Χρήστος Χρυσοστ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Γεια σας εδώ και 2 χρόνια έχουν τοποθέτηση αυτό το καφαο 100 μέτρα από το σπίτι μου ξέρει κανείς γιατί είναι ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Για να έχεις 50,100 η 200 ταχύτητα ακριβώς στο σπίτι σου και γτ εκεί συνδέονται οι γραμμές απο πολλές γειτονίες μαζί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος Χρυσοστ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Ειναι για vdsl δηλαδη αυτο το καφαο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Χρήστος Χρυσοστ είπε Ειναι για vdsl δηλαδη αυτο το καφαο ? Οσα καφαο βλεπεις πλεον υποστηριζουν vdsl (για τα καινουργια παντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος Χρυσοστ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δεν έχω δει όμως να σκάβουν στο δρόμο για οπτικές ίνες απλός τοποθέτησαν αυτό το καφαο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandata Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, Χρήστος Χρυσοστ είπε Δεν έχω δει όμως να σκάβουν στο δρόμο για οπτικές ίνες απλός τοποθέτησαν αυτό το καφαο Δεν θα δεις να σκάβουν το δρόμο ΜΕΤΑ την τοποθέτηση. Αν ειναι για fttc το μονο σκαψιμο που γινεται ειναι μεχρι την καμπινα σε ενα λουκι 10 -20 ποντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος Χρυσοστ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι όμως δεν έχουν σκάψει ούτε μέχρι το καφαο. Πως γίνεται αυτό ; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από Χρήστος Χρυσοστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια γραμμή το πολύ 5 εκατοστών πάει μέχρι ένα φρεάτιο μπροστα απο το καφαο Μπές εδω και δες αν το έχουν μέσα περασμένο Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από bill2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος Χρυσοστ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, bill2015 είπε Μια γραμμή το πολύ 5 εκατοστών πάει μέχρι ένα φρεάτιο μπροστα απο το καφαο Μπές εδω και δες αν το έχουν μέσα περασμένο Δεν υπαρχει στο χαρτη δυστηχως.Λοιπον για να σας δωσω να καταλαβεται βρισκομαι σε μια απομακρυσμενη περιοχη στην Ηπειρο και δεν υπηρχε μεχρι προτεινως ουτε γραμμη adsl αλλα εχω κανονικα σταθερο μεσω κολονων στο σπιτι μου ετσι εβαλα το 2013 δορυφορικο ιντερνετ forthnet και η ταχυτητες ηταν χαλια μιλαμε για 1mbps. Ετσι το 2016 ηρθαν και τοποθετησαν αυτο το κουτι 100 μετρα απο το σπιτι μου το ενεργοποιησαν μετα απο λιγους μηνες. Ετσι πηγα στην cosmote και μου ειπαν οτι υπαρχει διαθεσημοτητα vdsl αλλα μετα απο λιγο καιρο με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ουτε καν adsl. Πριν λιγες μερες με πηραν και μου ειπαν οτι υπαρχει διαθεσημοτητα adsl και μου ειπαν καποια πακετα με σταθερο και ιντερνετ 24 mbps. Καποιος να με βοηθησει γιατι εχω μπερδευτει . Να ξεκαθαρισω οτι στην περιοχη μου υπαρχουν μονο κολωνες με καλωδια χαλκου και το καφαο απεχει απο το αστικο κεντρο περιπου 5 χιλιομετρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 2 hours ago, Χρήστος Χρυσοστ said: Δεν υπαρχει στο χαρτη δυστηχως.Λοιπον για να σας δωσω να καταλαβεται βρισκομαι σε μια απομακρυσμενη περιοχη στην Ηπειρο και δεν υπηρχε μεχρι προτεινως ουτε γραμμη adsl αλλα εχω κανονικα σταθερο μεσω κολονων στο σπιτι μου ετσι εβαλα το 2013 δορυφορικο ιντερνετ forthnet και η ταχυτητες ηταν χαλια μιλαμε για 1mbps. Ετσι το 2016 ηρθαν και τοποθετησαν αυτο το κουτι 100 μετρα απο το σπιτι μου το ενεργοποιησαν μετα απο λιγους μηνες. Ετσι πηγα στην cosmote και μου ειπαν οτι υπαρχει διαθεσημοτητα vdsl αλλα μετα απο λιγο καιρο με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ουτε καν adsl. Πριν λιγες μερες με πηραν και μου ειπαν οτι υπαρχει διαθεσημοτητα adsl και μου ειπαν καποια πακετα με σταθερο και ιντερνετ 24 mbps. Καποιος να με βοηθησει γιατι εχω μπερδευτει . Να ξεκαθαρισω οτι στην περιοχη μου υπαρχουν μονο κολωνες με καλωδια χαλκου και το καφαο απεχει απο το αστικο κεντρο περιπου 5 χιλιομετρα το δορυφορικο της forthnet δεν ειναι 1mbps.β.μπορει mini dslam .η δινουν adsl απο το αστικο κεντρο που ειναι 5km μακρια ή δινουν απο το kv.οτι δεν ιδες σκαψιμο για οπτικη ινα δεν σημαινει οτι μπορει να μην υπηρχε για αλλο λογο απο παλια σε καθε περιπτωση δεν χανεις να ζητησεις ιντερνετ και να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος Χρυσοστ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, poulinos είπε το δορυφορικο της forthnet δεν ειναι 1mbps.β.μπορει mini dslam .η δινουν adsl απο το αστικο κεντρο που ειναι 5km μακρια ή δινουν απο το kv.οτι δεν ιδες σκαψιμο για οπτικη ινα δεν σημαινει οτι μπορει να μην υπηρχε για αλλο λογο απο παλια σε καθε περιπτωση δεν χανεις να ζητησεις ιντερνετ και να δεις. Πηρα τηλεφωνο και εκανα αιτηση για ιντερνετ 24 mbps και μου ειπαν θα μου στειλουν ρουτερ να το συνδεσω για να δω αν θα δουλευει το ιντερνετ και αν δεν δουλευει μου ειπαν να το στειλω πισω . Πως μπορω να ξερω αν το ιντερνετ θα το δινουν απο το καφαο ειτε απο το αστικο κεντρο ? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Χρήστος Χρυσοστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Στις 27/1/2020 στις 10:41 ΠΜ, Χρήστος Χρυσοστ είπε Πηρα τηλεφωνο και εκανα αιτηση για ιντερνετ 24 mbps και μου ειπαν θα μου στειλουν ρουτερ να το συνδεσω για να δω αν θα δουλευει το ιντερνετ και αν δεν δουλευει μου ειπαν να το στειλω πισω . Πως μπορω να ξερω αν το ιντερνετ θα το δινουν απο το καφαο ειτε απο το αστικο κεντρο ? Από την στιγμή που σου στέλνουν router για να δοκιμάσεις ΑΝ δουλεύει το Internet πιθανότατα θα πάρεις adsl από το Αστικό Κέντρο. Λογικά αν έπαιρνες από το Καφάο ( mini dslam) δεν θα υπήρχε πρόβλημα με το Internet. Μάλιστα αφού η καμπίνα είναι 100 μέτρα από το σπίτι σου η ταχύτητα θα τερμάτιζε. Αν λοιπόν βάλεις το router πάνω και δεις ταχύτητες 1, 2, 3 Mbps τότε παίρνεις από Α/Κ. Αν δεις ταχύτητες γύρω στο 20 Mbps ή και παραπάνω παίρνεις από την καμπίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bblaw20 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μενω σε χωριο και οταν σκαβανε για την νεα καμπινα, σκαψανε μεχρι ενα φρεατιο κοντα σε κατι κολονες της ΔΕΗ οuτε 100 μετρα απο την καμπινα και λεω εγω "γιατι σκαψανε τοσο μικρη αποσταση?". Εντωμεταξυ η καμπινα ειναι κομπλε, πιανω φουλ 50αρι και αμα θελω βαζω και 100αρι ανετα. Υποθετω πως για να γλυτωσουν σκαψιμο 5 χιμιομετρα μεχρι το Α/Κ φυσυξανε την οπτικη μαζι με τα καλωδια της ΔΕΗ. Μπορει να κανουν το ιδιο οπου μπορουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος Χρυσοστ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μπορεί μου έστειλαν το ρουτερ σήμερα το σύνδεσα και τώρα περιμένω να το ενεργοποιήσουν. Μου είπαν ότι αυτό θα πάρει 1 έως 12 εργάσιμες μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bblaw20 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, Χρήστος Χρυσοστ είπε Μπορεί μου έστειλαν το ρουτερ σήμερα το σύνδεσα και τώρα περιμένω να το ενεργοποιήσουν. Μου είπαν ότι αυτό θα πάρει 1 έως 12 εργάσιμες μέρες Συχρονιζει καθολου? Το DSL λαμπακι ειναι αναμενο? Αμα ειναι μπορεις να δεις μεχρι ποσο πιανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα