Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας δοκιμάσει άπειρα πράγματα χωρίς αποτέλεσμα, αποφάσισα να επιστρέψω το pc στο κατάστημα για έλεγχο. Το γεγονός ότι άρχισε τα κολλήματα και αμέσως μετά από φορμάτ, με καθαρό σύστημα, ίσως υποδηλώνει πρόβλημα στο hardware. Με αγχώνει λίγο το ότι το κάνει όποτε να'ναι, ίσως ισχυριστούν ότι δεν βρίσκουν βλάβη...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, TR-909 είπε

Δοκίμασε το LatencyMon και προσπάθησε να δεις αν στην κάνει κάποιος driver .

Το δοκίμασα και μου βγάζει πρόβλημα στα εξής αρχεία: Wdf01000.sys, nvlddmkm.sys και dxgkrnl.sys

Δημοσ.

Ουπς μόλις είδα ότι το είχες αναφέρει στο OP - αν έχεις όρεξη να το ψάξεις περισσότερο δες εδώ (αν δεν το έχεις δει ήδη). Υποψιάζομαι τον USB driver σε συνδυασμό με το traktor (Wdf01000) - το stuttering στο ποντίκι που είδες "πριν βάλεις drivers του traktor" ίσως να ήταν συμπτωματικό.

Είμαι με ένα firewire DAC και δες εδώ τι ξύλο τρώει ο επεξεργαστής από τον driver του firewire (σε 5 λεπτά).

Ακραίο troubleshooting step στήσε windows 7 (αν δεν έχεις ήδη βαρεθεί 🙂) τρέξε ξανά LatencyMon και δες DPCs.

LM.JPG

Δημοσ.

Βασικά σήμερα πήρα πίσω το μηχάνημα, ύστερα από μία εβδομάδα στο σέρβις. Ισχυρίζονται ότι ήταν προβληματικοί οι οδηγοί του PCI Encryption/Decryption Controller (ελεγκτής κρυπτογράφησης/αποκρυπτογράφησης) και έκαναν format, εγκαθιστώντας άλλους drivers. Στο ερώτημα "γιατί τόσο καιρό δεν είχα πρόβλημα και χωρίς να γίνει καμία αναβάθμιση στα Windows (είχα κλείσει το update) ξαφνικά παρουσιάστηκε κάτι τέτοιο;" δεν είχαν απάντηση. Δε με πειράζει, αρκεί να λύθηκε όντως το πρόβλημα, θα φανεί τις επόμενες μέρες...

2 ώρες πριν, TR-909 είπε

Ακραίο troubleshooting step στήσε windows 7 (αν δεν έχεις ήδη βαρεθεί 🙂) τρέξε ξανά LatencyMon και δες DPCs.

Έχω την εντύπωση ότι οι νέοι Ryzen δεν υποστηρίζουν Win7. Δοκίμασα να περάσω παλιά Win10 (1703) και έφαγα άκυρο από την nvidia, μου έλεγε δεν υπάρχουν οδηγοί για την 2070 Super!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...