Προς το περιεχόμενο

Τι Display Port για 2k-144hz?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους, χθες αγόρασα ένα Samsung monitor που παίζει 2K και μπορεί να τρέξει μέχρι 144hz.

Τι display port να πάρω για μα έχω 144; Δν βρήκα καθαρή απάντηση στο google.

Θέλει πάνω από 1.2; 1.4; Επιχρυσωμένο;

Δημοσ.

Πάρε τελευταίο πρότυπο αλλά τα επιχρυσωμένα είναι marketing trick. Δεν δίνουν καλύτερη ποιότητα ούτε περισσότερη αντοχή.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Πάρε τελευταίο πρότυπο αλλά τα επιχρυσωμένα είναι marketing trick. Δεν δίνουν καλύτερη ποιότητα ούτε περισσότερη αντοχή.

Αυτό που με άγχωσε είναι ότι λέει αυτά που είναι 20 pin μπορεί να σπυ κάψουν το pc γιατι στέλνουν ρεύμα από την οθόνη στον υπολογιστή.

αλλα το θέμα είναι ότι δεν λένε πουθενά στα χαρακτηριστικά τι είναι.

μεχρι τώρα έχω βρει αυτό https://www.skroutz.gr/s/3852573/DeLock-DisplayPort-Cable-DisplayPort-male-DisplayPort-male-2m-82771.html

και βασίζομαι στη κριτική από κάτω που λέει ότι παίζει 1440p 144hz

Δημοσ.
5 ώρες πριν, spyros- είπε

Εδώ εισαι...https://www.skroutz.gr/s/11211040/DeLock-Cable-DisplayPort-male-DisplayPort-male-1m-83805.html#reviews 

Το εβαλα σε Samsung monitor CJG50 2κ 1440p και τρέxει αψογα στα 144hz...

είναι 19pin...

Διαβασε κριτικες...

Ευχαριστω Σπυρο το ίδιο μόνιτορ πήρα και εγώ. Το παραγγειλα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή λέω να πάρω μια οθόνη που έχει μέσα στην συσκευασία display port καλώδιο, μπορώ όταν το δω να καταλάβω αν είναι 19πινο; Θέλω να πω τα pins φαίνονται με το μάτι ή είναι παραμέσα;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω πάρει το LG 27GL850-B

Πέρα του ότι θα γίνει σύνδεση αρχικά με . καλώδια που θα έχει στην συσκευασία... Χρειάζεται ή καλό είναι να πάρω κάτι aftermarket? 

Θα συνδεθεί πάνω σε μια Rx 580 8gb Nitro οπότε οποίος γνωρίζει ας προτείνει την βέλτιστη συνδεσμολογια. Η οθόνη θα μπει ως κυρια και δίπλα μια άλλη 27αρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...