Προς το περιεχόμενο

Μαυρη οθονη μετα απο την εκκινηση

Alex-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε μηχανημα με 7, μετα το "εκκινηση των windows", ακουω τον κλασσικο ηχο που εχουν τα 7 οταν μπαινει στην επιφανεια, αλλα εχω μαυρη οθονη.

Σε safe mode μπαινει κανονικοτατα.

Βγαζω τον driver της γραφικων με ddu, τιποτα.

Κανω chkdsk, βρισκει κατι αρχεια, τα διορθωνει, τιποτα.

Κανω sfc /scannow, δεν βρισκει κανενα προβλημα.

Βαζω adwcleaner και μετα το eset online scanner, βρισκουν κατι σαβουρες, τιποτα

Τσεκαρω τον σκληρο με hd sentinel, πεντακαθαρος.

Διαγραφω κατι αχρηστα προγραμματα απο την εκκινηση στο msconfig, τα ιδια.

Ακουω γνωμες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ρωτούσα μήπως έχεις δεύτερη οθόνη συνδεμένη αλλά είπες ότι στο κάνει και όταν αφαιρείς τους drivers της vga.

Αν η καυτά γραφικών σου έχει δύο εξόδους δοκίμασε και στην άλλη έξοδο. Επίσης αν έχεις desktop και η μητρική έχει vga δοκίμασε να αφαιρέσεις την κάρτα γραφικών (αν είναι pcie).

Κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κατεβάσεις ένα Linux live π. χ. Linux Mint, να το βάλεις σε usb ή να το κάψεις σε dvd και να μπουταρεις με αυτό. Έτσι θα δεις αν έχει πρόβλημα κάποια συσκευή ή όχι.

Ακόμα, αν μπορείς να δοκιμάσεις άλλο μονιτορ καντο.

24 λεπτά πριν, micos000 είπε

Θα ρωτούσα μήπως έχεις δεύτερη οθόνη συνδεμένη αλλά είπες ότι στο κάνει και όταν αφαιρείς τους drivers της vga.

Αν η καυτά γραφικών σου έχει δύο εξόδους δοκίμασε και στην άλλη έξοδο. Επίσης αν έχεις desktop και η μητρική έχει vga δοκίμασε να αφαιρέσεις την κάρτα γραφικών (αν είναι pcie).

Κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κατεβάσεις ένα Linux live π. χ. Linux Mint, να το βάλεις σε usb ή να το κάψεις σε dvd και να μπουταρεις με αυτό. Έτσι θα δεις αν έχει πρόβλημα κάποια συσκευή ή όχι.

Ακόμα, αν μπορείς να δοκιμάσεις άλλο μονιτορ καντο.

mic το θεμα ειναι οτι σε safe mode μπαινει κανονικα. Ειναι refurbished dell, εχει onboard καρτα. Μια εξοδο εχει vga. Η οθονη λειτουργει κανονικα, κοβω τον .... μου οτι δεν ειναι αυτη το προβλημα. Εχω δοκιμασει τοσα πισι σε αυτην.

Σε safe mode έχει χαμηλότερη ανάλυση, συνεπώς μπορεί για κάποιο λόγο (βλάβης) να μην συγχρονίσει σε μεγαλύτερη ανάλυση η οθόνη.

Και εγώ είμαι της άποψης να δοκιμάσεις μία άλλη οθόνη ή και ένα άλλο vga καλώδιο.

Όπως είπε και ο φίλος. Πάντως δεν είναι υποχρεωτικό να είναι πρόβλημα της οθόνης. Μπορεί το pc να ανεβάζει κάποια ανάλυση και συχνότητα που δεν υποστηρίζεται από την οθόνη και γι αυτό δε δείχνει εικόνα.

15 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μπορεί το pc να ανεβάζει κάποια ανάλυση και συχνότητα που δεν υποστηρίζεται από την οθόνη και γι αυτό δε δείχνει εικόνα.

Σωστή επισήμανση. ;)

Καλησπερες. Λοιπον. Ειστε αλανια. Το συνδεσα σε αλλη οθονη και αναψε, ΑΛΛΑ.....μου βγαζει το συγκεκριμενο μηνυμα

Aποτι καταλαβα, η γραφικων δε μπορει να εντοπισει την native αναλυση της εκαστοτε οθονης. Επισης περασα παλι τον driver απο την dell.

spacer.png

2 ώρες πριν, micos000 είπε

Έστρωσε τώρα; Δηλαδή μπόρεσες να βάλεις την native ανάλυση κανονικά;

Εβαλα την προηγουμενη οθονη αφου το ειχα ρυθμισει στο 768 και ανοιξε κανονικα.

Δε μου εχει ξανατυχει και ειδα ειναι αρκετοι με κατι τετοια κουλα θεματα με dell optiplex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...