Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hello world, Μετα απο καιρο αναζητησης εργασιας με πηρανε μετα απο 3 συνεντεύξεις απο μια εταιρία που ασχολειται με το να πουλαει ακινητα στο εξωτερικο ειδικα σε κινεζους ωστε να παρουν την golden visa.

Εχει μισθο καθαρα 850 ευρω ταξιδια στο εξωτερικο και προμήθεια 500 ευρω για καθε σπιτι που θα δινω. Θα ξεκινησω 3 Φλεβάρη για αρχη 2 μηνες με αοριστου να δουμε εαν τους κανω και μου κανουν.

Εψαχνα συγχρόνως και για σεζον σε ξενοδοχεία για ρεσεψιον και εχω ήδη 3 συνεντευξεις εκ των οποιων η μια ειναι Σαντορίνη για βραδινά 7/7 9ωρο 1200 ευρω με διαμονη μονος μου. Πηγε καλα με θελουν απο μεσα Απριλίου και θελουν απαντηση μεχρι την επομενη εβδομαδα.

Οι αλλες ειναι μυκονο στα ιδια χρηματα βραδινος που δε θα μενω μονος μου αλλα μου πανε οτι παίζουν τρελες προμυθειες απο πωλήσεις για ενοικιαζομενα αυτοκινητα γευματα σε συνεργαζομενα εστιατόρια κλπ.

Το θεμα μου ειναι κυρίως ηθικό δε θελω να πω ναι στη σαντορινη ωστε να το εχω safe αν δε κατσει η δουλεια στην εταιρία και αν τελικα δε φυγω να τους κρεμασω απτην αλλη δε θελω να χασω σεζον και να ξεμεινω εδω αν δε παει καλα με την εταιρία .

Επεξ/σία από dimlevi
Δημοσ.

Σιγουρέψου ότι στη βραδινή βάρδια δίνουν προμήθειες.

Μετά δες τι σκυ ταιριάζει καλύτερα, είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία και οι δύο περιπτώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Σιγουρέψου ότι στη βραδινή βάρδια δίνουν προμήθειες.

Μετά δες τι σκυ ταιριάζει καλύτερα, είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία και οι δύο περιπτώσεις.

Στη μυκονο τις μοιραζονται τις προμήθειες γιατι θα σκοτονοντουσαν με τα ποσα που παιζουν. Στη σαντορινη εχει καποια τιπς τυπου 50-60 ευρω. Τωρα σκεφτομαι αυτο με τα ακίνητα αμα το παω καλα τι περιθώριο κερδους θα εχω πρωτη φορα ασχολουμαι με κατι τετοιο.

Επεξ/σία από dimlevi
Δημοσ.

Η δουλειά με τα ακίνητα φαίνεται πιο σταθερή και άμα πας καλά θα μείνει. Η σεζόν είναι 4 μήνες Μαξ και μετά όλο το χειμώνα έχεις ψάξιμο για άλλη δουλειά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimlevi είπε

Στη μυκονο τις μοιραζονται τις προμήθειες γιατι θα σκοτονοντουσαν με τα ποσα που παιζουν. Στη σαντορινη εχει καποια τιπς τυπου 50-60 ευρω. Τωρα σκεφτομαι αυτο με τα ακίνητα αμα το παω καλα τι περιθώριο κερδους θα εχω πρωτη φορα ασχολουμαι με κατι τετοιο.

Έχει και η Σαντορίνη πολύ μεγάλες προμήθειες, μεγάλα τριψήφια νούμερα+ απλά πολλές φορές τον βραδινό τον αφήνουν έξω από αυτά. Έχω την εντύπωση ότι συνέβαινε και στη Μύκονο, γι'αυτό σου λέω να είσαι σίγουρος.

1 ώρα πριν, george1807 είπε

Η δουλειά με τα ακίνητα φαίνεται πιο σταθερή και άμα πας καλά θα μείνει. Η σεζόν είναι 4 μήνες Μαξ και μετά όλο το χειμώνα έχεις ψάξιμο για άλλη δουλειά. 

Μπορεί να είναι 7 μηνο και κάποιες θέσεις είναι και για όλο το χρόνο. Τους άλλους μήνες ταμείο και κάτι συμπληρωματικό. Και είναι πολύ πιθανό να έχεις βγάλει περισσότερα από όσα σε ενα χρόνο σε άλλη δουλειά.

Απλά οι ρυθμοί είναι εξαντλητικοί.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Έχει και η Σαντορίνη πολύ μεγάλες προμήθειες, μεγάλα τριψήφια νούμερα+ απλά πολλές φορές τον βραδινό τον αφήνουν έξω από αυτά. Έχω την εντύπωση ότι συνέβαινε και στη Μύκονο, γι'αυτό σου λέω να είσαι σίγουρος.

Μπορεί να είναι 7 μηνο και κάποιες θέσεις είναι και για όλο το χρόνο. Τους άλλους μήνες ταμείο και κάτι συμπληρωματικό. Και είναι πολύ πιθανό να έχεις βγάλει περισσότερα από όσα σε ενα χρόνο σε άλλη δουλειά.

Απλά οι ρυθμοί είναι εξαντλητικοί.

Αν δοκιμασω παλι απριλη για σεζον θα υπαρχουν ακομα ευκαιριες πιστευεις?

Δημοσ.

6 ώρες πριν, dimlevi είπε

Εχει μισθο καθαρα 850 ευρω ταξιδια στο εξωτερικο και προμήθεια 500 ευρω για καθε σπιτι που θα δινω. Θα ξεκινησω 3 Φλεβάρη για αρχη 2 μηνες με αοριστου να δουμε εαν τους κανω και μου κανουν.

Νομίζω η απάντηση είναι στα δικά σου γραφόμενα.

Πας τους 2 μήνες τις αρχικής συμφωνίας, τσεπώνεις 1700€ και μερικά 500ευρα άααν... σου κάτσουν, τέλος Μάρτη - αρχές Απρίλη τους λες δε μου κάνετε και άντε γεια... Και πας Αιγαίο...

Από την άλλη αν υπάρχει πιθανότητα να σε κρατήσουν οι άλλοι και η δουλειά σου ή μάλλον η θέση σου θα έχει μέλλον, μη το κουνάς ρούπι... Ενημερώνεις και τους ξενοδόχους ΕΓΚΑΊΡΩΣ ότι βρήκες μόνιμη δουλειά, ζητάς συγγνώμη και είσαι κύριος με κουστούμι και γραβάαατα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papresa είπε

Νομίζω η απάντηση είναι στα δικά σου γραφόμενα.

Πας τους 2 μήνες τις αρχικής συμφωνίας, τσεπώνεις 1700€ και μερικά 500ευρα άααν... σου κάτσουν, τέλος Μάρτη - αρχές Απρίλη τους λες δε μου κάνετε και άντε γεια... Και πας Αιγαίο...

Από την άλλη αν υπάρχει πιθανότητα να σε κρατήσουν οι άλλοι και η δουλειά σου ή μάλλον η θέση σου θα έχει μέλλον, μη το κουνάς ρούπι... Ενημερώνεις και τους ξενοδόχους ΕΓΚΑΊΡΩΣ ότι βρήκες μόνιμη δουλειά, ζητάς συγγνώμη και είσαι κύριος με κουστούμι και γραβάαατα...

Αν ηταν τοσο απλο δε θα ρωταγα προφανως και το σκεφτηκα ετσι. Αλλα  μου ζητανε απαντηση μεχρι τελος της βδομαδας αν θα παω δε μπορω να τους πω ναι τωρα και να τους κρεμασω σε εναν μηνα, ηθικο ειναι το ζητημα. Τωρα δε ξερω αν θα εχω παλι ευκαιριες για σεζον αμα ξανακοιταξω μεσα Απριλη.

Δημοσ.

Εντάξει, Απρίλιο με λίγο ζόρι σίγουρα θα έχεις ευκαιρίες. Να μη σου πω ότι αν δε σου αρέσει ή δε θα σε θέλουν πιστεύω ότι δε θα στο πουν τελευταία μέρα, οπότε εσύ ήδη θα μπορείς από τέλος Μάρτη να ψάχνεις.

Όσο για το ηθικό, μπράβο σου, μάγκας και ωραίος. Αλλά τα ακίνητα απ' ότι κατάλαβα δεν προσκρούει σε ηθική γιατί σου αναφέρουν το δίμηνο...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, papresa είπε

Εντάξει, Απρίλιο με λίγο ζόρι σίγουρα θα έχεις ευκαιρίες. Να μη σου πω ότι αν δε σου αρέσει ή δε θα σε θέλουν πιστεύω ότι δε θα στο πουν τελευταία μέρα, οπότε εσύ ήδη θα μπορείς από τέλος Μάρτη να ψάχνεις.

Όσο για το ηθικό, μπράβο σου, μάγκας και ωραίος. Αλλά τα ακίνητα απ' ότι κατάλαβα δεν προσκρούει σε ηθική γιατί σου αναφέρουν το δίμηνο...

ναι μου το αναφερουν αλλα  θα μου κανουν αοριστου, να μου πεις δε σημαινει κατι ιδιαιτερο αυτο αλλα μου δειχνει οτι δεν ειναι απλα για μια ξεπετα να τους βγαλω δουλεια οπως κανουν σε αλλες εταιριες και εισαι με το αγχος της ανανεωσης.

Αν ειναι κατι καλο και εχει προοπτικες και χρηματα δε θελω να το αφησω για 6 μηνες ξενοδοχειο και μετα χειμωνα να ξαναψαχνομαι γιατι πιο ευκολα θα βρω σεζον παλι ακομα και του χρονου παρα μια τετοια πορτα αν ειναι καλη. Δε ξερω αν συμφωνείς 

Επεξ/σία από dimlevi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι αυτό σου λέω και εγώ; 

Να σου δώσω μία συμβουλή; Είναι κάτι σοβαρό, που σε αφορά, ξέχνα τι σου γράψαμε κάτσε μόνος βάλε κάτω όλα τα σενάρια, σκέψου το καλά, πάρε και μια δυο γνώμες από δικά σου άτομα που εμπιστεύεσαι και να δεις που θα πάρεις την καλύτερη απόφαση. Εδώ 500 να σου απαντήσουν, θα έχεις 500 γνώμες.....

Καλή τύχη...

Επεξ/σία από papresa
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δουλεια με τα ακινητα ειναι η πιο σοβαρη και με προοπτικες, απο τις προτασεις που παρεθεσες.

Περιλαμβανει καποιες ικανοτητες που αν τις αναπτυξεις, γινεσαι αναρπαστος στην αγορα εργασιας.

• Ικανοτητα του πωλητη/διαπραγματευτη/closer 
  • Ικανοτητα επικοινωνιας με πελατες , δημιουργια επαφων, "σχεσεων"
  • Ικανοτητα διαφημισης,"πλασαρισματος",μαρκετινγκ.

Επισης καλο ειναι να προτιμας προμηθεια με κλιμακουμενα ποσοστα,  παρα με καθαρο ποσο, πχ 5, 10% .

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papresa είπε

Νομίζω ότι αυτό σου λέω και εγώ; 

Να σου δώσω μία συμβουλή; Είναι κάτι σοβαρό, που σε αφορά, ξέχνα τι σου γράψαμε κάτσε μόνος βάλε κάτω όλα τα σενάρια, σκέψου το καλά, πάρε και μια δυο γνώμες από δικά σου άτομα που εμπιστεύεσαι και να δεις που θα πάρεις την καλύτερη απόφαση. Εδώ 500 να σου απαντήσουν, θα έχεις 500 γνώμες.....

Καλή τύχη...

Με ενδιαφερει να παρω  γνωμη και απο δω για το και απο κοντινους μου ανθρωπους γιατι εδω πιθανοτατα να βρεθουν και ατομα που εχουν ασχοληθει με κατι απτα δυο και εχουν μια εμπειρία.

Σε ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimlevi είπε

Αν δοκιμασω παλι απριλη για σεζον θα υπαρχουν ακομα ευκαιριες πιστευεις?

Ναι σίγουρα. Η δουλειά δεν είναι τόσο θέμα, η διαμονή είναι αν δεν σου δίνουνε!

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimlevi είπε

πιο ευκολα θα βρω σεζον παλι ακομα και του χρονου παρα μια τετοια πορτα αν ειναι καλη

1 ώρα πριν, unameit είπε

Περιλαμβανει καποιες ικανοτητες που αν τις αναπτυξεις, γινεσαι αναρπαστος στην αγορα εργασιας.

Noμιζω αυτα τα δυο ειναι τα πιο δυνατα επιχειρηματα για την επιλογη των ακινητων εναντι της σεζον.

Κι εμενα αυτο μου λεει η λογικη μου, ειναι πολυ ιδιαζουσα δουλεια αυτη με τα ακινητα που αν σου κατσει αναπτυσσεσαι γερα. Αν δεν σου κατσει, χτυπας πορτα για σεζον τον Απριλιο ή τελος παντων του χρονου. Αντιθετα αν επιλεξεις τη σεζον, δυσκολα να σου τυχει αναλογη προταση με τα ακινητα.

Αν τελικα επελεγα αυτο με τα ακινητα, εγω προσωπικα θα μιλουσα ξεκαθαρα με τους ξενοδοχους. Αντι να πω ενα απλο "Οχι, δεν ενδιαφερομαι τελικα", θα τους εξηγουσα πως δεν ενδιαφερομαι διοτι μου προεκυψε κατι σταθερο, την σιγουρια του οποιου θα γνωριζω σε 2 μηνες. Οποτε αν πανε ολα κατα διαολου, θα φαινεται λογικο να τους ξαναχτυπησεις την πορτα και μπορει να εχουν κατι διαθεσιμο.

Δεν εξασφαλιζεσαι πως θα υπαρχει η θεση προφανως, αλλα εξασφαλιζεις οτι δεν θα εχεις καψει την γεφυρα και θα εισαι και 100% ηθικος αφου θα τους εχεις πει πρακτικα την αληθεια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...