eidikos33 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, karaLRS είπε Μπορει να πηγαίνει Ρώμη με 15€. Γιατί να δώσει 9€ για νέα ταυτότητα;; 🙄 Aν μπορω να τα γλυτωσω γιατι πρεπει να τα πληρωσω? φταιω εγω που ειναι οι Ελληνικες ταυτοτητες αντιμετωπιζονται σαν μπακαλοχαρτο?
karaLRS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, eidikos33 είπε Aν μπορω να τα γλυτωσω γιατι πρεπει να τα πληρωσω? φταιω εγω που ειναι οι Ελληνικες ταυτοτητες αντιμετωπιζονται σαν μπακαλοχαρτο? Γιατί το ψέμα σου το πληρώνω εγώ και κάθε φορολογούμενος ίσως; 7 1
Vangelis_D9 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή πρόσφατα με έκλεψαν μέσα στο τρόλεϊ, στο αστυνομικό τμήμα μου είπαν να δηλώσω απώλεια γιατί σαν κλοπή δεν έχει νόημα καθώς θα πρέπει να ανοίξει καταγγελία με ουσιαστικά ανύπαρκτα στοιχεία και θα επιβαρυνθώ άσκοπα. Ούτως ή άλλως πληρώνεις φωτογραφίες και παράβολο για καινούρια, δεν έχει κανένα νόημα να πεις ψέματα. Είτε φθορά είτε απώλεια το ένα και το αυτό ίδια διαδικασία για έκδοση θα κάνεις. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από Vangelis_D9
k_w_t Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Aν μπορω να τα γλυτωσω γιατι πρεπει να τα πληρωσω? φταιω εγω που ειναι οι Ελληνικες ταυτοτητες αντιμετωπιζονται σαν μπακαλοχαρτο? Γιατι θα πρεπει να κινηθουν αλλες διαδικασιες σε περιπτωση κλοπης. Να απασχολησεις ενα δημοσιο υπαλληλο για να σου παρει καταθεση και να το γραψει στο δελτιο συμβαντων. Να ενημερωθει η εισαγγελια.,να γινει αναζητηση απο τον δημο το πιστοποιητικο γεννησεως (και εκει υπαλληλος). Να κουβαλησεις και καποιον για μαρτυρα κτλ. Ολα αυτα για να γλυτωσεις εσυ 9€ ???? 4 1
Vangelis_D9 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μα ούτως ή άλλως 9 + παράβολο (νομίζω 50 λεπτά) θα τα πληρώσει σε κάθε περίπτωση. Δεν την καταλαβαίνω αυτή την εμμονή περί κλοπής. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από Vangelis_D9 2
k_w_t Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Vangelis_D9 είπε Μα ούτως ή άλλως 9 + παράβολο (νομίζω 50 λεπτά) θα τα πληρώσει σε κάθε περίπτωση. Δεν την καταλαβαίνω αυτή την εμμονή. Σε περιπτωση κλοπης δεν το πληρωνεις....
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Aν μπορω να τα γλυτωσω γιατι πρεπει να τα πληρωσω? φταιω εγω που ειναι οι Ελληνικες ταυτοτητες αντιμετωπιζονται σαν μπακαλοχαρτο? Αυτό δεν το λες οικονομία,καβούρια το λες. 5
Vangelis_D9 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Σε περιπτωση κλοπης δεν το πληρωνεις.... Αν είναι έτσι τότε ας πάει να κάνει καταγγελία και μήνυση να δει πόσο θα του βγει στο τέλος ο λογαριασμός.
mclein² Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 εχω ληγμενη, ελαφρως σκισμενη & τσαλακωμενη ταυτοτητα και οπουδηποτε απο & προς ιταλια δεν την εχει κοιταξει κανεις στα σοβαρα. το διαβατηριο καλο ειναι καποια στιγμη να το βγαλει οποιοσδηποτε ταξιδευει πανω απο 2 φορες το χρονο εξωτερικο μιας κ ειναι το μονο σοβαρο εγγραφο. 3
k_w_t Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Vangelis_D9 είπε Αν είναι έτσι τότε ας πάει να κάνει καταγγελία και μήνυση να δει πόσο θα του βγει στο τέλος ο λογαριασμός. Δωρεαν ειναι απλα και θα καθυστερησει την διαδικασια και θα ταλαιπωρει τους αστυομικους... Αντιθετα εαν η παλια ταυτοτητα ειναι σε καλη κατασταση και δεν εχουν αλλαξει πολυ τα χαρακτηριστικα απο την φωτογραφια την αλλαζει σε 5' στο ιδιο τμημα που την εβγαλε..
Vangelis_D9 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, k_w_t είπε Δωρεαν ειναι απλα και θα καθυστερησει την διαδικασια και θα ταλαιπωρει τους αστυομικους... Αντιθετα εαν η παλια ταυτοτητα ειναι σε καλη κατασταση και δεν εχουν αλλαξει πολυ τα χαρακτηριστικα απο την φωτογραφια την αλλαζει σε 5' στο ιδιο τμημα που την εβγαλε.. ΚΙ όχι μόνο αλλά οι αστυνομικοί στα τμήματα ταυτοτήτων σίγουρα δεν είναι και τίποτε άσχετοι και γρήγορα καταλαβαίνουν πότε λέει κάποιος ψέματα για το ενδεχόμενο να εκδόσουν "πλαστή" ταυτότητα. Αν ο φίλος επιμείνει να πάει να πει ψέματα, καλή του τύχη. 1
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 27 minutes ago, eidikos33 said: Σε ποιες περιπτωσεις δεν πληρωνεις παραβολο? γιατι υπαρχει πιθανοτητα να βγαλω καινουργια και να ειναι παλι χειρογραφη? σε κλοπη δεν πληρωνεις.σε αλλαγη λογω φθορας πληρωνεις .χειρογραφη χλωμο αλλα το ρωτας.το παραβολο ειναι 8 9 ευρω.αν ηταν ολοι θα λεγαν κλοπη για να μην πληρωσουν. 2
k_w_t Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε ΚΙ όχι μόνο αλλά οι αστυνομικοί στα τμήματα ταυτοτήτων σίγουρα δεν είναι και τίποτε άσχετοι και γρήγορα καταλαβαίνουν πότε λέει κάποιος ψέματα για το ενδεχόμενο να εκδόσουν "πλαστή" ταυτότητα. Αν ο φίλος επιμείνει να πάει να πει ψέματα, καλή του τύχη. Ααα και κατι ακομα εαν δηλωσεις απωλεια ή κλοπη γινεται εξακριβωση.... Τι σημαινει αυτο ? Μπορει να εχει καμια απληρωτη κληση που στο δικαστηριο εγινε πχ 10 μερες φυλάκιση πριν 10 χρονια και να μην το ξερεις καν. Σε τσιμπανε και σε κρατανε μεσα μεχρι να το τακτοποιησεις.. Το επαθε γνωστος και ετρεχε η μανα του στην Ευελπιδων να πληρωσει 1300€ Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από k_w_t
eidikos33 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ααα και κατι ακομα εαν δηλωσεις απωλεια ή κλοπη γινεται εξακριβωση.... Τι σημαινει αυτο ? Μπορει να εχει καμια απληρωτη κληση που στο δικαστηριο εγινε πχ 10 μερες φυλάκιση πριν 10 χρονια και να μην το ξερεις καν. Σε τσιμπανε και σε κρατανε μεσα μεχρι να το τακτοποιησεις.. Το επαθε γνωστος και ετρεχε η μανα του στην Ευελπιδων να πληρωσει 1300€ Δεν χρωσταω πουθενα! Απο την αλλη η ταυτοτητα που εχω τωρα λογικα δεν εχει ληξει αφου δεν εχει κλεισει 15 χρονια για να ειναι ληγμενη και επισης αν και χειρογραφη εχει κανονικα λατινικους χαρακτηρες.
Vangelis_D9 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ααα και κατι ακομα εαν δηλωσεις απωλεια ή κλοπη γινεται εξακριβωση.... Τι σημαινει αυτο ? Μπορει να εχει καμια απληρωτη κληση που στο δικαστηριο εγινε πχ 10 μερες φυλάκιση πριν 10 χρονια και να μην το ξερεις καν. Σε τσιμπανε και σε κρατανε μεσα μεχρι να το τακτοποιησεις.. Το επαθε γνωστος και ετρεχε η μανα του στην Ευελπιδων να πληρωσει 1300€ Στην απώλεια δεν γίνεται εξακρίβωση, έτσι έβγαλα τη δική μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα