. dokimasa na to cano copy meso tou nero na to exo kai se ena deytero antitipo. den mporei me tipota. dokimasa on the fly, egrapse arketa pragmata alla sto telos evgale error kai stamatise. oti eixe grapsei mexri ekeini tin stigmi doyleve kanonika. dokimasa meta na to kano image kai na to grapso meta. pali provlima. read error kai stamataei. dokimasa meta ena paixnidi pou exo se ena dvd kai pali ta idia. read error kai stamataei. ti mporei na ftaiei? kamia idea? ta spec einai nec 1100 dvdrw teac 516 dvdr winxp sp1 via kt333 chipset stin mobo. nero 6.3.1.6 skliros wd 120gb jb 8mb cashe ta dvd einai sto idio ide alla otan grafo se image paei se diaforetiko ide opote den to vlepo gia provlima kalodion sto pc exo egatastisei kai clonecd kai clone dvd, dvd decrypter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.