dareios21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Στις 25/1/2020 στις 11:45 ΠΜ, Retromaniac είπε Πολύ περισσότερα πρέπει να πληρώσει για να πάει σε λινουξ. Το upgrade σε windows 10 είναι δωρεάν. Για να πάει σε λινουξ θα πρέπει να μάθει όλο το προσωπικό να χρησιμοποιεί λινουξ. Έπειτα όλο το λογισμικό θα πρέπει να γραφτεί να παίζει σε λινουξ και τέλος θα πληρώνουν σίγουρα για υποστήριξη σε λινουξ. 887000 δεν είναι τίποτα.... Ψίχουλα... Ούτε οι μισθοί για ένα χρόνο για 10 υπαλλήλους. Ξέρεις πόσα θα ήθελε να πάει σε λινουξ; Και μην ξεχνάς ότι το upgrade σε windows 10 είναι δωρεαν από τότε που βγήκαν μέχρι και τώρα. To upgrade δεν είναι δωρεάν αγαπητέ άσχετα εαν το επιτρέπουν οι activation server μέχρι και σήμερα. Να σε ενημερώσω γιατί μπορεί να μην το ξέρεις ότι σε εταιρικό περιβάλλον τουλάχιστον, σε ενδεχόμενο έλεγχο, θα πρέπει να παρουσιάσεις τιμολόγιο αγοράς w10 ή υπολογιστή με w10 preinstalled γιατί διαφορετικά είσαι παράνομος γιατί το επίσημο free upgrade πρόγραμμα της MS έληξε το Σεπτέμβριο του 2016 όπως αναφέρεται στο site τους επισήμως. Το παραθυράκι που γράφει ο αθρογράφος και κάτι site στο ίντερνετ που ξύπνησαν τώρα είναι για τα σπίτια όπου και δεν ενδιαφέρει την microsoft. Αυτά που σου λέω τα έχω σε επίσημη απάντηση από την Microsoft. (όχι από microsoft hellas). Στις 25/1/2020 στις 2:33 ΜΜ, gokuthelegend είπε Επειδή πολλοί μπερδεύονται. Η δωρεάν αναβάθμιση σε windows 10 αφορά μόνο οικιακούς πελάτες. Εταιρίες και επιχειρήσεις δεν είναι καλυμμένοι σε περίπτωση ελέγχου, από όσο ξέρω τουλάχιστον. Αν κάνω κάποιο λάθος τότε ας με διορθώσει κάποιος. Επίσης δεν είναι καλυμμένοι ούτε με αγορές κλειδιών των 10 ευρώ μιας και θα πρέπει να χτυπηθεί τιμολόγιο για να υπάρχει ως αποδεικτικό αγοράς (κάτι που σίγουρα δεν θα το κάνει ο πωλητής που δίνει τα κλειδιά). Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες Στις 25/1/2020 στις 3:20 ΜΜ, gokuthelegend είπε Δηλαδή εγώ έχω επιχείρηση και υπολογιστές με Windows 7 Pro. Τα έχω αγοράσει κανονικότατα και έχω και τα κατάλληλα τιμολόγια για να το αποδείξω. Αναβαθμίζω σε Windows 10 χρησιμοποιώντας τα κλειδιά των 7, είμαι καλυμμένος έτσι; Αν έχω Windows 7 Enterprise; Όχι φίλε δεν είσαι καλυμμένος. Θα πρέπει να παρουσιάσεις τιμολόγια αγοράς w10 η υπολογιστές αγορασμένους με προεγκατεστημένα 10. Η δωρεάν αναβάθμιση έχει λήξει επισήμως από την MS το 2016. Αυτή είναι η επίσημη απάντηση σε ερώτημα στην Microsoft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, dareios21 είπε To upgrade δεν είναι δωρεάν αγαπητέ άσχετα εαν το επιτρέπουν οι activation server μέχρι και σήμερα. Να σε ενημερώσω γιατί μπορεί να μην το ξέρεις ότι σε εταιρικό περιβάλλον τουλάχιστον, σε ενδεχόμενο έλεγχο, θα πρέπει να παρουσιάσεις τιμολόγιο αγοράς w10 ή υπολογιστή με w10 preinstalled γιατί διαφορετικά είσαι παράνομος γιατί το επίσημο free upgrade πρόγραμμα της MS έληξε το Σεπτέμβριο του 2016 όπως αναφέρεται στο site τους επισήμως. Το παραθυράκι που γράφει ο αθρογράφος και κάτι site στο ίντερνετ που ξύπνησαν τώρα είναι για τα σπίτια όπου και δεν ενδιαφέρει την microsoft. Αυτά που σου λέω τα έχω σε επίσημη απάντηση από την Microsoft. (όχι από microsoft hellas). Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες Όχι φίλε δεν είσαι καλυμμένος. Θα πρέπει να παρουσιάσεις τιμολόγια αγοράς w10 η υπολογιστές αγορασμένους με προεγκατεστημένα 10. Η δωρεάν αναβάθμιση έχει λήξει επισήμως από την MS το 2016. Αυτή είναι η επίσημη απάντηση σε ερώτημα στην Microsoft Έχεις την επίσημη απάντηση; Επίσης πως θα καταλάβουν πότε απέκτησες το licence; Που φαίνεται ότι δεν είναι μέσα στην δωρεάν περίοδο το upgrade; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Retromaniac 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Έχεις την επίσημη απάντηση; Επίσης πως θα καταλάβουν πότε απέκτησες το licence; Που φαίνεται ότι δεν είναι μέσα στην δωρεάν περίοδο το upgrade; μια χαρά νόμιμος ακόμα και σήμερα είσαι και ας λέει ότι θέλει. Αφού το επιτρέπει η ΙΔΙΑ η MS είναι καραεπίσημο και όλα τα άλλα είναι σενάρια κινδυνολόγων. Σιγά μη φαινεται και πότε έκανες upgrade ή clean reinstall μετα΄το upgrade. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, keysmith είπε μια χαρά νόμιμος ακόμα και σήμερα είσαι και ας λέει ότι θέλει. Αφού το επιτρέπει η ΙΔΙΑ η MS είναι καραεπίσημο και όλα τα άλλα είναι σενάρια κινδυνολόγων. Σιγά μη φαινεται και πότε έκανες upgrade ή clean reinstall μετα΄το upgrade. 😛 Αυτό πιστεύω και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Αυτό πιστεύω και εγώ... μα τι να λέμε.. Αφού η ίδια (Ακόμα) σε ενθαρρύνει να τα αναβαθμίσεις δωρεάν! Τέλος και σήμερα είσαι νόμιμος! Το προιόν αναβάθμισης ενεργοποιείται ΜΟΝΟ του από την ίδια ΜΣ με ενθάρρυνση και προτροπή της, ούτε κρακς ούτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geostratis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, dareios21 είπε Δηλαδή εγώ έχω επιχείρηση και υπολογιστές με Windows 7 Pro. Τα έχω αγοράσει κανονικότατα και έχω και τα κατάλληλα τιμολόγια για να το αποδείξω. Αναβαθμίζω σε Windows 10 χρησιμοποιώντας τα κλειδιά των 7, είμαι καλυμμένος έτσι; Αν έχω Windows 7 Enterprise; Φίλε μου η πικρή αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα ο νόμος είναι για να ταλαιπωρεί και να τιμωρεί τους νόμιμους .... Οπότε αν θες να είσαι ήσυχος, ή παρανομείς, ή φεύγεις στο εξωτερικό σε μια χωρα που να θέλει να αναπτύξει στ' αλήθεια business ... Eδώ ότι και να κάνεις θα σε βλέπουν σαν αγελάδα για αρμεγμα ... Αλήθεια, σφραγίδα εχει πανω ο σκληρός δίσκος σου ? Δεν εννοώ χαρτάκι αυτοκόλλητο, εννοώ αν τα πλατώ είναι όλα σφραγισμένα και απο τις δύο πλευρές από το υπουργείο Οικονομικών. Οχι ??? Και ακόμη είσαι δω και συζητάς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dareios21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, Retromaniac είπε Έχεις την επίσημη απάντηση; Επίσης πως θα καταλάβουν πότε απέκτησες το licence; Που φαίνεται ότι δεν είναι μέσα στην δωρεάν περίοδο το upgrade; Θα την βρω από το γραφείο και θα σας την βάλω εδώ. Το πότε έγινε activation ένα κλειδί βρίσκεται σε 10 λεπτά από την BSA Hellas Που θα σε ελέγξει. 12 ώρες πριν, keysmith είπε μια χαρά νόμιμος ακόμα και σήμερα είσαι και ας λέει ότι θέλει. Αφού το επιτρέπει η ΙΔΙΑ η MS είναι καραεπίσημο και όλα τα άλλα είναι σενάρια κινδυνολόγων. Σιγά μη φαινεται και πότε έκανες upgrade ή clean reinstall μετα΄το upgrade. 😛 Κοίτα φίλε μου δικαίωμα σου είναι εάν έχεις εταιρεία να το ρισκάρεις και να το κάνεις. Όταν θα έρθει η BSA να τους τα πεις αυτά. Δεν ξέρω τι σχέσεις έχεις με τους υπολογιστές αλλα το πότε έγινε activate ένα μηχάνημα το βρίσκουν πάρα πολύ εύκολα. Δεν είναι χαιβάνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dareios21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, geostratis είπε Φίλε μου η πικρή αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα ο νόμος είναι για να ταλαιπωρεί και να τιμωρεί τους νόμιμους .... Οπότε αν θες να είσαι ήσυχος, ή παρανομείς, ή φεύγεις στο εξωτερικό σε μια χωρα που να θέλει να αναπτύξει στ' αλήθεια business ... Eδώ ότι και να κάνεις θα σε βλέπουν σαν αγελάδα για αρμεγμα ... Αλήθεια, σφραγίδα εχει πανω ο σκληρός δίσκος σου ? Δεν εννοώ χαρτάκι αυτοκόλλητο, εννοώ αν τα πλατώ είναι όλα σφραγισμένα και απο τις δύο πλευρές από το υπουργείο Οικονομικών. Οχι ??? Και ακόμη είσαι δω και συζητάς ? Το ότι λέω δεν είσαι νόμιμος με την δωρεάν αναβάθμιση το λέω και δεν είναι θεωρητικό. Οι έλεγχοι της BSA σε εταιρίες είναι γεγονός. Δεν θα ψάξουν ούτε δίσκους ούτε σφραγίδες. Τιμολόγια office, windows, adobe, symantec θα ψάξουν. Συμβαίνει καθημερινά. To licensing της MS είναι πολύπλοκo. Η φτηνή άδεια office Που έχει 180 ευρώ είναι DSP και είναι για έναν και ΜΟΝΟ υπολογιστή. Δεν μεταφέρεται. Ποιος τα ξέρει αυτά; Όταν έρχεται ο έλεγχος και τους δίνεις τα σειριακά τότε αυτοί βλέπουν αν έχουν ενεργοποιηθεί σε άλλα pc και σου πετάνε τις άδειες εκτός... 16 ώρες πριν, Retromaniac είπε Έχεις την επίσημη απάντηση; Επίσης πως θα καταλάβουν πότε απέκτησες το licence; Που φαίνεται ότι δεν είναι μέσα στην δωρεάν περίοδο το upgrade; το email και το όνομα το έσβησα για ευνόητους λόγους. Η απάντηση είναι στο outlook μου και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Και μια ακόμα απόδειξη αν θελετε. https://support.microsoft.com/en-us/help/12435/windows-10-upgrade-faq το γράφει ξεκάθαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 εντάξει σου δίνω ένα PC που χθες μπήκαν με clean install σε νέο ssd δίσκο windows 10. Προφανώς ενεργοποιημένα με την μία (δεν έχεις βάλει πουθενά κλειδί) ΠΩΣ μπορείς να ξέρεις αν ο δίκσος που αντικατάστησες είχε 7 (άρα έγινε upgrade) ή 10άρια (απλά έγινε clean format) που είχαν ενεργοποιηθεί εντός χρονικού ορίου; Δεν μπορείς! Είναι ακριβώς τα ίδια! Σαν windows που μπήκαν σε νέο δίκσο. Με εκπλήσσει η απάντηση της MS που προσωπικά πιστεύω προσβάλλεται νομικά όπως την διατυπώνουν. Αν ήθελε μπορούσε και ακόμα μπορεί να μην επιτρέπει ενεργοποιήσεις από παλιά 7άρια. Τι λέει δλδ; Τεχνικά είναι δυνατό αλλά είσαι παράνομο; Σοβαρά τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, keysmith είπε εντάξει σου δίνω ένα PC που χθες μπήκαν με clean install σε νέο ssd δίσκο windows 10. Προφανώς ενεργοποιημένα με την μία (δεν έχεις βάλει πουθενά κλειδί) ΠΩΣ μπορείς να ξέρεις αν ο δίκσος που αντικατάστησες είχε 7 (άρα έγινε upgrade) ή 10άρια (απλά έγινε clean format) που είχαν ενεργοποιηθεί εντός χρονικού ορίου; Δεν μπορείς! Είναι ακριβώς τα ίδια! Σαν windows που μπήκαν σε νέο δίκσο. Με εκπλήσσει η απάντηση της MS που προσωπικά πιστεύω προσβάλλεται νομικά όπως την διατυπώνουν. Αν ήθελε μπορούσε και ακόμα μπορεί να μην επιτρέπει ενεργοποιήσεις από παλιά 7άρια. Τι λέει δλδ; Τεχνικά είναι δυνατό αλλά είσαι παράνομο; Σοβαρά τώρα; Κοίτα όταν κάνεις ενεργοποίηση για πρώτη φορά τα 10 τότε αυτό κρατιέται στην Microsoft. Όποτε αν η bsa έχει με κάποιο τρόπο κάποια υπηρεσία από την Microsoft για να το ελέγχει, γίνεται. Επίσης το upgrade tool υπάρχει αλλά στους όρους αναφέρεται ότι είναι δωρεάν για άτομα με ειδικές ανάγκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Κοίτα όταν κάνεις ενεργοποίηση για πρώτη φορά τα 10 τότε αυτό κρατιέται στην Microsoft. Όποτε αν η bsa έχει με κάποιο τρόπο κάποια υπηρεσία από την Microsoft για να το ελέγχει, γίνεται. Επίσης το upgrade tool υπάρχει αλλά στους όρους αναφέρεται ότι είναι δωρεάν για άτομα με ειδικές ανάγκες. Μα δεν μιλάω για upgade tool. Μιλάω για clean format. Και ΄τοτε έχεις μια χαρά ενργοποιημένα 10άρια χωρίς καμία ενέργεια δικιά σου. Απλά ξαναπερνάς όλα τα προγράμματα. Αν σου χαλάσει ο δίκσος πχ και βάλεις νέο clean format κάνεις όχι udgrade. Ακόμα και 10άρια σε νέο μηχανάκι να βάλεις (που δεν είχε 7άρια) ή παλιό που είχε linux. Για κάποιες μέρες έχεις νομιμότατα windows 10 δοκιμαστικά (τα οποία και όταν λήγουν δεν κλειδώνουν ένα μνμ βγάζουν κάτω δεξιά και αυτό είναι όλο σύν ότι δεν αλλάζεις wall paper αλλά άλλη κουβέντα αυτή). Υπάρχει παρανομία σε αυτό να έχεις δοκιμαστικά windows; θα σε γράψει η BSA? Όχι! Ας αλλάξουμε λίγο το σενάριο τώρα. Εστω λοιπόν στο μηχανάκι που είχε 7άρια γνήσια ότι θες στον καινούριο δίκσο να βάλεις δωρεάν windows 10 δοκιμαστικά (δεχόμαστε ότι δεν είναι νόμιμο να τα ενερογποιήσεις) μήπως και σου αρέσουν και τα αγοράσεις όπως λέει το email. Αμ δε μπορείς... Αφου μόλις τα βάλεις στο παλιό σου μηχανάκι στον νέο (ή παλιό) δίσκο αυτά είναι ενεργοποιημένα ΘΕΣ δε ΘΕΣ! Άρα τι γράφει αυτό το email? Ούτε trial δε σε αφήνει να κάνεις. Μου φαίνεται πατάτα και κατά τη γνώμη μου ή το έγραψε άσχετος ή μπορεί να προσβληθεί νομικά καθώς ακυρώνεται από την ίδια την εταιρία ΜΣ με την πρακτική της... Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από keysmith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, keysmith είπε Μα δεν μιλάω για upgade tool. Μιλάω για clean format. Και ΄τοτε έχεις μια χαρά ενργοποιημένα 10άρια χωρίς καμία ενέργεια δικιά σου. Απλά ξαναπερνάς όλα τα προγράμματα. Αν σου χαλάσει ο δίκσος πχ και βάλεις νέο clean format κάνεις όχι udgrade. Ακόμα και 10άρια σε νέο μηχανάκι να βάλεις (που δεν είχε 7άρια) ή παλιό που είχε linux. Για κάποιες μέρες έχεις νομιμότατα windows 10 δοκιμαστικά (τα οποία και όταν λήγουν δεν κλειδώνουν ένα μνμ βγάζουν κάτω δεξιά και αυτό είναι όλο σύν ότι δεν αλλάζεις wall paper αλλά άλλη κουβέντα αυτή). Υπάρχει παρανομία σε αυτό να έχεις δοκιμαστικά windows; θα σε γράψει η BSA? Όχι! Ας αλλάξουμε λίγο το σενάριο τώρα. Εστω λοιπόν στο μηχανάκι που είχε 7άρια γνήσια ότι θες στον καινούριο δίκσο να βάλεις δωρεάν windows 10 δοκιμαστικά (δεχόμαστε ότι δεν είναι νόμιμο να τα ενερογποιήσεις) μήπως και σου αρέσουν και τα αγοράσεις όπως λέει το email. Αμ δε μπορείς... Αφου μόλις τα βάλεις στο παλιό σου μηχανάκι στον νέο (ή παλιό) δίσκο αυτά είναι ενεργοποιημένα ΘΕΣ δε ΘΕΣ! Άρα τι γράφει αυτό το email? Ούτε trial δε σε αφήνει να κάνεις. Μου φαίνεται πατάτα και κατά τη γνώμη μου ή το έγραψε άσχετος ή μπορεί να προσβληθεί νομικά καθώς ακυρώνεται από την ίδια την εταιρία ΜΣ με την πρακτική της... Μα για να κάνεις clean format έχεις 2 τρόπους. Ή κάνεις upgrade από 7 σε 10 ώστε να γίνει το digital bound του μηχανήματος με το licence και να παίζει μετά με clean install, ή κάνεις clean install και κάνεις activate με το windows key. Και στις 2 περιπτώσεις θα πρέπει να συνδεθεί στο ίντερνετ και να κάνει activate, που σημαίνει ότι θα κρατήσει την ημερομηνία σου. Αν πας να βάλεις σε υπολογιστή με clean install τα δοκιμαστικά δεν θα ενεργοποιηθούν αυτόματα επειδή είχε 7 παλιά μέσα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geostratis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Μα για να κάνεις clean format έχεις 2 τρόπους. Ή κάνεις upgrade από 7 σε 10 ώστε να γίνει το digital bound του μηχανήματος με το licence και να παίζει μετά με clean install, ή κάνεις clean install και κάνεις activate με το windows key. Και στις 2 περιπτώσεις θα πρέπει να συνδεθεί στο ίντερνετ και να κάνει activate, που σημαίνει ότι θα κρατήσει την ημερομηνία σου Παιδιά μπορεί να εχετε απόλυτο δίκηο σε όσα συζητάτε, αλλά προσωπικά, αν επρεπε να τα κάνω όλα αυτά μόνο για να εχω το δικαίωμα να λειτουργώ έναν υπολογιστή (ετος 2020, μιλάμε), θα άλλαζα δουλειά, ή χωρα, ή απλά λειτουργικό ... Αλλιώς το παίρνεις απόφαση και αφιερώνεις τη ζωή σου στην υπηρεσία του υπολογιστή σου, των γραφειοκρατών του δημοσίου και της Μικρο-μαλακής. Και πληρώνεις και από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Retromaniac είπε Μα για να κάνεις clean format έχεις 2 τρόπους. Ή κάνεις upgrade από 7 σε 10 ώστε να γίνει το digital bound του μηχανήματος με το licence και να παίζει μετά με clean install, ή κάνεις clean install και κάνεις activate με το windows key. Και στις 2 περιπτώσεις θα πρέπει να συνδεθεί στο ίντερνετ και να κάνει activate, που σημαίνει ότι θα κρατήσει την ημερομηνία σου. Αν πας να βάλεις σε υπολογιστή με clean install τα δοκιμαστικά δεν θα ενεργοποιηθούν αυτόματα επειδή είχε 7 παλιά μέσα. Αμα κάνεις clean install κατεβάζοντας iso από ms και εγκαθιστοντας το σε παλιό μηχανάκι που είχε 7άρια κανένα activation δεν κάνεις εσύ στα νέα 10αρια. Βαζεις το iso και στο πρώτο boot πας και βλέπεις ότι τα νέα windows 10 είναι activated. Δεν μπορείς και να θέλεις να βάλεις trial. Το bounding με το id του μηχανήματός σου γίνεται μονο του ΧΩΡΙΣ να σε ρωτήσει (υπάρχει από πριν όπως θα δεις παρακάτω). Και να θέλεις ΔΕΝ μπορείς να τα βάλεις TRIAL Υπάρχει από ΠΡΙΝ.. Για ΟΛΑ τα laptop κτλ που ήρθαν με windows 7 δεν θέλει ΚΑΝ ιντερεντ για να είναι activated τα windows 10 στο πρώτο boot. Με χωρίς ιντερνετ τα windows 10 αμέσως μετά την εγκατάσταση είναι activated! Το iso (off line) ξέρει ότι είναι activated σε αυτό το μηχάνημά. Να χτυπηθείς από κάτω trial 10άρια ΔΕΝ μπορείς να βάλεις σε μηχάνημα που είχε 7άρια 😛 τουλάχιστον αυτά με vendor κλειδί πχ hp/lenovo κτλ laptop (δεν γνωρίζω σιγουρα για ΟΕΜ που είχαν αυτοκόλλητο licence ανα μηχάμημα). Με το που εγκαθιστάς τα 10άρια είναι already activated (και μιλάμε για legit iso από MS) Οπότε η απάντηση της MS είναι αστεία... Που προσωπικά δεν πιστεύω είναι της MS αλλά κάποιου υπαλλήλου της. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από keysmith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, keysmith είπε Αμα κάνεις clean install κατεβάζοντας iso από ms και εγκαθιστοντας το σε παλιό μηχανάκι που είχε 7άρια κανένα activation δεν κάνεις εσύ στα νέα 10αρια. Βαζεις το iso και στο πρώτο boot πας και βλέπεις ότι τα νέα windows 10 είναι activated. Δεν μπορείς και να θέλεις να βάλεις trial. Το bounding με το id του μηχανήματός σου γίνεται μονο του ΧΩΡΙΣ να σε ρωτήσει (υπάρχει από πριν όπως θα δεις παρακάτω). Και να θέλεις ΔΕΝ μπορείς να τα βάλεις TRIAL Υπάρχει από ΠΡΙΝ.. Για ΟΛΑ τα laptop κτλ που ήρθαν με windows 7 δεν θέλει ΚΑΝ ιντερεντ για να είναι activated τα windows 10 στο πρώτο boot. Με χωρίς ιντερνετ τα windows 10 αμέσως μετά την εγκατάσταση είναι activated! Το iso (off line) ξέρει ότι είναι activated σε αυτό το μηχάνημά. Να χτυπηθείς από κάτω trial 10άρια ΔΕΝ μπορείς να βάλεις σε μηχάνημα που είχε 7άρια 😛 τουλάχιστον αυτά με vendor κλειδί πχ hp/lenovo κτλ laptop (δεν γνωρίζω σιγουρα για ΟΕΜ που είχαν αυτοκόλλητο licence ανα μηχάμημα). Με το που εγκαθιστάς τα 10άρια είναι already activated (και μιλάμε για legit iso από MS) Οπότε η απάντηση της MS είναι αστεία... Που προσωπικά δεν πιστεύω είναι της MS αλλά κάποιου υπαλλήλου της. Τα laptop έχουν το product key μέσα στο bios για αυτό και ενεργοποιούνται αυτόματα. Αλλά αυτό δεν γίνεται σε desktops. Τώρα, ναι, όσον αφορά τα laptops το επιχείρημά σου στέκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα