tselotrelo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα έχω τους εκτυπωτές του τίτλου έχω κάποια χρόνια να τους χρησιμοποιήσω . Άμα αγοράσω μελάνια θα δουλέψουν ή μπα , έχω διαβάσει εδώ μέσα πως άμα οι κεφαλές είναι στο μελάνι μάλλον θα δουλέψουν εάν ναι , εχουν αυτοί οι εκτυπωτές την κεφαλή πάνω στο μελάνι? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John31 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Αν εννοεις τον Canon MP160, και οι δυο εχουν τις κεφαλες πανω στα μελανια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselotrelo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστώ Ξέρεις μήπως άμα θα δούλευαν άμα αλλάξω μελάνια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John31 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Κρατα καλυτερα τον Lexmark. Αν με τα μελανια που εχει τωρα κανει τις κινησεις σαν να τυπωνει, θα δουλεψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα