sp3cial Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα! Ψάχνω ένα RBG πληκτρολόγιο αλλά.. να είναι αθόρυβο... Είχα ένα motospeed ck 108 και τρελάθηκε το κεφάλι μου απο το θόρυβο! Μου είπαν για το Corsair k55 αλλά όπως το άκουσε σε βίντεο η κοπέλα μου, λέει ότι κάνει θόρυβο. Ίσως βέβαια να φταίει το βίντεο. Αυτά τα cherry mx είναι αθόρυβα; Τώρα για το budget σκέφτομαι μέχρι 70, ξέρω ότι υπάρχουν και πιο ακριβά αλλά πείτε μήπως το βρω μεταχειρισμένο στις αγγελίες εδώ. Είχα παλιά το Razer Deathstalker, τρομερό απλά αλλά με τη πάροδο του χρόνου χάλασε το space και τα κουμπιά κολλάγανε. Σκέφτομαι πάλι το ίδιο αλλά φοβάμαι να το πάρω μεταχειρισμένο.. μη κολλάνε τα κουμπιά τους.. Ευχαριστώ!
Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Κανένα μηχανικό δεν είναι αθόρυβο. Τα cherry και έχουν αθόρυβους ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ αλλά θα κάνει ήχο το σασί. Αν θες αθόρυβο κοιτάς για μεμβράνη δυστυχώς. 1
CONAN_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Εγω για τον ίδιο λόγο πήρα αυτό : https://www.skroutz.gr/s/8564921/Corsair-Strafe-RGB-Mechanical-Cherry-MX-Silent.html Ξεφεύγεις όμως απο το budget σου αλλα ψαξε για μεταχειρισμένο όπως είπες
FasTaker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Για gaming πληκτρολογιο πας σε mechanical και οπως αναφερθηκε δεν υπαρχει αθορυβο και mechanical. Υπαρχουν μεμβρανης εντελως αθορυβα. Προσωπικα εχω mechanical αλλα οταν φοραω το headset δεν με ενοχλει καθολου ο θορυβος.
sp3cial Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δυστυχώς δεν μένω μόνη στο σπιτι... δεν γίνεται. Ωραίο αυτό το corsair αλλά ξεφεύγω πολύ! Ίσως πάω για το razer cynosa να τελειώνω Στις 26/1/2020 στις 5:33 ΜΜ, CONAN_ είπε Εγω για τον ίδιο λόγο πήρα αυτό : https://www.skroutz.gr/s/8564921/Corsair-Strafe-RGB-Mechanical-Cherry-MX-Silent.html Ξεφεύγεις όμως απο το budget σου αλλα ψαξε για μεταχειρισμένο όπως είπες Δυστυχώς το συγκεκριμένο το πουλάει ΜΟΝΟ ένα κατάστημα... μήπως αποσύρεται;
CONAN_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, sp3cial είπε Δυστυχώς δεν μένω μόνη στο σπιτι... δεν γίνεται. Ωραίο αυτό το corsair αλλά ξεφεύγω πολύ! Ίσως πάω για το razer cynosa να τελειώνω Δυστυχώς το συγκεκριμένο το πουλάει ΜΟΝΟ ένα κατάστημα... μήπως αποσύρεται; Μαλλον ναι, εγω το εχω αρκετά χρόνια.
sp3cial Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα τελικά είμαι ανάμεσα σε Razer cynosa και corsair Κ55. Αλλά θα πάω στο Κ55.. καθώς προσφέρει πολλά περισσότερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα