emperor4her Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Στις 25/1/2020 στις 12:52 ΜΜ, k_w_t είπε Εαν δηλωσεις κλοπη θα πρεπει να κανεις καταθεση για το συμβαν,πρεπει να πας δικαιολογητικα και μαρτυρα.. Εαν κανεις αλλαγη λόγω παλαιοτητας στο ιδιο τμημα που την εβγαλες πας μονο φωτογραφιες και παραβολο 9€. https://xristika.gr/dikaiologitika-taftotita-2018-allagi-ekdosi/ 9 ευρω? 20 λεπτα μου ζητησαν στο Α.Τ. πατρων.. και σε 10 λεπτα την πηρα και ετοιμος
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, giopap87 είπε Ενημερωτικά μόνο αν είναι ληγμενη η ταυτότητα δεν σε αφήνουν ούτε ανανέωση διαβατηρίου να κάνεις. Το έπαθα πριν λίγους μήνες. Η αλήθεια είναι δεν το γνώριζα, όχι γιατί δεν μου φαίνεται λογικό, αλλά γιατί υπάρχει κόσμος με ταυτότητες 30+ ετών και ενώ πηγαίνουν σε δημόσια υπηρεσία, ή ακόμα και αστυνομικό τμήμα, δεν τους λέει κανείς τίποτα. Αν και εκεί θα ήθελε σε περίπτωση ληγμένης η μη επικαιρόμενης ταυτότητας ένα πρόστιμο της τάξης των 50-100€
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Θα παει Κωνσταντινοπολη η γυναικα μου σε λιγες μεερς και θα παμε να αλλαξουμε ταυτοτητες που εχουε απο το 1987 που παντρευτηκαμε . Η δικη μου ειναι φθαρενη αλλα ολο το ανεβαλα επειδη ...καποτε θα τις αλλαξουν αλλα δεν παει αλλο. Για μαρυτρα που λεει κανει ο ενας μας για τον αλλον ?
SB_1957 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Θα παει Κωνσταντινοπολη η γυναικα μου σε λιγες μεερς και θα παμε να αλλαξουμε ταυτοτητες που εχουε απο το 1987 που παντρευτηκαμε . Η δικη μου ειναι φθαρενη αλλα ολο το ανεβαλα επειδη ...καποτε θα τις αλλαξουν αλλα δεν παει αλλο. Για μαρυτρα που λεει κανει ο ενας μας για τον αλλον ? Μάρτυρας χρειάζεται όταν την έχεις χάσει ή όταν βγάζεις για πρώτη φορά! Στην Τουρκία θα πάτε με την ταυτότητα, χωρίς διαβατήριο; Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2020 από SB_1957
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, SB_1957 είπε Μάρτυρας χρειάζεται όταν την έχεις χάσει ή όταν βγάζεις για πρώτη φορά! Στην Τουρκία θα πάτε με την ταυτότητα, χωρίς διαβατήριο; Ναι δεν χρειαζεται διαβατηριο .Ειχαν ξαναπαει οι κορες μου πριν 5-6 μηνες μονο με τατοτητα αλλα στα λατινικα . Τωρα μαζι θα ειναι και η γυναικα μου που εχει απο τις παλιες και θελει αλλαγη . Για αντικαατσταση δεν θελει μαρτυρα ? Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2020 από Γιάννης Platano
SB_1957 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι δεν χρειαζεται διαβατηριο .Ειχαν ξαναπαει οι κορες μου πριν 5-6 μηνες μονο με τατοτητα αλλα στα λατινικα . Τωρα μαζι θα ειναι και η γυναικα μου που εχει απο τις παλιες και θελει αλλαγη . Για αντικαατσταση δεν θελει μαρτυρα ? Δεν θέλει μάρτυρα. Αλλά και όταν θέλει μπορεί να είναι και συγγενής, αρκεί η ταυτότητα του μάρτυρα να μην είναι πάνω από 15 χρόνια!
theoritikos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Θέλω και εγώ να αλλάξω την ταυτότητα μου καθώς έχει φθαρεί. Με την ΔΟΥ τι γίνεται? Κάπου διάβασα πως πλέον η αλλαγή γίνεται αυτόματα. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος που άλλαξε πρόσφατα ταυτότητα?
Stergios74 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Στις 25/1/2020 στις 12:46 ΜΜ, eidikos33 είπε Καλημέρα σε όλους,τον Μαρτιο εχω κανονισει να παω ταξιδι και η ταυτοτητα μου ειναι χειρογραφη με λατινικους και εκδοθηκε τον Αυγουστο του 2005 και διαβαζω οτι η αστυνομικη ταυτοτητα ισχυει για 15ετια.θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα στο ταξιδι λετε? Αν την αντικαταστησω να αναφερω οτι ειναι κλοπη? ποσο καιρο θελει για να εκδοθει η καινουργια και σε τι υπηρεσιες πρεπει να μεταβω μετα? Εφορια τραπεζες ικα και κεπ? Να ταξιδευψω με αυτη που εχω η να βγαλω καινουργια? Τελικά θα πας Ιταλία; ταυτότητα έβγαλες; δεν πιστεύω να έδωσες άδικα 9€; 😁
eidikos33 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, Stergios74 είπε Τελικά θα πας Ιταλία; ταυτότητα έβγαλες; δεν πιστεύω να έδωσες άδικα 9€; 😁 θα παω κανονικα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 https://www.insomnia.gr/forums/topic/704024-απώλεια-ταυτότητας-και-δημόσιες-υπηρεσίες/?do=findComment&comment=57750284
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα