dimitris_patrx8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα!!! Εδώ και αρκετό καιρό το desktop ανοίγει αν θέλει όποτε θέλει (εφόσον πατάω το power) και για όση ώρα θέλει. Σβήνει από τα Windows σβήνει αν είμαι σε safe Mode σβήνει ακόμα και αν είμαι στο bios. Αρχικά σκέφτηκα το φορματ. Έπειτα εφόσον σβήνει και από bios 🤔 έχει ιδέα κανένας τι μπορεί να φταίει???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
dpolal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Κατά 90% είναι το τροφοδοτικό. Ειδικά αν πατάς να ανάψει και δεν ανταποκρίνεται.
dimitris_patrx8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Το έχω αλλάξει στο παρελθόν! Το σκέφτηκα ή τροφοδοτικό ή μητρική δεν πάει αλλού το μυαλό μου.
micos000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, dimitris_patrx8 είπε Έπειτα εφόσον σβήνει και από bios 🤔 έχει ιδέα κανένας τι μπορεί να φταίει???? Από θερμοκρασίες πως πας; Στο bios μπορείς να δεις συνήθως την θερμοκρασία του επεξεργαστή. Αλλιώς είναι όπως είπατε και οι δύο, τροφοδοτικό ή μητρική.
dimitris_patrx8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, micos000 είπε Από θερμοκρασίες πως πας; Στο bios μπορείς να δεις συνήθως την θερμοκρασία του επεξεργαστή. Αλλιώς είναι όπως είπατε και οι δύο, τροφοδοτικό ή μητρική. Μία χαρά (καθαρές ψύκτρες και ανεμιστήρας) χωρίς overclocking. Και μητρική είχα αλλάξει στο παρελθόν. Θα φάει πέταμα το μηχάνημα αλλά πριν το πετάξω πως θα καταλάβω αν είναι μητρική ή τροφοδοτικό? Μόνο με δοκιμή?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με αφαιρετική μέθοδο, απογυμνώνεις όσο γίνεται το σύστημα, να μείνει μόνο με τα βασικά, για να εντοπίσεις το πρόβλημα. Και στη συνέχεια προσθετεις και ελεγχεις ενα/ενα τα επιπλέον εξαρτήματα, με την ανταπόκριση που θα έχουν στη σταθερότητα του συστήματος. Κράτα σημειώσεις κατά τη διαδικασία. Επίσης υπάρχει μια ρύθμιση που ξετικαρεις στα windows, στις ιδιότητες συστήματος --> επανεκκίνηση και ανάκτηση ---> βλάβη συστήματος --->αυτόματη επανεκκίνηση, ώστε να βγάλει διαγνωστική blue screen crash report και να έχεις τη δυνατότητα να καταγράψεις το σφάλμα ID. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
dimitris_patrx8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, unameit είπε Με αφαιρετική μέθοδο, απογυμνώνεις όσο γίνεται το σύστημα, να μείνει μόνο με τα βασικά, για να εντοπίσεις το πρόβλημα. Και στη συνέχεια προσθετεις και ελεγχεις ενα/ενα τα επιπλέον εξαρτήματα, με την ανταπόκριση που θα έχουν στη σταθερότητα του συστήματος. Κράτα σημειώσεις κατά τη διαδικασία. Επίσης υπάρχει μια ρύθμιση που ξετικαρεις στα windows, στις ιδιότητες συστήματος --> επανεκκίνηση και ανάκτηση ---> βλάβη συστήματος --->αυτόματη επανεκκίνηση, ώστε να βγάλει διαγνωστική blue screen crash report και να έχεις τη δυνατότητα να καταγράψεις το σφάλμα ID. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την λεπτομερείς ανάλυση!!! Θα το δοκιμάσω!!!!!
hp8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 στη δική μου περίπτωση με συνεχείς επανεκκίνησεις άλλα έφτανα στην επιφάνεια εργασίας ανοιγα και browser (αλλά μέχρι εκεί ) είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικων 1
Mene Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Και ένα περίεργο που είχα δει σε ένα video, είχε χαλασμένο κουμπί reset και πατιόταν μόνο του. Δοκίμασε να βγάλεις και αυτά τα καλώδια για να δεις μην τυχόν.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα